Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Δεν μπόρεσα να βρω θέμα με δελτίο Ιαπωνίας, οπότε αν έχω γράψει σε λάθος topic, παρακαλώ τους moderators να το μετακινήσουν στο σωστό.

Ταξίδι στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου τον περασμένο μήνα λοιπόν για να δω τις ανθισμένες κερασιές και είδα και μερικά καράβια.

Αρχικά από τη Χιροσίμα υπάρχουν δυο εταιρείες που με δρομολόγια κάθε 15 λεπτά μεταφέρουν τον κόσμο στο νήσοι Ιτσουκουσίμα απέναντι.

Τα αμφιπλώρα που δραστηριοποιούνται εκεί είναι μικρά, μεταφέρουν 2-3 αυτοκίνητα με μόνιμους κατοίκους σε κάθε δρομολόγιο και πολλούς τουρίστες. Δεν περίμενα να δω τόσο μεγάλη επιβατική κίνηση. 1 2 3 4 5 6 7

Έπειτα στάση στον Οσάκα με το τεράστιο λιμάνι. Αρχικά είδα ένα τουριστικό, απομίμηση παλιού καραβιού, το οποίο όμως βρήκα ενδιαφέρον.

Έπειτα ένα container ship καθώς και ένα άγνωστο σε μένα είδος πλοίου.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι για τους ιαπωνολάτρες είναι νομίζω οι παρακάτω φωτογραφίες. Λόγω κακής ανάλυσης και μακρινής απόστασης δεν τις ανέβασα κανονικά οπότε τις βάζω εδώ.

 

IMG_3293.jpeg

IMG_3288.jpeg

IMG_3294.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Φίλε μου πολύ τυχερός! Το όνειρο κάθε Ιαπωνολάτρη Να υποθέσω ότι οι φωτό από τον αυτοκινητόδρομο είναι λόγω της δυσκολίας προσέγγισης στα ιαπωνικά λιμάνια

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Στην δεύτερη φωτογραφία, το πλοίο που φαίνεται φαρδύ-πλατύ είναι το Ferry Osaka III της City Line. Τα υπόλοιπα, από την γωνία που έχουν βγει, δυσκολεύομαι να τα αναγνωρίσω. 

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Στο κοντινό είναι ένα από τα Orange Ehime ή Orange Osaka της γνωστής Orange Ferry. Και στο βάθος ένα από τα Ryukyu Express(ro - ro) της A Line.

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Τα σινιάλα της A Line τα έβγαλα, αλλά ο καθρέφτης του πλοίου όσο κάνω zoom in τόσο μου πιξελιάζει για να βγάλω και το πλοίο. Μου πέρασε όμως από το μυαλό το "λες να'ναι κάνα Ryukyu Express 2??" αλλά σα να μου φαίνεται για πολύ κουτί το σουλούπι για να το πω με βεβαιότητα. Στο Ferry Osaka III βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Στα άλλα μεσάνυχτα..δε μπορώ να βγάλω άκρη... 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...