Jump to content
Shipfriends

Δελτίο κεντρικού λιμανιού


Recommended Posts

  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Με την αποχώρηση του Highspeed 2 από τη πύλη Ε9, τo Flying Cat 3 πλαγιοδέτησε στη ντοκο και εξωτερικά παρέμεινε το Flying Cat 4. Ενώ στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη το φορτηγό Μαρία Όλγα

Προχθές δημιουργήθηκε και μια μικρή αναστάτωση με το εφοδιαστικό Αλεξάνδρα Τζ που θα έδινε καύσιμα στο Ιεράπετρα Λ. Στην αρχή πήγαινε να δέσει στην αριστερή πλευρά του Ιεράπετρα Λ αλλά για κάποιο άλλαξε γνώμη και κατευθύνθηκε στην δεξιά πλευρά του Ιεράπετρα Λ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Αδαμάντιος Κοραής που εκείνη την ώρα έφτανε για να δέσει μια θέση αριστερά από το Ιεράπετρα Λ και θα γύρναγε μέσα λεκάνη των Λεμονάδικων, να χρειαστεί να ακινητοποιηθεί μέσα στο στένεμα μεταξύ Ελυρος και Speedrunner III, για να αλλάξει θέση πρόσδεσης το Αλεξάνδρα Τζ.

Edited by polmyt
2 σε 1
Link to comment
Share on other sites

Το Sea Anemos στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη. Το Olympia Palace είναι πλέον με τη πλώρη να κοιτάζει το νότια και σήμερα έχουμε νομίζω τη πρώτη επίσκεψη στο Πειραιά του κρουαζιερόπλοιου Costa Pacifica που εδεσε στη Παγοδα

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα έχει κάποιός την ευκαιρία να δεί και το BLUE STAR 1 αλλα και το BLUE STAR 2 δίπλα δίπλα.

Στον Πειραιά ξεχειμονίαζουν εδώ και ένα μήνα τα SEA JET 2, SOYPER JET, JET FERRY 1 (βασικά αυτο εχει να κουνηθεί 2 χρόνια! αναρωτιέμαι δουλέυουνε άραγε οι μηχανές του;), HIGHSPEED 1, HIGHSPEED 2, HIGHSPEED 3, HIGHSPEED 4, HIGHSPEED 5, HELLENIC WIND, SPEEDRUNNER II, SPEEDRUNNER III, SPEEDRUNNER IV και όλα το πλοία της G.A. FERRIES.

Edited by proud_ionian
2 σε 1
Link to comment
Share on other sites

πρωτο το πρωι στις 4.55 μπηκε ο ελυρος που με μια γρηγορη περιστροφη στη λεκανη του λιμανιου επεσε στην θεση του.ακολουθησε το παλας στις 5.15 κ μετα στις 5.30 η αριανδη που με μια αριστερη γρηγορη μανουβρα επεσε στο ντοκ 3!!!ακολουθως ηρθε το σουπερφαστ το οποιο ομως παραχωρησε τη θεση του στο κρητη ii που ηταν απο πισω του κ μετα μπηκε κ αυτο...τελευταιο ηρθε το μπλου σταρ 2 που εδεσε διπλα στο αριανδη

το καλυτερο χριστουγενιατικο αστερι φετος το εχει το αδαμ. κοραης κ μετα η αριανδη

Edited by margaritis24
χριστουγεννιατικος στολισμος
Link to comment
Share on other sites

Σε πέντε περίπου λεπτά λήγει η 24ώρη σημερινή απεργία και επτά πλοία αναμένεται να αναχωρήσουν διαδοχικά από το λιμάνι του Πειραιά.

ΚΡΗΤΗ ΙΙ, ΕΛΥΡΟΣ, ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ, ΛΙΣΣΟΣ, BLUESTAR PAROS, BLUESTAR 2, SUPERFAST XII.

Απορία : Τα ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ και ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ πως μπόρεσαν και απέπλευσαν από τον Πειραιά στις 23.00, μία ολόκληρη ώρα πριν την λήξη της απεργίας ??? :confused:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Από τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχουν επιστρέψει στο Περαια από το δεξαμενισμό τους το Highspeed 3 και το Flying Cat 5. Το Highspeed 3 έδεσε στην Ακτή Τζελεπη ενώ το Flying Cat 5 στη πύλη Ε9 μπροστά από τα αλλά δυο Flying Cat 3 & 4

Link to comment
Share on other sites

Το Flying Cat 6 και το Flying Cat 5 άλλαξαν θέσεις στο λιμάνι του Πειραιά. Το Flying Cat 6 από την Ακτή Κονδύλη μεθόρμισε στη πύλη Ε9 δίπλα από τα Flying Cat 3-4. Ενώ το Flying Cat 5 μεθόρμισε από τον Άγιο Σπυρίδωνα στην Ακτή Κονδύλη. Από χθες στο προλιμένας είναι το Παντοκράτωρ. Ενώ σήμερα το Εξπρές Σαντορίνη ανέβηκε στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη.

Link to comment
Share on other sites

Το Highspeed 1 αφού τοποθέτησε τα σωστικά του, ξανά μεθόρμισε στη γνώριμη θέση του στα Λεμονάδικα δίπλα από το Jet Ferry 1. Σήμερα το Europa Palace μεθόρμισε στη Ακτή Κανελου και το Φαιστός Παλλάς στη γνώριμη θέση των Μινωικών, για να ξεκινήσει το βραδύ τα δρομολόγια του. Ενώ το Flying Dolphin Hermes ήρθε από το Πέραμα και έδεσε μπροστά από τον Άγιο Σπυρίδωνα

Link to comment
Share on other sites

Το ρυμουλκό Ματσας Σταρ στη μικρή δεξαμενή του Βασιλειάδη και το Επτάνησος στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη. Το Ευρώπη Παλλάς μεθόρμισε κατά λίγα μέτρα στην Ακτή Κανελου, τώρα είναι δεμένο δίπλα από πράσινο φανό του λιμανιού.

Link to comment
Share on other sites

Από χθες το Flying Cat 6 μεθόρμισε από τη πύλη Ε9 στην Ακτή Κονδύλη. Το Highspeed 4 μεθόρμισε από την Ακτή Ξαβεριου στη πύλη Ε9 και δίπλα του έδεσαν τα Flying Cat 4- Flying Cat 3. Ενώ το Aegean Glory μεθόρμισε από το Ν.Μ Δραπετσώνας δίπλα από τις δεξαμενές (στο σιλό).

Link to comment
Share on other sites

Το Κρήτη Ι έφτασε στο Πειραιά και έδεσε στον Άγιο Διονύσιο, για να ξεκινήσει το βράδυ δρομολόγια, ενώ το Κρήτη ΙΙ προς το παρόν είναι δεμένο στο ντοκ 3. Τέλος το Εξπρές Σαντορίνη είναι δεμένο στα Λεμονάδικα, περιμένοντας να έρθει η ώρα για να αναχωρήσει για το Βόλο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...