ΚΡΗΤΗΚΟΣ Posted May 12 Posted May 12 Είναι αστείο πραγματικά! δεν ξέρω αν τα βλέπει κάποιος αυτά να τους ξυπνήσει έτσι έκαναν και τον Γενάρη στη Κασοκαρπαθία έβαζαν.. έβγαζαν.. το Χίος με το Πρέβελη και δεν ξέραμε τι να κάνουμε με τις κρατήσεις.
polmyt Posted May 12 Author Posted May 12 Θεωρητικα αυριο επιστρεφει για Χιο Μυτιληνη ,μεχρι τις 22 Μαιου που θα παει για αντικατασταση του BS ΠΑΤΜΟΣ
Kaptennemo Posted May 12 Posted May 12 Εγώ άκουσα ότι επιστρέφει (εφόσον τελειώσει με αξονικά) στις 15…
polmyt Posted May 12 Author Posted May 12 Πεμπτη 15 Μαιου λεει τωρα το πλανο.Θα δουμε αν και πιστευω οτι δεν θα εχουμε αλλη καθυστερηση
pkos Posted May 15 Posted May 15 (edited) Στον πειραιά έδεσε σήμερα το πλοίο. Άρα επιστρέφει σήμερα για λίγες μέρες στο ΠΧΜ. Edited May 15 by pkos
xa0d3kt1s Posted May 17 Posted May 17 Ερώτηση ενός άσχετου 😅 είμαι εν πλω με το πλοίο για Πειραιά, και ανοιχτά της Βουλιαγμένης το πλοίο σταμάτησε τους κινητήρες, η τουλάχιστον έκανε κράτει, για 10 λεπτά περίπου. Σχετίζεται με το separation ή μπορεί να ήταν βλάβη;
polmyt Posted May 17 Author Posted May 17 Με το separation δεν εχει να κανει. Πραγματι φαινεται να εκοψε αποτομα και να εκανε αριστερα ,αλλα ανεκτησε ταχυτητα αμεσα Πιθανον καποιος ελιγμος.Ακομα και κατι να ηταν στη μηχανη αποκατασταθηκε αμεσα
SAMAINA Posted May 17 Posted May 17 Έκτακτο μέχρι Κώ και πίσω λόγω αυξημένης κίνησης. Αυριο βράδυ κανονικά για Χίο-Μυτιλήνη
Recommended Posts