Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
On 5/7/2025 at 9:43 AM, giordim said:

Και η HSW δίνει 20%. Το δείχνει στο site της.

Στις αρχικές τιμές όμως η MSF και η AL δίνουν 30 € στο πρωινό και 50% στην αυθημερόν επιστροφή. Οπότε η HSW πάλι ουραγός...

Posted

Ας έβαζε ο Ηλιόπουλος το sporades star και θα τους είχε τελείωσει όλους ... Όνειρο απατηλό βέβαια 

Posted (edited)

Με 1 πλοίο δεν μπορεί να τους τελειώσει όλους σε εκείνη την γραμμή 

Edited by polmyt
Posted

Έχεις απόλυτο δίκιο δεν το έθεσα καλά φυσικά με ένα πλοίο δεν τους τελειώνει αλλά ο Ηλιόπουλος είναι να μην κάνει την αρχή κάπου αν την κάνει μετά εδραιώνεται και φέρνει και 1-2-3 πλοία απλά ίσως να μην τον νοιάζει τόσο ο Αργοσαρωνικος ακόμα 

Posted (edited)

Ο Αργοσαρωνικός έχει τόσα πολλά πλοία,που είναι αδύνατον να την κατακτήσει.Το μόνο που μπορεί να αρχίσει για ανταγωνισμό είναι κάνα ταχυπλοάκι

Edited by polmyt
Posted
19 hours ago, Andros said:

Ας έβαζε ο Ηλιόπουλος το sporades star και θα τους είχε τελείωσει όλους ... Όνειρο απατηλό βέβαια 

Εγώ πιστεύω το Ιωλκός αργά ή γρήγορα θα κατέβει Σαρωνικό 

Posted

Έχει ξανασυζητηθεί αυτό, το Ιωλκός είναι ακατάλληλο για τον Σαρωνικό και οποιαδήποτε γραμμή πέρα των Σποράδων 

Posted (edited)

Για πιο λόγο ; 

Εγώ βλέπω θετικά 

εξωτερικά και εσωτερικά σαλόνια 

ιδανικές θαλασσες

ιδανικο μήκος  

Μεγάλο πρωτόκολλο 

Edited by Nick the Greek
Posted

Απ' όσο ειχε συζητηθεί την προηγούμενη φορα, βασικό θέμα ήταν η φόρτωση, οι ιδιαιτερότητες των καταπελτών και το μεγάλο βύθισμα που είναι απαγορευτικό για την Αίγινα 

Posted

εξω φτιαχνοντια προβλητες οπως σε ολα τα νησιά.. για το βυθισμα οκ.. αν υπαρχει τετοιο θεμα...

ράμπες εννοω

Posted

Δεν νομίζω να έχει θέμα με τα βυθίσματα Αίγινα 

με

μια ράμπα λύνεται και όποιο άλλο θέμα. Σκιάθο και Σκόπελο πέφτει στον κανονικό προβλήτα  

IMG_8647.png

Posted
9 hours ago, aggelos_lask said:

είναι κάνα ταχυπλοάκι

Όχι το μόνο αλλά σίγουρα μια πιθανή περίπτωση. Δεν γνωρίζω άρα δεν μπορώ ούτε "μπακάλικα" να προσεγγίσω το εγχείρημα από οικονομικής απόψεως διότι τελείως άλλα running exps. Επίσης αν υπάρχει θέμα με wake, λιμάνι κλπ. ποιά η λύση για χειμώνα. Το Ιωλκός δεν έχει ταχύτητα (ταχυλόου τουλάχιστον).

Posted
1 hour ago, wysiwid said:

Δεν νομίζω να έχει θέμα με τα βυθίσματα Αίγινα 

με

μια ράμπα λύνεται και όποιο άλλο θέμα. Σκιάθο και Σκόπελο πέφτει στον κανονικό προβλήτα  

IMG_8647.png

Δεν νομίζω να ισχύουν αυτά τα βυθίσματα, τουλάχιστον σύμφωνα με το openCPN

image.thumb.png.8f586a49509521a9d113309f69f9c97a.png

ΥΓ : Συγνώμη για το off topic

image.thumb.png.596363cc958799e9e1474e31304005f8.png   Και το C MAP  έχει άλλη γνώμη 

Posted

Οι ώρες των καλοκαιρινών δρομολογίων της Magic Sea Ferries θα αλλάξουν στην πορεία ή θα παραμείνουν οι ίδιες όπως έχουν ανέβει στο σύστημα; Ρωτώ επειδή είναι καινούργια εταιρεία...

Posted

Οι πληροφορίες μου λένε ότι περιμένουμε αλλαγές για τα καλοκαιρινά δρομολόγια της Magic Sea Ferries από Ιούνιο και μετά. Αυτό είναι λογικό επόμενο από τη στιγμή που Μέθανα και Πόρος δεν έχουν δρομολόγια περασμένα και έχω ακούσει ότι μάλλον θα εκτελείται μια γραμμή Πειραιάς - Μέθανα - Πόρος - Ύδρα - (Σπέτσες) & επιστροφή. Επίσης θα μπορούσε πιθανόν να πάρει και η Hellenic έγκριση από Ιούνιο ώστε να μπει και η Αγία Μαρίνα στα δρομολόγια προς Πόρο/Ύδρα/Σπέτσες. Το μόνο που με έχει απογοητεύσει με τη Magic Sea Ferries είναι ότι προς το παρόν ανεβάζει και κατεβάζει δρομολόγια συνεχώς, ακόμα και καθημερινά, χωρίς να γνωρίζεις εν τέλει τι θα ισχύσει. Ελπίζω να λυθεί το θέμα αυτό το επόμενο διάστημα και να πάρουν τις απαραίτητες εγκρίσεις για τα δρομολόγια που έχουν αιτηθεί...

Posted

Απίστευτη δραστηριότητα στην Αγία Μαρίνα αν σκεφτούμε πως πριν μερικά χρόνια και για πολλές σεζόν είχε ένα (προς κανένα) καραβάκι των 12 μιλίων...