Jump to content
Shipfriends

ikaria

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Δεν πιστεύω να προκαλέσει το Hs5, τόσα χρονια με το 80% και βγάζει 40αρια φαντάζομαι τι θα κάνει στο 90! Και άλλοι προσπάθησαν και έχασαν! Μη το ζοριζουμε τώρα και έχουμε αλλα!
  2. Πλάκα τους κάνει το HS5 εκει στο Ηράκλειο! Με 8 λιμάνια, τους Βοριαδες και 2500 - 3000 κόσμο κάθε μέρα και φτάνει πριν απο τα υπόλοιπα! Φαντάζομαι του χρόνου!
  3. Δεν ξέρω τι λέτε αλλά τις προάλλες με τα 8αρια το πλοίο πήγαινε ακουνητο, έτυχε να ταξιδεύω και δεν καταλάβαμε τίποτα! Έχει βγάλει το καλύτερο ονομα στη θάλασσα! Αλήθεια, ποιοι είναι καπετανιοι;
  4. Λοιπον για να ξερουμε ολοι. Το πλοιο εχει κανει δοκιμαστικο με τρεις μηχανες και επιασε 34 knots! Με καποιες διορθωσεις στο ξενοδοχειακο (μοκετες, τουαλετες,αμντικο) και στις μηχανες το πλοιο φαινεται οτι θα βγει τεφαρικι. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει πολυς χρονος. Πρεπει να ειμαστε παντως αισιοδοξοι!
  5. Μηπως επιτελους πρεπει να σταματησετε να κανετε τετοιου ειδους ''παρατηρησεις'' και να ασχοληθειτε με κατι πιο σοβαρο! Μονο κακό κανετε στα πλοια και στα πληρωματα τους με ολη αυτη την περιεργεια και τιποτα παραπανω! Το site αυτο λεγεται ''shipfriends'' και ελπιζω να καταλαβαινετε τι σημαινει στα ελληνικα φιλε chioti!!
×
×
  • Create New...