Jump to content
Shipfriends

Kerkyra Express

eMembers
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kerkyra Express

  1. Αυτή την πληροφορία μου έχουν δώσει και από τα αντίστοιχα τοπικά πρακτορεία στην Λήμνο και περιμένουν την νέα σύμβαση. Για αυτό ειπά να ρωτήσω και εδώ μήπως υπήρχε κάποια παραπάνω ενημέρωση γιατί δεν ξέρουμε πως θα γυρίσουμε από την νέα χρονιά πίσω στη Λήμνο.
  2. Αν το φέρουν και το παρουσιάσουν ως αντικαταστάτη του Ίωνας τότε ναι συμφωνώ, αν όμως το φέρουν και το διαφημίσουν ως τον νέο "Έρμή" τότε τι να πω... Καλά έλεγε ο Κατακουζηνός "Εμπρός για πίσω" σε αυτή την γραμμή πάντα. Εν πάσει περιπτώση όπως πολύ σωστά έγραψε ο Hermes ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο πλοίο όταν έρθει Ελλάδα με το καλό και ως τι θα το παρουσιάσει η Kerkyra Seaways και βλέπουμε.
  3. Άρα μιλάμε για αναβάθμιση της γραμμής αφού διώξαμε ένα καλό και γρήγορο πλοίο για να έρθει, ένα άλλο που δεν θα προσφέρει αναβάθμιση στην γραμμή... Συγχαρητήρια ωραία λογική, αφού θα πηγαίνει με ίδια ταχύτητα με τα άλλα είναι καλό "βαπορακι"
  4. Ξέρουμε γιατί δεν υπάρχουν δρομολόγια από Καβάλα ή Θεσσαλονίκη προς Λήμνο σε seajets ή blue star από την νέα χρονιά; Υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε θα ανακοινωθούν ή αν θα αναλάβουν άλλες εταιρείες και για αυτό δεν εμφανίζονται δρομολόγια σε αυτές;
  5. Πάντως να κάνω και ένα καυστικό σχόλιο ως προς τις επιλογές της εταιρείας, η ταχύτητα θα προσφέρει αγωνία.. Θα λες θα φτάσει αυτό πρώτο ή το Γρηγόρης Μ; 🤣 Ωραίος ο αντικαταστατης του Ερμή.
  6. Καλησπέρα συγγνώμη για το off topic αλλά επειδή δεν γνωρίζω το νησί και πρέπει να πάω λόγω δουλειάς για την Λήμνο βρήκα αυτή την σελίδα με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια https://pravlis.gr/aktoploika-dromologia/ αυτά είναι όλα που υπάρχουν ή υπάρχουν και άλλες εταιρείες που δεν αναγράφονται εδώ από οποιοδήποτε λιμάνι της ηπειρωτικής Ελλάδας;
  7. Άλλο ένα σωστό πλοίο δηλαδή που θα το διώξουμε και αυτό από την Κέρκυρα; Καλά πάμε...
  8. Να ρωτήσω κάτι άσχετο αν μου επιτρέπεται επειδή δεν γνωρίζω. Την ώρα που έγινε όλο αυτό, τα άλλα δύο πλοία είχαν λύσει, είχαν κλείσει καταπέλτες, είχαν τελειώσει επιβίβαση; Μου κάνει εντύπωση πως το κατάφερε όλο αυτό ο κάπτεν του superferry τόσο γρήγορα και μπράβο στον άνθρωπο. Και βέβαια το πως "τραβήχτηκε" το Αικατερίνη άμα ήταν δεμένο χωρίς να γίνει κάτι οτιδήποτε.
  9. Καλώς ήρθε στην Ελλάδα... Γνωρίζουμε τι εργασίες θα γίνουν στο πλοίο και πόσο καιρό θα διαρκέσει η μετασκευή του;
  10. Ξέρουμε αν υπάρχει περίπτωση να κάνει και κάνα Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα ή απλά θα μπει σαν ανταγωνιστής του Ilida/Azimut;
  11. Ο Αίαντας με πορεία προς Κέρκυρα στα νοτιοανατολικα της Πελοποννήσου τώρα... Σύμφωνα με την σελίδα της Kerkyra Seaways αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγια στις 12 Απριλίου ενόψει της Μεγάλης Εβδομάδας...
  12. Επέστρεψε στα δρομολόγια από χθες στην γραμμή Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και με σημαντικά αυξημένες ταχύτητες αφού πριν την συντήρηση - αναβάθμιση του κινούνταν με ταχύτητες 9.5-10 κόμβους ενώ τώρα το βλέπω με 12.5-13.5 κόμβους.
  13. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό; https://www.facebook.com/362896757144891/posts/4654568421311015/
  14. Έχεις δίκιο για το όνομα συμφωνώ ότι κάτι πιο "Κερκυραϊκό" ίσως θα ήταν καλύτερο. Βέβαια και το Corfu Spirit εμπνέει έναν αέρα ανανέωσης νομίζω. Αφού υπάρχει το Κέρκυρα, το Kerkyra Express, ας το έβγαζαν και αυτό πχ Κέρκυρα τα ζώα μου αργά λόγω και της ασύλληπτης ταχύτητας του πλοίου 😂😂 Αστειεύομαι προφανώς... Τέλος πάντων σύμφωνα με το site της Kerkyra Lines επιστρέφει στα δρομολόγια (άμα δεν πάρει και άλλη παράταση) στις 10 Ιουλίου.
  15. Αν μου επιτρέπεις να κάνω μια διόρθωση. Αυτό είναι ο Ιωνας που ανήκει στην Kerkyra Seaways, όχι ο Δωριευς ο οποίος ανήκει στην Kerkyra Lines και βρίσκεται στην Χαλκίδα από το χειμώνα.
  16. Ε ε έρχεται 😂😂 Ξεκίνησε η επιστροφή του στην Κέρκυρα. Ανοιχτά της Ύδρας τώρα.
  17. Στις 19 Απριλίου επιστρέφει το Λευκίμμη στα δρομολόγια, εν όψει της περιόδου του Πάσχα, στη γραμμή Λευκίμμη - Ηγουμενίτσα.
  18. Από 25/4/2022 ξεκινούν τα δρομολόγια σύνδεσης των Ιονίων Νήσων με το πλοίο Lefkada Palace, όπως προαναφέρθηκε από το μέλος Panagia Ekatontapiliani. Μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια πατώντας εδώ. Παρατηρώ ότι δεν θα επιστρέφει το πλοίο το Σάββατο όπως έκανε το Azimut, αλλά Κυριακή και ότι το δρομολόγιο θα διαρκεί περισσότερο μιας που θα ξεκινάει από κάθε άκρο στις 6.30 το πρωί, αλλά θα φτάνει στο τελικό του προορισμό στις 19.30.
  19. Το Νικόλαος ξέρουμε αν θα ξανά επιστρέψει κάποια στιγμή Κέρκυρα ή το ξεχνάμε τελείως;
  20. Το Δωριευς δεν φαίνεται να είναι στο προγραμματισμό της Kerkyra Lines για την περίοδο του Πάσχα. Ξέρουμε αν θα ξανά επιστρέψει Κέρκυρα και τι εργασίες γίνονται στο πλοίο;
×
×
  • Create New...