Jump to content
Shipfriends

Marella Spirit (IMO 8024014)

Recommended Posts

Posted

To THOMSON SPIRIT αν και μας επισκεπτεται συνεχως τα τελευταια χρονια ουτε εγω το θυμαμαι να κανει τις επισκευες του στην Ελλαδα.

Εδω δεμενο στην Παγοδα σε μια προσεγγιση του το 2005

Posted

Εάν δε κάνω λάθος το Thomson Spirit ανήκει στην Louis Cruises, αλλά είναι ναυλωμένο από τη Thomson Cruises. Όσο υπάρχει το shipfriends δε μπορώ να θυμηθώ ότι το έχω ξαναδεί στο Πέραμα

Posted

Και απο χτες εφυγε με προορισμο την Ισπανια ωστε να ξαναρχισει τις κρουαζιερες του :)

Posted

Όσο υπάρχει το shipfriends δε μπορώ να θυμηθώ ότι το έχω ξαναδεί στο Πέραμα

Προ shipfriends αν θυμάμαι καλά το είχα δει στο Πέραμα, μάλλον 2003

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Από το Σάββατο είναι δεμένο στο προλιμένα το Thomson Spirit, οπότε να φανταστώ ότι τελείωσε η σεζόν για το πλοίο και να ξεχειμωνιάσει και να κάνει την επισκευή του

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Λίγη ώρα μόλις μετά την χθεσινή μας αναφορά στο πλοίο, το THOMSON SPIRIT έφυγε από το λιμάνι του Πειραιά για την Σύρο, όπου και δεξαμενίζεται από σήμερα το πρωί.

• 3 weeks later...
Posted

Το πλοίο χθες το πρωί αναχώρησε από τη Σύρο με προορισμό τη Λεμεσό. Το πλοίο αναμένεται να ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στις 23/3/12 με μια 4ημερη κρουαζιέρα για λογαριασμό της Louis από Λεμεσό Ρόδο Έφεσο Λεμεσό και στη συνέχεια θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες για την Thomson Cruise. Να αναφέρω ότι το πλοίο αφού τέλειωσε με το δεξαμενισμό του, είχε δέσει για περίπου μια εβδομάδα στη εσωτερική προβλήτα του Νεώριου

• 1 month later...
Posted
μπορείτε να δείτε βίντεο με την άφιξή του στην Καλαμάτα την Παρασκευή το πρωί
  • 6 months later...
Posted

update: Ξαναζωγραφισαν το χαρακτηριστικο χαμογελο σινιαλο της Thomson στη τσιμινιερα του πλοιου..

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ξερει κανεις που εχει παει το πλοιο;

Την Τριτη το πρωι το ειδα δεμενο στον προλιμενα αλλα φιλος που περασε απο το λιμανι χτες, με ενημερωσε οτι εχει φυγει.Στο AIS εχει να δωσει στιγμα απο τελος Νοεμβρη

Posted

Thanks Μαργαριτη

Πρεπει να μεθορμισε την Τριτη γιατι απο τοτε μου το λεγενε και δεν το πιστευα

• 2 weeks later...
Posted

Απο οτι μαθαινω το πλοιο σε λιγες μερες προκειται να φυγει για τη Κυπρο μιας και η επισκευη του θα γινει εκει

Posted (edited)

Τι είδους επισκευή θα γίνει στην Κύπρο; Έχουν ναυπηγεία, δεξαμενές, κλπ; Που; Λάρνακα ή Λεμεσσό;

Edited by proud_ionian
Posted

Επισκευη στις μηχανες απο οτι μου ειπαν και θα παει Λεμεσσο.Για δεξαμενισμο δεν αναφερθηκε κατι

• 2 months later...
Posted (edited)

Το πλοιο ανα 3 εβδομαδες θα επισκεπτεται τον Πειραια...σημερα εκανε τη 2η προσεγγιση του...

μπορειτε να δειτε την αναχωρηση του Edited by Petros P
  • 8 months later...