enas chiotis Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 11 ώρες στη ράδα του Πειραιά μέχρι να ξεκαθαρίσει την υπόθεση με το μπλεγμένο κάβο. Mε 190 επιβάτες μέσα, Αύγουστο μήνα.
Petros P Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Να δούμε πως θα αλλάξουν τα επόμενα δρομολόγια του πλοίου και αν αυτό αλλάξει και στη σελίδα της Scandro,γιατι απο ταχυτητες τα ιδια το βλεπω
hayabusagr Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 3 hours ago, enas chiotis said: 11 ώρες στη ράδα του Πειραιά μέχρι να ξεκαθαρίσει την υπόθεση με το μπλεγμένο κάβο. Mε 190 επιβάτες μέσα, Αύγουστο μήνα. το ειδα κι εγω που βολοδερνε και μου εκανε εντύπωση. τι έγινε ακριβώς ;
mpolo Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Απο γνωστο που ταξιδευε μου ειπε πως στην ανακοινωση στα μεγαφωνα ειπαν πως μπλεχτηκε καβος στην προπελα. Εδω παντως αναφερει βλαβη στην δεξια μηχανη και οχι κατι για μπλεγμενο καβο. https://seanews.gr/με-αρκετή-καθυστέρηση-αναχώρησε-το-με/
proud_ionian Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Η ανακοίνωση του ΛΣ, αναφερει μηχανική βλάβη λόγω εμπλοκής κάβων
Panagia Ekatontapiliani Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Το seanews έχει την ανακοίνωση του λιμενικού σώματος, όπου λέει βλάβη στη δεξαμενή μηχανή λόγω εμπλοκής κάβου.
Recommended Posts