Nick the Greek Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Παραδόξως δεν είχαμε ποτέ ανοίξει θέμα γι αυτό εδώ το δελφινάκι που παραμένει τόσα χρόνια στην Κυνόσουρα. Ενώ το ομόσταυλό του Falcon I κόπηκε τον Αύγουστο του 2005 στο Πέραμα και το Falcon III επί τόπου ανάμεσα στο 2006 και το 2008, το συγκεκριμένο παραμένει κατά περίεργο τρόπο εις την αυτήν θέσιν, τουλάχιστον από το 2006 που έχω την πρώτη μου φωτογραφία από την πάρτη του. Εδώ ας δούμε την τελευταία μου φωτογραφία του τον Αύγουστο του 2017, συγκρίνοντας με αυτές του 2009 που έχουμε ήδη, μπορείτε να πάρετε μια γεύση της προχωρημένης σήψης. Φαντάζομαι είναι ακόμα εκεί? Πλοιοκτήτρια εταιρεία η Marconi ΝΕ.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Το Falcon II βρίσκεται ακόμα στη Κυνόσουρα. Το πρώην ομόσταυλο του Falcon III βρίσκεται πλέον ημιβυθισμένο μπροστά από το ναυπηγείο του Παναγιωτακη.
Nick the Greek Posted March 7, 2018 Author Posted March 7, 2018 Έχεις δίκιο Παναγία μου, το Falcon III είναι το Τάρτη και το Falcon IV που ήταν επίσης ομόσταυλο το είδαμε τελευταία φορά στη Χίο.
polmyt Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 Ακομα εκει το δελφινι και σε παρομοια κατασταση Ουτε το background δεν εχει αλλαξει
Panagia Ekatontapiliani Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Το Falcon II παραμένει παροπλισμένο στο ναυπηγείο του Διαμαντή
Αρακλειανός Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει, το δελφινάκι το βλέπω να μένει εκεί άνετα για άλλα τόσα...
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Tύπου Μeteor είναι,βασικά γιά ποτάμια Τα είχε φέρει κάποιος Βέργος κ ήταν να τα ναυλώσει ή τα ναύλωσε στο Δήμο Πειραιά επί δημαρχίας Λογοθέτη γιά να κάνουν λέει δημοτική συγκοινωνία Πειραιά-Παλούκια! Ταχύπλοα κ μέσα στον δίαυλο με πόσα μίλια θα πήγαιναν,ο κάθε σχετικός μπορεί να καταλάβει αυτό που δεν μπορούσαν (;) να καταλάβουν οι εμπλεκόμενοι Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτο.
polmyt Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Το περιεργο ειναι που δεν βρεθηκε καποιος να το παρει για να το δουλεψει οταν φυσικα ηταν σε καλη κατασταση
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 (edited) 3 ήταν κ το αξιοσημείωτο είναι ότι με τον Βέργο μέναμε στην ίδια πολυκατοικία αλλά τότε δεν ήξερα τπτ Αυτός είχε κ ένα καταδυτικό κατασκευής ΒΠΠ,το ΠΟΣΕΙΔΩΝ Αυτό βούλιαξε έξω από το ΣΕΦ στο Ν Φάληρο . Edited April 9, 2023 by proud_ionian quote
Αρακλειανός Posted November 9, 2023 Posted November 9, 2023 Προφανώς το Falcon II παραμένει όπως είναι, ας το δούμε και σε μια νεότερη φωτογραφία.
Petros P Posted January 2, 2024 Posted January 2, 2024 Από την φωτογραφία του Αχιλλέα βλέπουμε πως μας άφησε χρόνους το καμάρι των υδροπτερυγων
Recommended Posts