Jump to content
Shipfriends

Τουριστικό Πανόραμα


Recommended Posts

Σήμερα άνοιξε τις πύλες του το Τουριστικό Πανόραμα ,στα εγκαίνια του οποίου παραβρέθηκε η υπουργός Τουρισμού κ.Φάνη Πάλλη Πετραλιά,μια ενδιαφέρουσα έκθεση η οποία πραγματοποιείται στην Ανθούσα.

Ανάμεσα από τους εκθέτες-εκπρόσοπους όλων των νησιών υπάρχουν και περίπτερα από όλες τις μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς της ακτοπλοιίας(κυρίως) και της κρουαζιέρας.:mad:

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή παρουσία έχουν όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρίες στη φετινή έκθεση. Μεγάλα, όμορφα και “ζωντανά” περίπτερα.

Ένα από τα μεγαλύτερα καταλαμβάνει η GA, σε μια γωνιά του οποίου έχουν στηθεί δύο μεγάλες ξύλινες ξαπλώστρες με ομπρέλα και πετσέτες που σε προδιαθέτουν επικίνδυνα για διακοπές...

Αρχηγική εμφάνιση από τον καπτα Μάκη που επιθεώρησε το περίπτερο του, το οποίο είχε οργανώσει λίγη ώρα νωρίτερα η κα Αγούδημου, συντονίζοντας συνεργείο φιλιπινέζων :eek:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ την ώρα που πέρασα ήταν η κ.Ροδάνθη Αγούδημου με την κόρη της Δήμητρα και τον κ.Όμηρο Τσενόγλου.Μάλιστα έχει και δύο μοντέλα το περίπτερο του ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ και του ΑΛΚΜΗΝΗ.Α.

Πάντως όλες οι εταιρίες έχουν πολύ ώραια περίπτερά με εξίσου ωραίες παρουσίες,πανέμορφα μοντέλα πλοίων ενώ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συλλέξει κανείς τα φυλλάδια του 2007 από όλες τις εταιρίες.

Το καλύτερο φυλλάδιο ίσως το εχει η ΕΛΛΕΝΙΚ με ωραίες φωτο τυπωμένες σε πολυτελες χαρτί ,τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των πλοίων και προορισμοί.

Μοναδική παραφωνία το ΕΞΠΡΕΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ που το έχει σε αεροφώτο το οποίο έχει πουληθεί προπολλού.Για το ΕΞΠΡΕΣ ΑΘΗΝΑ δεν μπορώ να πω το ίδιο μιας και πουλήθηκε πολύ πρόσφατα.

Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα έχει και δύο μοντέλα το περίπτερο του ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ και του ΑΛΚΜΗΝΗ.Α

Εχει και ενα μοντελο του JETFERRY I κοντα στις ξαπλωστρες:eek:.Παντως γενικοτερα η εκθεση ειναι πολυ καλα οργανωμενη και ενδιαφερουσα.

Link to comment
Share on other sites

Κατά την γνώμη μου –γενικά- ήταν αρκετά καλή και ενδιαφέρουσα η έκθεση. Στα καθ’ ημάς έχω να πω ότι:

Τα περίπτερα της Superfast, της Blue Star και των Μινωικών ήταν (όπως ήταν και το αναμενόμενο) προσεγμένα και αρκούντως εντυπωσιακά με τις μακέτες των πλοίων…αλλά και αρκετά απρόσωπα. Κακή εντύπωση μου έκανε η μακέτα με το BS2 (στην έκδοση με την υπαίθρια πισίνα), η οποία προφανώς είχε φάει καμιά τούμπα και είχαν στραπατσαρισθεί κάποια κάγκελα, ενώ είχε πέσει κάτω και μία σωσίβια λέμβος. Ενώ σα να μου φάνηκαν και κάπως σκυθρωποί οι άνθρωποι των Μινωικών, με τα γκρί κουστούμια τους…ίσως να είναι και οι ημέρες δύσκολες για την εταιρεία.

Πιό ανθρώπινοι και ζεστοί ήταν οι άνθρωποι (και το περίπτερο εν γένει) της ΑΝΕΚ.

Το περίπτερο της ΝΕΛ, φωτεινό και ενδιαφέρον με το Flocafe-bar…αλλά δεν μπόρεσα να χωνέψω που είχαν την Χοζοβιώτισσα και τα Αιολάκια φάτσα κάρτα…και το Μυτιληνάκι με τον Θεοφιλάκο κάπου παραμέσα…ευδιάκριτα πάντως, αλλά σε δεύτερη μοίρα.

Απογοήτευση μου προκάλεσε το περίπτερο της HSW, με ένα μόλις μοντέλο του HS3 (σχωράτε με εάν είχε και άλλο και δεν το είδα) και μάλιστα σε μπλέ χρώμα (χωρίς Vodafon)…συνολικά μου φάνηκε λίγο (σχώρα με Κύριε Μάκη μου) σαν τον φτωχό συγγενή των διπλανών Minoan/Attica.. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.

Αρκετά ενθουσιώδης η παρουσία των ανθρώπων της Aegean Speedlines με την προβολή του Speedrunner I και την προώθηση του Speedrunner IΙ για Πάρο-Σαντορίνη.

Και άφησα τελευταίο τον ένα και μοναδικό…τον ανεπανάληπτο Άρχοντα Καπτά Μάκη! Το περίπτερο της GA Ferries είχε κατά την άποψή μου μακράν των άλλων την πιο επιτυχημένη παρουσία στην έκθεση. Κάτι τα μοντέλα των πλοίων…κάτι οι ξαπλώστρες με την ομπρέλα…κάτι τα βότσαλα και τα κοχύλια στο πάτωμα...κάτι οι δραστήριοι άνθρωποι της εταιρείας…το έκαναν ένα περίπτερο που ξεχώριζε από τα διπλάνα απρόσωπα εταιρικά μεγαθήρια. Άσε δε την ώρα που πήγα ήταν εκεί και κάποιοι βολλευμπωλίστες που υπέγραφαν διαφημιστικές μπάλες της GA στην πιτσιρικαρία…και γινόταν στο περίπτερο λαϊκό προσκύνημα! Ελπίζω του χρόνου να βάλει και μια πραγματικη πισίνα δίπλα στις ξαπλώστρες και να επιτρέπεται το μπάνιο….για να γίνει το σώσε!!!

ΥΓ Εντύπωση μου έκανε που δεν είδα (δεν ξέρω εάν υπήρχε, αλλά εγώ δεν το είδα) περίπτερο της ΣΑΟΣ…και μάλιστα σε μια εποχή που ετοιμάζεται για την (έστω και έμμεση) είσοδο στο ΧΑΑ.

Link to comment
Share on other sites

:P Στο περίπτερο της HSW θυμάστε παρακαλώ εάν διαφήμιζε τά νέα πλοία: ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ για Χίο-Μυτιλήνη,ΑΡΙΑΔΝΗ για Χανιά και ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ για Σύρο-Μύκονο-Εύδηλο-Καρλόβασι-Βαθύ απο το τέλος Ιουνίου; γιατί έμαθα ότι τα διαφημιστικά ήταν ..περσινά με Απόλλωνα-Αφροδίτη κλπ.
Link to comment
Share on other sites

Η συμμετοχή της HELLENIC SEAWAYS στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Τουριστικό Πανόραμα που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο εκθεσιακό κέντρο EXPOATHENS στην Ανθούσα σημείωσε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της προς το κοινό την Πέμπτη 19/4/2007 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22/4/2007.

Η HELLENIC SEAWAYS συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τις νέες δρομολογιακές γραμμές της για τη σεζόν 2007 και τα νέα πλοία της εταιρείας ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ, ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ και ΑΡΙΑΔΝΗ. Παρουσιάστηκαν οι παρακάτω δρομολογιακές γραμμές:

• Σαντορίνη σε 4 ώρες με το HIGHSPEED 5, δύο φορές την ημέρα.

• Χανιά σε 6 1/2 με το νέο πλοίο ΑΡΙΑΔΝΗ

• Χίο και Μυτιλήνη με το νεότευκτο πλοίο ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ

Επίσης στελέχη της εταιρείας είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν σε συνεργάτες και επισκέπτες τις μοναδικές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει στους επιβάτες της η HELLENIC SEAWAYS:

www.hellenicseaways.gr: on-line πωλήσεις εισιτηρίων

• IVR: 24ωρη τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων

• e-ticket: Εύκολοι Τρόποι Αγοράς του Εισιτηρίου μέσω τηλεφώνου ή Ίντερνετ.

• BONUS MILES: Προνόμια για τους τακτικούς επιβάτες.

• Junior Captain: Μοναδική υπηρεσία για παιδιά έως 12 ετών.

• Early Booking: Έκπτωση 15%

• Έκπτωση 20% και 10% στα Εισιτήρια Πολλαπλών Διαδρομών

• Ευκολίες πληρωμής σε 4* ή 6* άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard. Ισχύει για απλά εισιτήρια και πακέτα εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών.

*Άνω των 300 €

*Άνω των 500 €

Η υπουργός τουριστικής ανάπτυξης κα. Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο υπουργός Αιγαίου κ. Παυλίδης, η βουλευτής Κυκλάδων κ. Α. Μανούσου επισκέφθηκαν το περίπτερο της HELLENIC SEAWAYS και ενημερώθηκαν για τα νέα δρομολόγια και πρωτοποριακές υπηρεσίες της εταιρείας κατά την νέα τουριστική σαιζόν 2007.

Πειραιάς, 23 Απριλίου 2007

www.hsw.gr

Link to comment
Share on other sites

:D Στο περίπτερο της HSW θυμάστε παρακαλώ εάν διαφήμιζε τά νέα πλοία: ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ για Χίο-Μυτιλήνη,ΑΡΙΑΔΝΗ για Χανιά και ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ για Σύρο-Μύκονο-Εύδηλο-Καρλόβασι-Βαθύ απο το τέλος Ιουνίου; γιατί έμαθα ότι τα διαφημιστικά ήταν ..περσινά με Απόλλωνα-Αφροδίτη κλπ.

Φυσικά και όλα αυτά που γράφεις αναφέρονται στο φυλλάδιο που υπήρχε στο περίπτερο της εταιρίας. Το άλλο έντυπο (που είχε και φωτογραφίες του Απόλλωνα και του Αφροδίτη), απευθυνόταν κυρίως σε συνεργάτες της εταιρίας και είχε πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα, τη διοίκηση, τις υπηρεσίες κλπ.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Τις πύλες του άνοιξε σήμερα το τουριστικό πανόραμα 2008 υπό την παρουσία του υπουργού τουρισμού Άρη Σπηλιοτόπουλου.

Η έκθεση είναι πανομοιότυπη με την περυσινή με τα ίδια πάνω κάτω περίπτερα και τους ίδιους εκθέτες.

Το τμήμα της GA FERRIES κλέβει και πάλι την παράσταση τόσο για τον χώρο του όσο και για την όμορφη διακόσμηση (με πάτωμα που θυμίζει βυθό)την οποία επιμελήθηκε και πάλι η κ.Ροδάνθη.

Βαρύγδουπες είναι οι απουσίες τόσο της NEL LINES όσο και της SAOS FERRIES.

Μοναδική διαφορά με την περυσινή είναι ότι στην διπλανή αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου στεγάζεται και το ανοιξιάτικο ναυτικό σαλόνι με βάρκες-φουσκωτά και σκάφη μεσαίου μεγέθους.

Link to comment
Share on other sites

Η ΣΑΟΣ δεν ήταν ούτε πέρυσι που ετοιμαζόταν να μπει στο ΧΑΑ...φέτος θα πήγαινε?

Για την ΝΕΛ είναι όντως παράξενο γιατί πέρυσι είχε πολύ έντονη παρουσία.

Link to comment
Share on other sites

Χθες μελετώντας τα φυλλάδια των εταιριών μακράν το καλύτερο ήταν αυτό της hsw. Ενώ σχεδόν όλα τα φυλάδια αναφέρονται στα δρομολόγια και τις τιμές και καθόλου ή σχεδόν καθόλου στα βαπόρια η hsw έχει καταφέρει και έχει συνδεσει το πρόγραμμα των δρομολογίων με τους τιμοκαταλόγους και με εξονυχιστική αναφορά στα πλοία.

Υπάρχουν φωτογραφίες εσσωτερικές/εξωτερικές από τα νεότευκτα και κάποια τεχνικά χαρακτρηιστικά όλων των πλοίων του στόλου.

Το περίπτερο της ΑΤΤΙΚΑ είναι φτωχότερο και μικρότερο από πέρυσι. Πολύ ωραία ήταν η σκέψη όμως να μοιράζουν καρτ ποσταλ από όλα τα μπλού.

Πάντως από θέμα αιθέριων υπάρξεων υπάρχει εν αφθονία σε όλη την έκθεση:D

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς το μέλλον της NEL έχει εξασφαλιστεί και δεν απασχολεί την εταιρεία η κίνηση των πλοίων της...
Δεν το νομίζω, οι συμμετοχές στην έκθεση κλείνονται 1-2 μήνες και βάλε πριν την έκθεση. Και τότε δεν θα πρέπει να είχε δέσει ακόμα το γάιδαρό της...τουλάχιστον γερά:D. Εάν υποθέσουμε ότι τώρα τον έδεσε...και δεν την έδεσε αυτός:confused:
Link to comment
Share on other sites

Εγώ θυμάμαι πιτσιρικάς όταν ειχα πρωτοπάει σε αυτή την έκθεση την είχα βρεί σαν μαγικό κόσμο τώρα νομίζω πως έχει χάσει πλέον την αξία στο κομμάτι των πλοίων πάνω κάτω τα διαφημιστικά δεν λένε πολλά αφού οι φωτογραφίες είναι σε ελάχιστο μεγέθος η δεν υπάρχουν καθόλου.Τα μπλου σταρ μοιράζουν τις καρτ ποσταλ με τα πλοία τουλάχιστον τα τελευταία 5χρόνια.

Η απουσία της ΝΕΛ είναι κάτι που μου κάνει και εμένα μεγάλη εντύπωση.

Link to comment
Share on other sites

Αυτή η έκθεση όπως είναι δυστιχώς για καραβολάτρες δεν έχει να προσσφέρει πολλά πέραν από μια συλλογή εταιρικών φυλλαδίων και το να δεις κάποια όμορφα μοντέλα πλοίων.

Αυτή απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό κι αυτός βέβαια είναι ο βασικός σκοπός της.

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα δεν έχει να προσφέρει πολλά σε μας η έκθεση, όπως λέει και ο Earl, αλλά για μία βόλτα δεν είναι άσχημα.

Στα highlights της δικής μου επίσκεψης βάζω σίγουρα τα μέλη της οικογένειας Αγούδημου, που φυσικά και διακοσμούσαν το περίπτερό τους και κάτι όμορφες παρουσίες στα γύρω περίπτερα :D:D !

Κατά τα άλλα μπορεί κανείς πέρα απο τις εταιρίες, να πάρει πολλές πληροφορίες για εξορμήσεις σε μέρη γνωστά αλλά και πιο "μυστικά"!

Link to comment
Share on other sites

Τα περίπτερα της Superfast, της Blue Star και των Μινωικών ήταν (όπως ήταν και το αναμενόμενο) προσεγμένα και αρκούντως εντυπωσιακά με τις μακέτες των πλοίων…αλλά και αρκετά απρόσωπα. Κακή εντύπωση μου έκανε η μακέτα με το BS1 (στην έκδοση με την υπαίθρια πισίνα), η οποία προφανώς είχε φάει καμιά τούμπα και είχαν στραπατσαρισθεί κάποια κάγκελα, ενώ είχε πέσει κάτω και μία σωσίβια λέμβος.

Πιό ανθρώπινοι και ζεστοί ήταν οι άνθρωποι (και το περίπτερο εν γένει) της ΑΝΕΚ.

Το περίπτερο της ΝΕΛ, φωτεινό και ενδιαφέρον με το Flocafe-bar…

Απογοήτευση μου προκάλεσε το περίπτερο της HSW, με ένα μόλις μοντέλο του HS3 (σχωράτε με εάν είχε και άλλο και δεν το είδα) και μάλιστα σε μπλέ χρώμα (χωρίς Vodafon)…Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.

Αρκετά ενθουσιώδης η παρουσία των ανθρώπων της Aegean Speedlines με την προβολή του Speedrunner I και την προώθηση του Speedrunner IΙ για Πάρο-Σαντορίνη.

Εντύπωση μου έκανε που δεν είδα (δεν ξέρω εάν υπήρχε, αλλά εγώ δεν το είδα) περίπτερο της ΣΑΟΣ…

Και άφησα τελευταίο τον ένα και μοναδικό…τον ανεπανάληπτο Άρχοντα Καπτά Μάκη!

Σε σχέση με αυτά που έγραψα πέρυσι τέτοιες μέρες, φέτος έχουμε και λέμε:

-BSF, Superfast και Minoan ίδια γεύση. Το μοντέλο του BS1 με τα γνωστά στραπατσαρίσματα. Απλώς φέτος δεν το είχαν στην πρόσοψη, αλλά πίσω στον ακάλυπτο του περιπτέρου. Δίπλα στο Seafrance Moliere...το Superfast X ντε! Απαράδεκτα πράγματα δηλαδή για τέτοιες εταιρείες.

-Η ΑΝΕΚ, ως ανωτέρω

-Η ΝΕΛ...αναζητείται η τύχη της

-Η Aegean Speedlines πεσμένα πράγματα σε σχέση με τον περυσινό ενθουσιασμό

-Η ΣΑΟΣ ως ανωτέρω, αλλά ουδεμία έκπληξη μου προξένησε.

-Endeavor και Agoudimos Lines συμπαθητικές παρουσίες

-Σαφέστατα βελτιωμένη η παρουσία και η διάθεση στην HSW...και χωρίς το μοντέλο του HS3. Αντικαταστάθηκε από το μοντέλο της επιβλητικής ΑΡΙΑΔΝΗΣ...του μόνου πλοίου που δεν θα ταξιδέψει (τουλάχιστον φέτος) με τα σινιάλα της εταιρείας.:D

Μα είναι δυνατόν? Χάθηκε να βάλουν ένα μοντέλο του Ν. ΧΙΟΣ ή του Ν. ΜΥΚΟΝΟΣ?

Και θα κλείσω και φέτος παραδοσιακά.:D Σήμερα, Σαββατόβραδο, ήταν η χαρά των δημοσίων σχέσεων. Νομαρχαίοι και Δημαρχαίοι, βουλευτές και πολιτευτές. Μπόρεσα να διακρίνω τον Σιούφια, τον Φασούλα (ευτυχώς δεν τους είδα δίπλα-δίπλα) και τον Παυλίδη. Όμως περί ώραν 7ην εσπερινήν εσείσθη συνθέμελα το κτήριο...του ήλιου σβήστηκε το φως κι εχάθη το φεγγάρι.:D Ω ναι...όπως ήδη θα κατάλαβαν ο Nick the Greek και georgios express...έσκασε μύτη ο Καπτά Μάκης. Σένιος, ντυμένος στην τρίχα, ατσαλάκωτος και απαστράπτων...σωστό φιγουρίνι, μετά πούρου βεβαίως. Μετά από μια περατζάδα στο περίπτερο του, με καναδύο άλλους ξεκίνησε την πορεία προς τον λαό του...τα περίπτερα των Κυκλάδων, Δωδεκανήσων κλπ. Πραγματικά εντυπωσιακή παρουσία, αγέρωχος, λίγα λόγια, με ένα μάτι να σαρώνει και ένα μόνιμο ανθυπομειδίαμα. Τον σταμάταγαν διάφοροι, κάτι του έλεγαν κάτι τους ψυθίριζε, αλλά πάντα με αυτό το αινιγματικό μειδίαμα. Τόσο αινιγματικό που μόνο με το χαμόγελο της Τζοκόντας μπορεί να συγκριθεί:P

ΥΓ. Σαν έκθεση (που πήγα και πέρυσι) δεν άξιζε να πάω και φέτος. Τίποτε ιδιαίτερο πλην ορισμένων περιποιημένων νέων έκδόσεων. Ξεχώρισα μια πολυτελή έκδοση του Δήμου Πάρου με πολύ ωραίες φωτογραφίες της Πάρου...και με εισαγωγή του Δήμαρχου Πάρου Γιάννη Ραγκούση...αν σας θυμίζει κάτι:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Το μοντέλο του BS1 με τα γνωστά στραπατσαρίσματα. Απλώς φέτος δεν το είχαν στην πρόσοψη, αλλά πίσω στον ακάλυπτο του περιπτέρου. Δίπλα στο Seafrance Moliere...το Superfast X ντε! Απαράδεκτα πράγματα δηλαδή για τέτοιες εταιρείες.

-Η ΝΕΛ...αναζητείται η τύχη της

-Σαφέστατα βελτιωμένη η παρουσία και η διάθεση στην HSW...και χωρίς το μοντέλο του HS3. Αντικαταστάθηκε από το μοντέλο της επιβλητικής ΑΡΙΑΔΝΗΣ...του μόνου πλοίου που δεν θα ταξιδέψει (τουλάχιστον φέτος) με τα σινιάλα της εταιρείας.

Μα είναι δυνατόν? Χάθηκε να βάλουν ένα μοντέλο του Ν. ΧΙΟΣ ή του Ν. ΜΥΚΟΝΟΣ?

Και θα κλείσω και φέτος παραδοσιακά.

Είπα και φέτος να τηρήσω την παράδοση...αλλά πολλή μιζέρια. Λίγοι εκθέτες και ακόμα λιγότερη διάθεση. Όχι ότι εξεπλάγην βέβαια.

Ας είναι καλά τα κονδύλια των Νομαρχιών και λοιπών ευαγών ιδρυμάτων, γιατί από ιδιώτες...τρεις κι ο κούκος.

Ξεχώρισα το τεράστιο περίπτερο της Νομαρχίας Πειραιά με είσοδο διαμορφωμένη σε καταπέλτη πλοίου...

Και καλά ο Πειραιάς έχει και 5 νησάκια τουριστικά που άξιζε να τα προβάλλει...αλλά η Νομαρχία Δυτικής Αττικής γιατί έχωσε λεφτά...για να προβάλλει την Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο?:eek:

Στα ακτοπλοϊκά δρώμενα τώρα.

Η Attica συνεχίζει την απαράδεκτη "παράδοση" με τον Μολιέρο και το (ακόμα πιό) στραπατσαρισμένο BS1. Πραγματικά μου προξενεί τεράστια εντύπωση...αρνητική βεβαίως. Και καλά το SF X, λίγοι θα καταλάβουν την διαφορά....αλλά το στραπατσαρισμένο BS1 σε πολλούς θα κάνει άσχημη εντύπωση. Πόσο άραγε να κοστίζει να φτιάξει ο τεχνίτης δυο καγκελάκια και να βάλει δυό βαρκάκια?:confused:

Η ΝΕΛ, μάλλον βρήκε την τύχη της...εκτός εκθέσεως βεβαίως.:rolleyes:

Επιτέλους, η HSW - μη αντέχοντας το κράξιμό που της ρίχνω κάθε χρόνο:D- έβαλε το μοντέλο του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ στο περίπτερο της.

Για φέτος, όμως...δεν έχει παραδοσιακό κλείσιμο, καθώς η GA Ferries ήταν απούσα...

Άντε και του χρόνου...ακόμα λιγότεροι...B)

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...