Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Από όσο είδα το Κέρκυρα έχει βγάλει τους δυο ελικοφόρους άξονες στη διάρκεια του δεξαμενισμού του και λογικά αύριο θα είναι έτοιμο να πέσει στη θάλασσα, έτσι ώστε να φύγει για τη Κέρκυρα

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Πρίν 3 χρόνια οι τελευταίες φωτογραφίες του πλοίου στην gallerie μας, πρέπει να δούμε κάτι πιο πρόσφατο, από το περασμένο Σάββατο στην Ηγουμενίτσα. Μοναδική διαφορά όπως μπορεί να δεί κανείς, είναι η προσθήκη του Kerkyra Lines στον καθρέφτη του πλοίου

  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Ταξίδεψα 13/8 για Κέρκυρα με τη συγκεκριμένη παντόφλα. Μου έκανε εντύπωση πως παρόλο είχε περίπου 60% πληρότητα στα οχήματα, τα στοιβάζανε σε απίστευτο βαθμό. Τέτοιο φόρτωμα δεν έχω δει ούτε Παλούκια - Σαλαμίνα. Τα αυτοκίνητα στα 5 εκατοστά με κλειστούς καθρέπτες. Αν ξεχάσεις κάτι στο αμάξι δεν υπάρχει ελπίδα να το προσεγγίσεις με κάποιο τρόπο. Το κοντέρ έγραψε 11.7 μίλια μάξιμουμ και κάναμε 1:40. Μου θύμισε περάσματα στην Αίγινα με τον Απόστολο στα 90s.

  • 4 months later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Το Κέρκυρα ήρθε στο ναυπηγείο του Φραντζή και βγήκε τη Τρίτη εκτός νερού. Χθες έγινε το πλύσιμο των ύφαλων και σήμερα θα ξεκινήσουν τα βαψίματα. Το πλοίο αναμένεται να έχει πέσει και να φύγει μέχρι το Σάββατο για τη Κέρκυρα, για να προλάβει τη κακοκαιρία.

  • 2 weeks later...
Posted

Το Κέρκυρα αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια του στη γραμμή Κέρκυρα Ηγουμενίτσα την Πέμπτη 1η Απριλίου, δηλαδή μετά από 3,5 μήνες ακινησίας.

  • 5 months later...
Posted (edited)

Το Κέρκυρα αναμένεται να σταματήσει τα δρομολόγια του στις 8 Σεπτεμβρίου, για να πραγματοποιήσει την ακινησία του.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Το πλοίο είναι δεμένο από τις 17 Ιανουαρίου στο λιμάνι της Κέρκυρας για την ακινησία του. Από τα θέματα του ΣΑΣ την 1η Φεβρουαρίου, βλέπουμε ότι το Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει την έξτρα ακινησία των 45 ημερών από τις 18/01/22 έως τις 03/03/22.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...