Panagia Ekatontapiliani Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) Ας δούμε το SuperStar Libra δεμένο στο λιμάνι του Wismar που συμπληρώνει σχεδόν τρία χρόνια ως πλωτό ξενοδοχείο εκεί. Edited May 28, 2022 by Nick the Greek
Panagia Ekatontapiliani Posted November 5, 2021 Author Posted November 5, 2021 Το SuperStar Libra πρέπει να πουλήθηκε για scrap
Nick the Greek Posted November 30, 2021 Posted November 30, 2021 Επιβεβαιώνεται, και μάλιστα θα πάει κατά Αλίαγα μεριά.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 11, 2022 Author Posted April 11, 2022 Το Superstar Libra έφυγε σήμερα από το ναυπηγείο Werften στο Wismar με το όνομα Libra με σημαία Τόγκο και ρυμουλκούμενο από το Pegasus.
Nick the Greek Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Στα χαρτιά ο πλοιοκτήτης έχει αλλάξει, είναι πια η Flash Maritime Ltd, με έδρα τις Νήσους Μάρσαλ. Το παράδοξο είναι πως η Flash Maritime Ltd φαίνεται σαν care of Hellenic Seaways Single Member Maritime SA. Φαντάζομαι πως πρόκειται περί της λάθος ελληνικής εταιρείας.
Petros P Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 Η Flash ήταν και στο Πήγασος . Η μαλτέζικη Flash
JonB72 Posted April 11, 2022 Posted April 11, 2022 (edited) 9 hours ago, Nick the Greek said: Στα χαρτιά ο πλοιοκτήτης έχει αλλάξει, είναι πια η Flash Maritime Ltd, με έδρα τις Νήσους Μάρσαλ. Το παράδοξο είναι πως η Flash Maritime Ltd φαίνεται σαν care of Hellenic Seaways Single Member Maritime SA. Φαντάζομαι πως πρόκειται περί της λάθος ελληνικής εταιρείας. Flash Maritime είναι ο μεσίτης σκραπ που αγόρασε το Express Pegasus. Γι' αυτό συνδέεται με την Hellenic Seaways. Edited April 11, 2022 by JonB72
Petros P Posted April 12, 2022 Posted April 12, 2022 Συγκεκριμένα ειναι η εταιρεία του σκραπατζή και δεν ειναι μαλτέζικη,είναι marshall οπως ανέφερε και ο @Nick the Greek . Κάτι μου θύμιζε είδα τα κοιτάπια μου και ξέρω και ποιός σκραπατζής είναι ακριβώς ,αλλα δεν νομίζω οτι ενδιαφέρει τους shipfriends 😛 Οπως και τόσα άλλα έρχεται για την χαρτογραφία που είναι ..πολύ πιο εύκολη στην Ελλάδα λόγω καλών διμερών σχέσεων με τη γείτονα . (δεν το λέω ειρωνικά)
Nick the Greek Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 Το ρεζουμέ είναι πως έρχεται για να φύγει, όχι για να μείνει.
Petros P Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 Έφτασε και έδεσε στον Σπανοπουλο. Λογικά χαρτογραφία και αντίο ζωή
DIMITRISMENTAKIS Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 Σημερα μια ευχαριστη εκπληξη εστω και για αυτον τον λόγο .. το πλοίο που ηταν τόσο καιρό ; Οποιος θέλει να δει καποιες φωτογραφίες ( δυστυχως με λιγο κόντα ήλιο ας δει το link https://www.shipspotting.com/photos/gallery?imo=8612134&user=107128
Panagia Ekatontapiliani Posted May 11, 2022 Author Posted May 11, 2022 Σημερινή άφιξη του Libra λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά, πριν το παραλάβουν τα ελληνικά ρυμουλκά.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 15, 2022 Author Posted May 15, 2022 Ας δούμε το Libra στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου στη Σαλαμίνα.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 28, 2022 Author Posted May 28, 2022 Το Libra έφυγε σήμερα από το ναυπηγείο του Σπανοπουλου με τη βοήθεια των ρυμουλκών Χρήστος III, Χρήστος XIV και Χρήστος XXXVI, όπου το οδήγησαν μέχρι ανοικτά του Πειραιά, όπου το παράδωσαν στο Χρήστος LXI για να οδηγηθεί στον Αλιαγα.
proud_ionian Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 16 hours ago, SAMAINA said: το CHRISTOS LXI που ρυμουλκεί το κρουαζιερόπλοιο που ήταν στου Σπανόπουλου (μου διαφεύγει το όνομά του) να έχει ξεκινήσει 1 εβδομάδα αργότερα να είναι μέσα στον κόλπο και να παραδίδει (απο ότι φαίνεται). Για αυτό που βρέθηκε θέση? 14 hours ago, Petros P said: Γιατί απλα πάει σε άλλο διαλύτη On 5/30/2022 at 10:06 PM, Petros P said: Το καράβι όσο ξέρω είναι να πέσει μεταξύ castors sei και Θεοφίλου με τον Θεόφιλο να ειναι λίγο πιο πλαγια Μαθαμε που εκατσε το Libra. Ελπιζω οχι μεταξυ του κάστορα και του Θεόφιλου
Petros P Posted May 31, 2022 Posted May 31, 2022 Η απάντηση αύριο που θα πάει ο Σελιμ Λογικα Κοντά στα Καρνιβαλοπλοια ανάμεσα
Panagia Ekatontapiliani Posted June 1, 2022 Author Posted June 1, 2022 Ας δούμε το Libra στη παραλία του Αλιάγα
Recommended Posts