ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted April 10, 2024 Posted April 10, 2024 (edited) H εταιρεία Ηellenic Sea Lines αγόρασε το παραπάνω ρορουδάκι το οποίο βρίσκεται κιόλας στο Πέραμα με σημαία Παλάου Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα δουλέψει σαν παλετάδικο To βαπόρι σαν FORTE Edited June 16, 2024 by Nick the Greek Tag
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted April 11, 2024 Author Posted April 11, 2024 Σύμφωνα με το shippax το βαπόρι χτίστηκε στο Bodewes,Hoogezand Ολλανδία το 1989 Είναι sto-ro paper carrier 4001 dwt loa 90.8 bm 15.8 dft 6.4 m 1 καταπέλτης πρύμα +1 πλώρα πλάγια 270 γραμμικά 1 Wartsila 4500 kw 15.0 kts 1 bow thruster KaMeWa 300 kw Είχε 1 αδελφό το οποίο διαλύθηκε στο Πακιστάν το 2020 ως OCEANA STAR.
mytilene Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 13 hours ago, ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ said: H εταιρεία Ηellenic Sea Lines αγόρασε το παραπάνω ρορουδάκι το οποίο βρίσκεται κιόλας στο Πέραμα με σημαία Παλάου Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα δουλέψει σαν παλετάδικο To βαπόρι σαν FORTE Την διαχείριση θα έχει😎 και τις περισσότερες φορές θα δουλεύει σαν παλεταδικο!!
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted April 11, 2024 Author Posted April 11, 2024 Σύμφωνα με το shippax το βαπόρι χτίστηκε στο Bodewes,Hoogezand Ολλανδία το 1989 Είναι sto-ro paper carrier 4001 dwt loa 90.8 bm 15.8 dft 6.4 m 1 καταπέλτης πρύμα +1 πλώρα πλάγια 270 γραμμικά 1 Wartsila 4500 kw 15.0 kts 1 bow thruster KaMeWa 300 kw Είχε 1 αδελφό το οποίο διαλύθηκε στο Πακιστάν το 2020 ως OCEANA STAR. 3 hours ago, mytilene said: Την διαχείριση θα έχει😎 και τις περισσότερες φορές θα δουλεύει σαν παλεταδικο!! Δλδ ποιός το αγόρασε; Γιά να φορτώνει νταλίκες χλωμό το βλέπω Αυτό είναι χαρτάδικο που όταν κατηφορίσουν από την Βόρεια Ευρώπη βάζουν ό,τι να΄ναι
Nick the Greek Posted May 18, 2024 Posted May 18, 2024 Πάμε να δούμε μια πρώτη φωτογραφία του εν λόγω στο Πέραμα, τα καπάκια όλα μαζεμένα πρύμα.
Nick the Greek Posted June 16, 2024 Posted June 16, 2024 Άλλαξε και επισήμως το όνομά του σε Ariel, όνομα-απορρυπαντικό, όπως μας είχε πεί παραπάνω και ο Madonna Centoporte. Άλλαξε και η σημαία σε Togo. Νέα μονοβάπορη εταιρεία η Ocean Rose SA με έδρα το Βαθύ της Αίγινας, ενώ στην ίδια διεύθυνση κατοικοεδρεύει και η διαχειρίστρια εταιρεία που λέγεται Aegina Maritime Single Member PC.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 21, 2024 Posted June 21, 2024 Το Ariel μπήκε σήμερα στη μεγάλη δεξαμενή του Βασιλειάδη για τον δεξαμενισμο του μέχρι τις 27 Ιουνίου.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted June 22, 2024 Author Posted June 22, 2024 (edited) On 6/16/2024 at 2:49 PM, Nick the Greek said: Άλλαξε και επισήμως το όνομά του σε Ariel, όνομα-απορρυπαντικό Ariel,η μικρή γοργόνα σε φιλμ του Disney Όνομα όχι ασυνήθιστο σε βαπόρια Edited June 23, 2024 by proud_ionian long quote short
Panagia Ekatontapiliani Posted June 26, 2024 Posted June 26, 2024 Το Ariel βάφεται μπλε κατά τη διάρκεια του δεξαμενισμου του.
Nick the Greek Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 Το πλοίο πηγαινοέρχεται στη Haifa, έχει κάνει εκεί δρομολόγιο από το Λαύριο. Και σήμερα πλέει πρός την Αλεξανδρούπολη. ΝΑΤΟ μου μυρίζεται.
mytilene Posted October 10, 2024 Posted October 10, 2024 Εχει ναυλωση από Αλεξ/πολη (ΛΑΥΡΙΟ) Χαιφα 😎 (δεν ειναι ΝΑΤΟ)
pathfinder Posted October 10, 2024 Posted October 10, 2024 On 6/22/2024 at 4:30 PM, ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ said: Ariel,η μικρή γοργόνα σε φιλμ του Disney Όνομα όχι ασυνήθιστο σε βαπόρια Ariel (ελληνιστί Αριήλ κατά το Μιχαήλ, Ραφαήλ κλπ.) σημαίνει "λιοντάρι του Θεού" και είναι μυθικό πρόσωπο (αγγελος-αρχάγγελος) της Εβραϊκής γραφής. Είναι επίσης άλλη ονομασία των Ιεροσολύμων και του ναού. Υπάρχει ομώνυμη πόλη-οικισμός στην Δυτική όχθη. Είναι όνομα ανδρικό (κατά το Michael κλπ.) ενώ για γυναίκες χρησιμοποιείται συνήθως το Ariela, Ariella, Arielle. Υ.Γ. Αυτά μου είχαν μεταφερθεί από άνθρωπο αλλοδαπής εταιρείας με το όνομα αυτό σε σχετική μου ερώτηση.
Nick the Greek Posted January 23 Posted January 23 Στον Πειραιά θα βρίσκεται αύριο το Ariel, όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα από την τελευταία αναφορά που του έκανα, εκτελεί δρομολόγια πρός τη Χάιφα.
Axilleas Tzathas Posted March 2 Posted March 2 Ας το δούμε δεμένο στο Πέραμα. Αρκετά ιδιαίτερος είναι και ο τρόπος που λειτουργεί ο πλωριός καταπέλτης. Προσωπικά δεν θυμάμαι να εχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο.
Recommended Posts