Jump to content
Shipfriends

Artania (IMO 8201480)


Recommended Posts

Artania @ Piraeus

 

 
Κατασκευασμενο το 1984 στη Φινλανδια ως Royal Princess για λογιαρασμο της Princess Cruises,ανηκε εως το 2005 στο στολο της οποτε και περασε στην αδελφη εταιρια πια, P&O Cruises με το ονομα Artemis.Πριν 4 χρονια, ο ομιλος Carnival στον οποιον ανηκουν και οι 2 εταιριες,πουλησε το πλοιο στην Artania Shipping (αγνωστο το ποσο) και απο το 2011 πλεει ως Artania με τα σινιαλα της Γερμανικης Phoenix Reisen.
 
Νονα του πλοιου ηταν η αδικοχαμενη και αγαπητη σε ολους πριγκιπισσα Diana.
 
Στο παρακατω βιντεο μπορειτε να δειτε την αφιξη του πλοιου στο λιμανι του Πειραια γυρω στις 11.30 σημερα το πρωι.Αν θυμαμαι καλα,ηταν και η μοναδικη προσεγγιση για φετος τοσο του πλοιου οσο και της εταιρειας!
Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...
  • 2 years later...

εξαμηνο ταξιδι επιστροφης απο... downunder στο bremerhaven.

ειχε on board 8 ηρωες επιβατες. 

στη διαρκεια αυτου του ταξιδιου, νοσησαν απο τον ιο 36 ατομη, μας αφησαν χρονους 3, ενω αφησε πληρωμα και επιβατες σε αρκετα λιμανια.

οι 8 ηρωες, δεν ηθελαν να επιστρεψουν με αεροπλανο

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ας θυμηθουμε το πλοίο σε μια αναχώρηση του απο τον Πειραιά. Η εταιρεία τουυ μέχρι στιγμής δειχνει να αντέχει ανεπηρέαστη.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Αποβίβαση ασθενούς μέλους πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Artania στη ν. Θήρα

Quote

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείο Θήρας, ότι 28χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου '''ARTANIA'' σημαίας Μπαχάμες, το οποίο είχε καταπλεύσει στο αγκυροβόλιο του όρμου Φηρών ν. Θήρας, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.Ο 28χρονος μετεπιβιβάστηκε στο Ε/Γ-Τ/Ρ "ΠΡΕΣΤΙΖ" Ν.Π. 10996 και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στον λιμένα "ΑΘΗΝΙΟΥ" ν.Θήρας.

Στη συνέχεια, διεκομίσθη στο Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης για ιατρικές εξετάσεις, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί σε κλινική της Αθήνας για περαιτέρω παρακολούθηση και θεραπεία.Το εν λόγω Κ/Ζ πλοίο, απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...