Jump to content
Shipfriends

idreos

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by idreos

  1. Χρονια Πολλα και καλη Χρονια!!ο Capt.κ.ΤριΠολιΤσιωΤης σΤο νeptune Ploes,O Capt.Γ.ΓονιοΤακης σΤο N.Ithaki.O Capt.N.ΠεΤριδης σΤο N.Avra.O Capt.Γ.Ξυλουρης σΤο N.Thelisis.AΠο βδομαδα ακολουθει ο Capt.ν.TσιΤζηρας.Τελος σΤο Tinkerbel Mar o Capt.ν.σαμιωΤης.
  2. O Cpt.N.Πετριδης Πλοιαρχος στο Νeptune Αvra.O Cpt. Ν.Τσιτζηρας βγηκε με αδεια απο το N.Dynamis,οπως και ο Cpt.Κ.Τριπολιτσιωτης απο το Ν.Ploes.O Cpt.N.Σαμιωτης συνεχιζει στο Τinkerbel Mar,καλα ταξιδια.Ο Cpt.Γ.Γονιοτακης στο Ν.Ιthaki..
  3. Αλλαγη Πλοιαρχιας ειχαμε εχτες και στο ΤΧΠ Παναγια Θαλασσινη μεταξυ του Κπτ Ανδρεα Μπομπου και του Κπτ Ιωαννη Σκλαβουνου.Ευχομαστε καλη συνεχεια και καλα ταξιδια!!
  4. Ο Λιναρακης Κωνσταντινος ως Υπαρχος στο Speedrunner IV.Kαλα ταξιδια!!!!!!
  5. Ο Ευμορφοπουλος Γεωργιος ειναι Πλοιαρχος στο Speedrunner III και βρισκεται στην Πολωνια. Ο Κοντομηνας Αγγελος ειναι Πλοιαρχος στο Speedrunner IV και ετοιμαζονται για επιστροφη στα πατρια εδαφη.
  6. Δεν νομιζω να φτανουν 4-5 ημερες αλλα και να γινει για τετοιο πρωτοκολλο θα αντιμετωπισει προβλημα με τα κρεβατια γιατι αν δεν κανω λαθος εχει λιγα,και το ταξιδι ειναι μεγαλο,θα μπορει να ανταπεξελθει σε περιπτωση που εχει 1200 επιβατες;Σε αυτη την περιπτωση τι θα γινει;
  7. Μηπως εμαθε κανεις τι εγινε με την εκδικαση των ασφαλιστικων μετρων;Πληρωθηκε ο κοσμος; Οι Ιταλοι ειναι ακομα στην Αλεξανδρουπολη; Σ'αυτα πρεπει να απαντησει καποιος απο την εταιρεια(και οχι σαν Βουλευτης στον Κο Παπανδρεου).Εκτος αν εχει στοχο για καπου αλλου!!!!!!
  8. Ο Μανθος Γαγλιας ως Υπαρχος στο HSC MEGA JET.Καλα ταξιδια!!!!
  9. Tελειωσε με τον δεξαμενισμο και ετοιμαζεται για ταξιδι μεχρι της 15 Ιουνιου Ηρακλειο-Σαντορινη και μετα αν ολα πανε καλα με διπλα πληρωματα Πειραια-Σιφνο-Σαντορινη-Ηρακλειο.Το πλοιο παραμενει στην Ελευσινα για τις τελευταιες πινελιες απ'οτι ακουγεται θα του βαλουν οπως και στα μικροτερα καρχαρια στα πλευρα σε χρωμα ροζ που φετος ειναι της μοδας......Καλα ταξιδια!!!!!!
  10. O Nικολιτσης Βαλαντης ως Α' Μηχανικος στο Υδρα 1 απο το Sardinia Vera.Καλα ταξιδια!!!!
  11. Σημερα απ'οτι φαινεται θα αντιμετωπισει το επιβατικο κοινο τα ιδια προβληματα,διοτι ειχαν υποσχεθει στα πληρωματα οτι σημερα θα γινει καταβολη δωρου και δεδουλευμενων.Απ'οτι φαινεται η Μ.Εβδομαδα θα ειναι μεγαλη στην κυριολεξια για την Kallisti Ferries.Επισης εχει αλλαγες 3-4ων μελων οποτε πρεπει να γινει και σ'αυτους εξοφληση.Βλεπουμε........
  12. Εκπροσωπος της εταιρειας υπηρχε; Παλι τα καστανα απο την φωτια τα εβγαζε το πληρωμα; To Aιγαιο τελικα θα γινει κιτρινο η θα παραμεινει μπλε; Kαι απληρωτοι και εχουν να αντιμετωπισουν και την οργη του απιβατη που εχει πληρωσει και δεν φταιει σε τιποτα.
  13. Οι Ιταλοι απ'οτι φαινεται δεν ηξεραν τι γινεται και οταν πηγαν στην Αλεξ/λη επεσαν απο τα συννεφα.Απ'οτι ακουγεται μετα τα ασφαλιστικα και τις επισχεσεις ακολουθουν και αλλα.Ο κοσμος πιστευω οτι θα τα παρει τα λεφτα του δεν ξερω μονο τον λογω που για να πληρωθεις σε αυτη την εταιρεια πρεπει να κανεις πρωτα μια καταγγελια η επισχεση.
  14. Συμφωνα με την κοινη λογικη οταν φτιαχνεις κατι πρεπει να εχει γερες βασεις για να κρατηθει και να παραμεινει.Οι βασεις στην προκειμενη περιπτωση ειναι τα πληρωματα,οταν εσυ μεσα σε ενα χρονο εχεις αλλαξει (4) σε ενα απο τα πλοια σου μονο θα πας μπροστα;
  15. Οπως πληροφορηθηκα εγινε επισχεση απο το πληρωμα και ασφαλιστικα μετρα και οι Ιταλοι δεν μπορουν να μπουν στο πλοιο λογω αυτης της καταστασης,δεν τους το επιτρεπουν απο το Λ/Χ Αλεξ/λης. Το Αιγαιο θα γινει κιτρινο ......
  16. Τελευταια σε καθε αφιξη του Sardinia Vera στον Πειραια γινονται πολλες ανακαταταξεις για ποιο λογω γνωριζει κανεις; Για ποιο σκοπο ολες αυτες οι αλλαγες;
  17. Σημερα εφτασαν οι Ιταλοι για να το παρουν, θα το ξαναδουμε ομως; Μονο ο Σπανος και οι Ιταλοι γνωριζουν...... Θα γινει κιτρινο το Αιγαιο......
  18. Ολο σχεδον το πληρωμα του Μega Jet εχει παει στο Sea Runner καθως και ο Αρχιμηχανικος κ. Φεσκος Αντωνιος.Πλοιαρχος στο εν λογω πλοιο κ. Κασσος Παναγιωτης που πριν ηταν στην παραλαβη του Mega Jet μαζι με τον Κοκκαλακη και στο Super Jet του Ηλιοπουλου.Καλα ταξιδια!!!!Μαθαινω οτι γινεται καλη δουλεια και το πλοιο θα ειναι ετοιμο πριν το Πασχα για δρομολογια.
  19. Ακουγονται φημες οτι παει Ιταλια και καλα για δεξαμενισμο και καποιες μικροαλλαγες......
  20. Οι μπογιες θελουν λεφτα,οπως και ολα τα υπολοιπα(πινελα κτλ) για να γινει σωστη συντηρηση σε ενα πλοιο,οπως και το πληρωμα που την κανει.Απο εγκυρες πληροφοριες οπως και εσεις λετε Νοεμβριος'09 ειναι προγραμματισμενη η ετησια του.
  21. Αυτο που ακουγοταν οτι θα κανει και περυσι Πειραια-Σιφνο-Σαντορινη-Ηρακλειο. Αυτο που ξεκινησε να κανει και περυσι Πειραια-Σιφνο Σαντορινη-Ηρακλειο (διανυκτερευση)και επιστροφη την επομενη.
  22. Περυσι το πηγαιναν οι Πλοιαρχοι της Aegean Speed Lines φετος να δουμε που τα πλοια αυτα εχουν καποιες ιδιαιτεροτητες.
  23. Το Mega jet ετοιμαζεται για τα μεσα Μαιου απο εγκυρες πληροφοριες με Πλοιαρχο τον Κ. Σαμιωτη Νικολαο.
  24. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. ΔΙΟΝΥΣΙΟ;
  25. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ(ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ Κ.Τ.Λ) ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
×
×
  • Create New...