Jump to content
Shipfriends

manch84

eMembers
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by manch84

  1. Αραγε ειναι στα πλανα της εταιρείας να το ενεργοποιήσει πάλι ?
  2. Άραγε τι έχει αλλάξει απο τότε και πλέον δεν πατάει το πόδι του πλοίο ?
  3. Που πηγε άραγε ολη αυτή η τεχνογνωσία της ναυπηγοεπισκευαστικης ζωνης και πρέπει ο άξονας να σταλεί στην Ολλανδία οεο?
  4. Μην ξεχνάμε όμως πως το ντουμάνι που αναφέρετε δεν είναι τπτ παραπάνω από ατμός, μιας και όλοι μας γνωρίζουμε πως φοράει scrubbers.
  5. Με το καλό να επιστρέψει στον Σαρωνικό. Εκεί όπου ανήκει.
  6. @nomikosΤι σε κανει να πιστεύεις πως απο του χρόνου θα υπάρξει πτώση στον τουρισμό ?
  7. Είναι πολύ λυπηρό, να βλέπεις ανθρώπους να επενδύουν σε παροπλισμένα πλοία, να τα σώζουν από τα διαλύτηρια, και στο τέλος να τα παρατάνε. Για ακόμα μία φορά οι στίχοι τα πλοία πεθαίνουν στα λιμάνια θα βρουν εφαρμογή στο συγκεκριμένο πλοίο. Μακάρι να σωθεί.
  8. ....πέρα από την πρωταπριλιά, έχουμε κανένα νέο? Μου φαίνεται τελείως τρελό στην σήμερον ήμερα, εφοπλιστές να σπαταλάν έτσι άπλα τα χρήματα τους... Το λιμάνι της σουβαλας είναι έτοιμο, της άγιας μαρίνας ετοιμάζεται, οπότε δεν υπαρχει δικαιολογία αυτήν την τουριστική περίοδο. Από ότι φαίνεται, έγινε πολύ καλή δουλειά στο πλοίο, η οποία πρέπει να πιάσει τόπο.
  9. Το Ερκύνα είναι έτοιμο να δρομολογηθεί Σουβαλα - Αγιά Μαρίνα. Σε λιγάκι θα βγει για δοκιμαστικό στον Αργοσαρωνικό. Πλέον εκπέμπει και στο AIS. Καλή σεζόν να ευχηθούμε και καλό μήνα.
  10. τσάμπα πράμα..... πάρε, πάρε, πάρε μην σπρώχνεστε, όλοι θα πάρετε. Ελπίζω μόνο - όταν και εάν - ξανά παίσουν οι τιμές στα καύσιμα, να αλλάξουν και οι τιμές στα εισιτήρια. Ούτε Μύκονος δεν φτάνει την Αιγενα πια!
  11. ξερουμε τι ακριβως κανει στην jeddah και εχει και το ΑΙΣ κλειστο?
×
×
  • Create New...