manch84 Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Μην ξεχνάμε όμως πως το ντουμάνι που αναφέρετε δεν είναι τπτ παραπάνω από ατμός, μιας και όλοι μας γνωρίζουμε πως φοράει scrubbers.
nomikos Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Ναι αλλά,αισθητικά αν το κοιτάς είναι πολύ άσχημο.
parian scientist Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 Δεν θα έλεγα άσχημο διαφορετικό μοντέρνο ίσως και με όλο το βάρος μαζεμένο στο κέντρο .Πρακτικά όμως είναι άσχημο για κάποιον που θα ήθελε να αυτοκτονήσει και να πέσει μες τη θάλασσα βρε παιδάκι μεσοπέλαγα να χαθεί στην άβυσσο Θα φύγει από πάνω και θα σκάσει στο χαμηλότερο πιο φαρδύ ντεκ και θα γίνει χαλκομανία ναι γι’ αυτό το λόγο είναι άσχημο….. Από πρώτο χέρι ξέρω ότι τεχνολογικά είναι κορυφή αυτά.
BS CHIOS Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 Ας δούμε το κρουαζιερόπλοιο στην Ρόδο, ένα ηλιόλουστο μεσημέρι του Ιουνίου. Μπορεί να μην είναι και το πιο όμορφο κρουαζιερόπλοιο, αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό και τραβάει τα βλέμματα.
Nick the Greek Posted September 18, 2023 Posted September 18, 2023 Κατά τις προσεγγίσεις του φέτος στη Μύκονο, τουλάχιστον σε αυτές που ήμουν κι εγώ παρών, το πλοίο έριχνε πάντα άγκυρα στην καινούρια θέση έξω από τον Άγιο Στέφανο, εκεί το βλέπουμε και εμείς. Οι λέμβοι αποβίβαζαν τον κόσμο στο πίσω μέρος της προβλήτας κρουαζιεροπλοίων και από εκεί με το Seabus προωθούνταν στη Χώρα, όσοι δεν έπαιρναν κάποια εκδρομή τέλος πάντων. Αρκετή ταλαιπωρία. Κατά τα άλλα, για τους παρατηρητικούς, τα βράδια τα εξωτερικά φώτα των μπαλκονιών από τις καμπίνες σχημάτιζαν λέξεις με κόκκινο χρώμα, κάτι παρόμοιο με αυτό που βλέπουμε στα γήπεδα επί παραδείγματι. Έτσι σε μια προσέγγιση στο πλάι του πλοίου διάβαζε κανείς τη λέξη AHOY ενώ σε άλλη προσέγγιση διάβαζε κανείς τη λέξη OPA!, με προφανή ελληνική σύνδεση. Γενικά ξεχωριστή παρουσία αυτά τα πλοία, όχι λόγω σκαριού αλλά λόγω πρωτοτυπίας στον χρωματισμό.
hayabusagr Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 Ας το δούμε κι από ψηλά αναχωρώντας από τον Πειραιά ένα ωραίο καλοκαιρινό απόγευμα
Nick the Greek Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 Καλοκαίρι στο νότιο ημισφαίριο και το Resilient Lady κινείται ακριβώς εκεί, και πιο συγκεκριμένα στην Ωκεανία. Μόνο που σε πρόσφατη προσέγγισή του στο Hobart, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά, με συνέπεια να πέσει κράξιμο. Το πλοίον είναι βέβαια εντός κανονισμών και επρόκειτο απλά για καπνισμό από το scrubber και τη μανούβρα. Από την άλλη όμως ο καπνός είναι καπνός και λογικό είναι οι περίοικοι να διαμαρτύρονται.
kefalonia94 Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 Τόσο καλά πάει η σεζόν εκεί που ανακοίνωσαν ότι δε θα ξαναπάνε! 😂
nomikos Posted March 1, 2024 Posted March 1, 2024 On 8/7/2023 at 11:23 PM, nomikos said: Πολύ ντουμάνι το συγκεκριμένο και σήμερα στη καλδέρα Σαντορίνης. Δε ξέρω,μπορεί να φοράει scrubbers όμως η εικόνα ήταν πολύ άσχημη.. Το ίδιο ντουμάνι υπήρχε οπότε το συναντούσα.Φανταστείτε την ίδια κατάσταση στη καλντέρα με άπνοια.
Panagia Ekatontapiliani Posted July 28, 2024 Author Posted July 28, 2024 Το Resilient Lady στην καθιερωμένη Κυριακάτικη επίσκεψη του στο λιμάνι του Πειραιά.
Nick the Greek Posted July 29, 2024 Posted July 29, 2024 Και με την καθιερωμένη υπερβολική κάπνα, να ντουμανιάζει τον Πειραιά σαν 150 τεκέδες μαζί.
ΚΑΜΒΥΣΗΣ Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ από παραλίες πέριξ της Φοινικούντας και της Μεθώνης τα κρουαζιερόπλοια να περνάνε πίσω από τη Σχίζα και τη Σαπιέντζα, τέτοια κάπνα σαν του Ταυγέτου της Virgin δεν έχω ξαναδεί.
Recommended Posts