Jump to content
Shipfriends

Αλεξάνδρα Λ (ΙΜΟ 7419626)


Recommended Posts

Δεν χρειάζεται να περάσει για πιστοποίηση στα λιμάνια γιατί δεν είναι ταχύπλοο!! Έφτασε σήμερα το πρωί στον Αγιο Κωνσταντίνο και με καθυστέρηση περίπου 2,5 ωρών ξεκίνησε το πρώτο εμπορικό του δρομολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πρεπει να γνωστοποιήσουν τα τηλεφωνα κράτησεων και τα πρακτορεία στεναχωριέμαι να το βλέπω άδειο στα πρωτα του δρομολογια , η ιστοσελίδα ανενεργή , και δεν γνωρίζουμε τα πρακτορεία στο σύνολο τους

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα δεν κανουν το καλύτερο ξεκίνημα στο τομέα ενημέρωσης των επιβατών, μιας και ξεκίνησε την τελευταία στιγμή πριν το Πάσχα. Πιστεύω ότι αυτά θα διορθωθούν στο άμεσο μέλλον

Στον Άγιο Κωνσταντίνο το κεντρικό πρακτορείο του Μυρτιδιωτισσα είναι το Bilalis Travel, Τηλέφωνο 2235031614 και στη Σκόπελο το κεντρικό πρακτορείο είναι το MADRO TRAVEL- ΧΑΝΝΑ ΔΡΟΣΟΥ ΜΑΧΗ ΑΕ, Τηλέφωνο 2424022940

Link to comment
Share on other sites

Σημερινή άφιξη του ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ από Αλόννησο και Σκόπελο με 6 επιβάτες και 1 Ι.Χ. και άμεση αναχώρηση για Άγιο Κωνσταντίνο με 11 επιβάτες και 3 Ι.Χ.

Το πλοίο έχει θέμα με το στρώσιμο του καταπέλτη στην Σκιάθο, μιας και για να πατήσουν σωστά τα νύχια πρέπει η πλώρη να εφάπτεται στον προβλήτα. Σε καμμιά κακοκαιρία θα έχει πρόβλημα. Στην φώτο αυτή του Costas Andreou από το Αρχιπέλαγος στο facebook φαίνεται ό,τι στην Σκόπελο δεν έχει πρόβλημα, ενώ σ' αυτές τις δύο (1, 2) του Christos Skiatho είναι εμφανές το πρόβλημά του που έχει στην Σκιάθο.

Link to comment
Share on other sites

εχει ενα θεματακι με τον  καταπελτη  το πλοιο .. η ειναι αρκετα χαμηλο για τα φορτηγα.. ετσι μαζευει 30+ λεπτα καθυστερηση μην πω και περισσοτερο ( σε ενα δρομολογιο την Παρασκευη.. ειχε 1.30 ωρα + στη Σκιαθο και τον Αγιο.... , ελπιζω να λυθει συντομα το θεμα αυτο 

Link to comment
Share on other sites

Από την Πέμπτη το μεσημέρι και μετά σα να έχουν  πέσει λίγο τα κουράγια του, μιας και κινείται μεταξύ 13 και 14,5 κόμβων, πολύ λίγες φορές πιάνει τα 15, με αποτέλεσμα να μαζεύει καμμιά ώρα καθυστέρηση στο δρομολόγιό του.

Link to comment
Share on other sites

Μη προσέγγιση Ε/Γ-Ο/Γ στην Αλλόνησο και τη Σκιάθο λόγω καιρού.

 

 

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αλοννήσου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ» Ν.Π. 9465, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Αγ. Κων/νο – Σκιάθο –Σκόπελο – Αλόννησο – Σκόπελο – Σκιάθο – Αγ. Κων/νο, ότι δεν θα προσεγγίσει το λιμάνι της Αλοννήσου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα συνεχίσει για Σκιάθο.

Οι επιβάτες και τα οχήματα με προορισμό την Αλόννησο πρόκειται να μεταφερθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

*****

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ» Ν.Π. 9465, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Αγ. Κων/νο – Σκιάθο – Σκόπελο – Αλόννησο – Σκόπελο – Σκιάθο – Αγ. Κων/νο, ότι δεν θα προσεγγίσει το λιμάνι της Σκιάθου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα συνεχίσει για Αγ. Κων/νο.

Οι επιβάτες και τα οχήματα με προορισμό την Σκιάθο πρόκειται να μεταφερθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Πηγή: Λιμενικό Σώμα.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως το βαπορι δεν εχει ξεκινησει καλα. Υπαρχουν πολλα παραπονα για το καραβι. Εχει θεματα με τον καταπελτη, καθυστερει συνεχεια και εχει και θεματα με την καθαριοτητα. Ειδικα τα καταστρωματα του ειναι πολυ βρωμικα.  

Link to comment
Share on other sites

http://www.makeleio.gr/?p=621444 

 

Για τη Σκιάθο το έγραφε και ο Μακελιό  :P

Αν είναι αλήθεια αυτά, τοτε είναι για κλάματα η νέα εταιρεία που διαχειρίζεται το πλοίο. Μια υπεύθυνη απάντηση από την εταιρεία θα διαφώτιζε όλους μας. Διαφορετικά, μπορούμε να γράψομε επώνυμα πολύ περισσότερα...

Edited by Molmed
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

88 επιβατες,11 ΙΧ 2 φορτηγα και 2 δικυκλα ειχε το πλοιο στο σημερινο δρομολογιο προς τα νησια.

Λιγα πραγματα αν και αυτο ειναι αναμενομενο λογω της εποχης

Link to comment
Share on other sites

Το Μυρτιδιωτισσα ολοκλήρωσε τα δρομολόγια του για την φετινή σεζόν από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς τις Σποράδες και κατεβαίνει προς το Πειραιά. Σαν πρώτη χρονιά δρομολογησης του πλοίου θα πω ότι δεν τρελάθηκε στη δουλειά!! Μιας και στην αρχή το πλοίο δεν το ήξερε κανένας και δεν είχε βοηθήσει η εταιρεία του να διαφημιστει!! Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά η δρομολογηση του θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...