Nikos_Chania Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, express skiathos said: Συνεδρίαση του ΣΑΣ στις 10 Ιουνίου. Ζητείται στο ΣΑΣ να δρομολογηθεί μαζί με το SuperCat Jet στη γραμμή Ίο-Θήρα-Μύκονο.
speedrunner Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Αν και δεν νομίζω ότι θα δρομολογηθεί το πλοίο, στο ΣΑΣ ζητάει την δρομολόγηση του στην γραμμή Βόλος - Σποραδες αντί της Ιό - Σαντορίνη- Μύκονο Edited 6 hours ago by speedrunner
Panagia Ekatontapiliani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Από ότι ξέρω έχουν ξεκινήσει εργασίες στο Supercat Jet 2.
Champion Jet_2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ετοιμάζεται για την Seajets να υποθέσω ή τελικά τα σενάρια περί πώλησης που είχαν γράψει μέλη στην προηγούμενη σελίδα έγιναν πραγματικότητα;
Petros P Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ε λίγο με τη κατάσταση με τα μικρά ταχύπλοα της Seajets δίνεται εύκολα η απάντηση
aggelos_lask Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Από ότι ξέρω έχουν ξεκινήσει εργασίες στο Supercat Jet 2. Είχα ακούσει ότι πριν από 2 χρόνια του πήραν καθίσματα από μέσα ώστε να τα βάλουν στο Superrunner Jet 2,τλκα αυτό ισχύει ;
AnekLines1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Δεν νομίζω να ισχύει το ότι αφαιρέθηκαν καθίσματα από το Supercat Jet 2 ή ότι αυτά μεταφέρθηκαν στο Superrunner Jet II. Επιπλέον, το Superrunner Jet II, αντίθετα,έχει πλήρη εξοπλισμό με αεροπορικού τύπου καθίσματα τα οποία φαίνεται να ήταν ήδη στη θέση τους πριν από το 2023. Δεν υπάρχει ένδειξη ότι κάποια από αυτά προήλθαν από άλλο πλοίο.
giordim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Δύσκολα πουλάει πλοία η εταιρεία του εν Ελλάδι. Από την άλλη, γιατί να του δώσουν έγκριση στις Σποράδες όταν έκοψαν το Magic και το FD 19;
Nikos_Chania Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Γιατί εν προκειμένω τις εγκρίσεις τις έχει από τις δηλώσεις, απλά αλλάζει τα πλοία. Το Supercat Jet ήδη ξεκίνησε στην γραμμή που ζητάει στο ΣΑΣ, οπότε αναδρομικά θα δοθεί θετική γνωμοδότηση αφού ο υπουργός ήδη υπέγραψε την αντικαταστάση. Magic και fd 19 είναι νέες αιτήσεις, όχι τακτικές δηλωμένες.
Recommended Posts