Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Παραδόξως δεν είχαμε ποτέ ανοίξει θέμα γι αυτό εδώ το δελφινάκι που παραμένει τόσα χρόνια στην Κυνόσουρα. Ενώ το ομόσταυλό του Falcon I κόπηκε τον Αύγουστο του 2005 στο Πέραμα και το Falcon III επί τόπου ανάμεσα στο 2006 και το 2008, το συγκεκριμένο παραμένει κατά περίεργο τρόπο εις την αυτήν θέσιν, τουλάχιστον από το 2006 που έχω την πρώτη μου φωτογραφία από την πάρτη του. Εδώ ας δούμε την τελευταία μου φωτογραφία του τον Αύγουστο του 2017, συγκρίνοντας με αυτές του 2009 που έχουμε ήδη, μπορείτε να πάρετε μια γεύση της προχωρημένης σήψης. Φαντάζομαι είναι ακόμα εκεί? 

 

Πλοιοκτήτρια εταιρεία η Marconi ΝΕ.

  • 1 year later...
  • 11 months later...
  • 2 years later...
Posted

Tύπου Μeteor είναι,βασικά γιά ποτάμια Τα είχε φέρει κάποιος Βέργος κ ήταν να τα ναυλώσει ή τα ναύλωσε στο Δήμο Πειραιά επί δημαρχίας Λογοθέτη γιά να κάνουν λέει δημοτική συγκοινωνία Πειραιά-Παλούκια! Ταχύπλοα κ μέσα στον δίαυλο με πόσα μίλια θα πήγαιναν,ο κάθε σχετικός μπορεί να καταλάβει αυτό που δεν μπορούσαν (;) να καταλάβουν οι εμπλεκόμενοι Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτο.

Posted

Το περιεργο ειναι που δεν βρεθηκε καποιος να το παρει για να το δουλεψει οταν φυσικα ηταν σε καλη κατασταση

Posted (edited)

3 ήταν κ το αξιοσημείωτο είναι ότι με τον Βέργο μέναμε στην ίδια πολυκατοικία αλλά τότε δεν ήξερα τπτ Αυτός είχε κ ένα καταδυτικό κατασκευής ΒΠΠ,το ΠΟΣΕΙΔΩΝ
Αυτό βούλιαξε έξω από το ΣΕΦ στο Ν Φάληρο .

Edited by proud_ionian
quote
  • 6 months later...
  • 1 month later...
Posted

Από την φωτογραφία του Αχιλλέα βλέπουμε πως μας άφησε χρόνους το καμάρι των υδροπτερυγων

 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...