Jump to content
Shipfriends

tianci16e

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Στα Μεστά από σήμερα όλα τα πλοία!!! https://www.chiosin.gr/lima-7/
  2. Αληθεύει ότι έπαθε ζημιά στην 1 μηχανή του και θα πάει Πειραιά για επισκευή;
  3. Πρόσκρουση πριν λίγο του πλοίου στην προβλήτα της Χίου,κατά την διαδικασία της πρόσδεσης ,αναμένεται κλιμάκιο του λιμεναρχείου για έλεγχο.
  4. Απέπλευσε τελικά μετα από 3.5 ώρες καθυστέρησης το πλοίο από την Καβάλα εν μέσω έντονων διαμαρτυριών από τους επιβάτες ότι η όλη καθυστέρηση με την άγκυρα ειναι ψεύτικη και ο λόγος είναι να προλάβουν να κάνουν test οι 5 που δεν είχαν.....
  5. το πλοίο αναχώρησε με μια ώρα καθυστέρηση λόγω των 5 ατόμων που δεν είχαν rapid test,και μετά όταν απέπλευσε κόλλησε η αγκυρα,με αποτέλεσμα μετά από αρκετές προσπάθειες να δωθεί η εντολή από τον πλοίαρχο να κοπεί ώστε να μπορέσει να φύγει το πλοίο. Αυτήν την ώρα είναι σε αναμονή της άδειας για τον απόπλου από τον νηογνώμονα και το λιμεναρχείο.
  6. Κολλημένο ακόμα στο λιμάνι της Καβάλας το πλοίο, καταρχας λόγω επιβατών που μπήκαν χωρίς πιστοποιητικό η rapid test,και μετά λόγω προβλήματος στην άγκυρα.
  7. Νέα ήθη εφαρμόζονται από σήμερα στο Νήσος Σάμος,εδώ και χρόνια μου αποστέλλουν κάποιες φορές μικρά δέματα με το πλοίο από τον Πειραιά στην Χιο, με χρέωση της εταιρίας που συνεργάζομαι,και λόγω της ώρας άφιξης του πλοίου στην Χιο ξημερώματα τα έπαιρνα στην επιστροφή από Μυτιλήνη την επόμενη μέρα το βράδυ. Σήμερα για ένα δέμα μου ζήτησαν φορτωτική από την Χίο στην Μυτιλήνη και επιστροφή στην Χιο ,πράγμα που δεν δέχτηκα.
  8. Κάτι ακούστηκε ότι θα αντικατασταθεί από νεότερο πλοίο,ξέρουμε κάτι;
  9. Πρόσκρουση πριν λίγα λεπτά του πλοίου στο λιμάνι της Χίου,στο ύψος του τελωνειου λόγω των ισχυρών ανέμων. Το πλοίο σύμφωνα με το Ραδιο Αλήθεια κατάφερε να δέσει και να ξεφορτωσει αυτοκίνητα και επιβάτες. Η ζημιά σύμφωνα με το ίδιο μέσο δεν είναι μεγάλη.
  10. Μηπως γνωριζει καποιος πληροφοριες σχετικα με το SS PELLA (οτιδηποτε για το πλοιο η το πληρωμα του-καποιο ονομα ισως)που βυθισθηκε το 1964 .το Αμβουργο.Αυτο που ξερω ειναι το ονομα του καπετανιου Ματθαιος Λαμπρου απο την Χιο -οπως και το περισσοτερο πληρωμα- αλλα δυστυχως δεν βρισκεται πια στην ζωη.Οποιος θελει μπορει να εποικοινωνησει μαζι με pm αν δεν θελει να γραψει ονοματα εδω.
  11. Τελικα το βαπορι εφυγε χθες απο την Βενεζουελα για καθαρισμο στο Trinidad και κατοπιν στον αρχικο προορισμο του.
  12. Το πλοιο απο οσο ξερω ειναι να φυγει την Παρασκευη απο την Βενεζουελα με προορισμο το Trinidad για καθαρισμο των υφαλων του.Ολο το πληρωμα παραμενει στο πλοιο.
  13. Συνηθως τετοια δεματα κολουνται στα υφαλα του πλοιου με καποιο τροπο απο δυτες και αφαιρουνται στο λιμανι προορισμου παλι απο δυτες.
×
×
  • Create New...