aggelos_lask Posted May 7 Posted May 7 (edited) Ο ανταγωνισμός την αναγκάζει να το κάνει αυτό Edited May 7 by polmyt quote
kerkini Posted May 8 Posted May 8 On 5/7/2025 at 9:43 AM, giordim said: Και η HSW δίνει 20%. Το δείχνει στο site της. Στις αρχικές τιμές όμως η MSF και η AL δίνουν 30 € στο πρωινό και 50% στην αυθημερόν επιστροφή. Οπότε η HSW πάλι ουραγός...
Andros Posted May 13 Posted May 13 Ας έβαζε ο Ηλιόπουλος το sporades star και θα τους είχε τελείωσει όλους ... Όνειρο απατηλό βέβαια
aggelos_lask Posted May 13 Posted May 13 (edited) Με 1 πλοίο δεν μπορεί να τους τελειώσει όλους σε εκείνη την γραμμή Edited May 13 by polmyt quote
Andros Posted May 14 Posted May 14 Έχεις απόλυτο δίκιο δεν το έθεσα καλά φυσικά με ένα πλοίο δεν τους τελειώνει αλλά ο Ηλιόπουλος είναι να μην κάνει την αρχή κάπου αν την κάνει μετά εδραιώνεται και φέρνει και 1-2-3 πλοία απλά ίσως να μην τον νοιάζει τόσο ο Αργοσαρωνικος ακόμα
aggelos_lask Posted May 14 Posted May 14 (edited) Ο Αργοσαρωνικός έχει τόσα πολλά πλοία,που είναι αδύνατον να την κατακτήσει.Το μόνο που μπορεί να αρχίσει για ανταγωνισμό είναι κάνα ταχυπλοάκι Edited May 14 by polmyt quote
wysiwid Posted May 14 Posted May 14 19 hours ago, Andros said: Ας έβαζε ο Ηλιόπουλος το sporades star και θα τους είχε τελείωσει όλους ... Όνειρο απατηλό βέβαια Εγώ πιστεύω το Ιωλκός αργά ή γρήγορα θα κατέβει Σαρωνικό
Ferry Himuka Posted May 14 Posted May 14 Έχει ξανασυζητηθεί αυτό, το Ιωλκός είναι ακατάλληλο για τον Σαρωνικό και οποιαδήποτε γραμμή πέρα των Σποράδων
wysiwid Posted May 14 Posted May 14 (edited) Για πιο λόγο ; Εγώ βλέπω θετικά εξωτερικά και εσωτερικά σαλόνια ιδανικές θαλασσες ιδανικο μήκος Μεγάλο πρωτόκολλο Edited May 15 by Nick the Greek Quote
Villandry Posted May 14 Posted May 14 (edited) Τί εννοείτε 'ιδανικές θάλασσες'? Edited May 15 by Nick the Greek Quote
Ferry Himuka Posted May 14 Posted May 14 Απ' όσο ειχε συζητηθεί την προηγούμενη φορα, βασικό θέμα ήταν η φόρτωση, οι ιδιαιτερότητες των καταπελτών και το μεγάλο βύθισμα που είναι απαγορευτικό για την Αίγινα
wysiwid Posted May 14 Posted May 14 εξω φτιαχνοντια προβλητες οπως σε ολα τα νησιά.. για το βυθισμα οκ.. αν υπαρχει τετοιο θεμα... ράμπες εννοω
wysiwid Posted May 14 Posted May 14 Δεν νομίζω να έχει θέμα με τα βυθίσματα Αίγινα με μια ράμπα λύνεται και όποιο άλλο θέμα. Σκιάθο και Σκόπελο πέφτει στον κανονικό προβλήτα
pathfinder Posted May 14 Posted May 14 9 hours ago, aggelos_lask said: είναι κάνα ταχυπλοάκι Όχι το μόνο αλλά σίγουρα μια πιθανή περίπτωση. Δεν γνωρίζω άρα δεν μπορώ ούτε "μπακάλικα" να προσεγγίσω το εγχείρημα από οικονομικής απόψεως διότι τελείως άλλα running exps. Επίσης αν υπάρχει θέμα με wake, λιμάνι κλπ. ποιά η λύση για χειμώνα. Το Ιωλκός δεν έχει ταχύτητα (ταχυλόου τουλάχιστον).
Ferry Himuka Posted May 14 Posted May 14 1 hour ago, wysiwid said: Δεν νομίζω να έχει θέμα με τα βυθίσματα Αίγινα με μια ράμπα λύνεται και όποιο άλλο θέμα. Σκιάθο και Σκόπελο πέφτει στον κανονικό προβλήτα Δεν νομίζω να ισχύουν αυτά τα βυθίσματα, τουλάχιστον σύμφωνα με το openCPN ΥΓ : Συγνώμη για το off topic Και το C MAP έχει άλλη γνώμη
giordim Posted May 15 Posted May 15 Οι ώρες των καλοκαιρινών δρομολογίων της Magic Sea Ferries θα αλλάξουν στην πορεία ή θα παραμείνουν οι ίδιες όπως έχουν ανέβει στο σύστημα; Ρωτώ επειδή είναι καινούργια εταιρεία...
Apollon Hellas Posted May 15 Posted May 15 Οι πληροφορίες μου λένε ότι περιμένουμε αλλαγές για τα καλοκαιρινά δρομολόγια της Magic Sea Ferries από Ιούνιο και μετά. Αυτό είναι λογικό επόμενο από τη στιγμή που Μέθανα και Πόρος δεν έχουν δρομολόγια περασμένα και έχω ακούσει ότι μάλλον θα εκτελείται μια γραμμή Πειραιάς - Μέθανα - Πόρος - Ύδρα - (Σπέτσες) & επιστροφή. Επίσης θα μπορούσε πιθανόν να πάρει και η Hellenic έγκριση από Ιούνιο ώστε να μπει και η Αγία Μαρίνα στα δρομολόγια προς Πόρο/Ύδρα/Σπέτσες. Το μόνο που με έχει απογοητεύσει με τη Magic Sea Ferries είναι ότι προς το παρόν ανεβάζει και κατεβάζει δρομολόγια συνεχώς, ακόμα και καθημερινά, χωρίς να γνωρίζεις εν τέλει τι θα ισχύσει. Ελπίζω να λυθεί το θέμα αυτό το επόμενο διάστημα και να πάρουν τις απαραίτητες εγκρίσεις για τα δρομολόγια που έχουν αιτηθεί...
Ferry Himuka Posted May 15 Posted May 15 Απίστευτη δραστηριότητα στην Αγία Μαρίνα αν σκεφτούμε πως πριν μερικά χρόνια και για πολλές σεζόν είχε ένα (προς κανένα) καραβάκι των 12 μιλίων...
Recommended Posts