Jump to content
Shipfriends

Δελτίο απαγορευτικού απόπλου


Recommended Posts

Πιθανόν εντός των προσεχών ωρών να εκδοθεί απαγορευτικό.Σύμφωνα με τα δελτία έχουμε σοροκάδες στο Αιγαίο που φτάνουν τα 8 μποφώρ ενώ αύριο πιθανόν να φτάσουν και τα 9

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

και τα μεσημεριανα δρομολογια του κεντρικου ιονιου δεν εγιναν χτες. το κεφαλονια εμεινε εδω το μεσημερι (στο 3 και μαλλιστα κολλημενο στον ντοκο και οχι με ανοιγμενη την πλωρη, που δενει συνηθως) και εφυγε το βραδυ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το ΑΛΚΥΟΝΗ μενει στα Μεστα,συμφωνα με δελτιο τυπου της ΝΕΛ

23/11/2010

Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ ΤΧΠ ΑΛΚΥΟΝΗ

Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ σας ενημερώνει ότι, το πλοίο της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΤΧΠ ΑΛΚΥΟΝΗ σήμερα Τρίτη 23/11/2010 παραμένει στο λιμένα Μεστά Χίου με απαγορευτικό απόπλου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις περιοχές πλόων του.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέο δελτίο τύπου.

Link to comment
Share on other sites

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης θα παραμείνει το Θεόφιλος, καθώς στις 22:00 βγάζει απαγορευτικό στο βόρειο Αιγαίο και δεν ήθελαν το πλοίο να μείνει με τις άγκυρες στη Μύρινα.

Link to comment
Share on other sites

Καί η ναυτεμπορική το μεσημέρι είχε γράψει σχετικά με τους νοτιάδες:

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή, λόγω των ισχυρών ανέμων δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια Ηγουμενίτσα -Κέρκυρα με πλοία ανοιχτού τύπου. Το μεσημέρι δεν έγιναν δύο δρομολόγια "δελφινιών" για Αργοσαρωνικό, καθώς και τα δρομολόγια με σκάφη μικρού τύπου, στις διαδρομές Παλούκια -Πειραιάς και Σελίνια -Πειραιάς.
Link to comment
Share on other sites

Αλλαγών το ανάγνωσμα.....

Για να μπορέσει ο μπαρμπα Θεόφιλος να έρθει κάπως στα ωράριά του αλλάζουν και τις προσεγγίσεις του, γιατί αλλιω΄ς Χριστούγεννα θα έφταναν και ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ θα τρώγεται με τις καθυστερήσεις. Ενσωματωμένοι στο δελτίο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ και ΑΛΚΥΩΝΗ.

Link to comment
Share on other sites

Εκτός από τα πλοία της ΝΕΛ, και σε άλλες γραμμές είχαμε σήμερα απαγόρευση απόπλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής.

Προβλήματα προκαλούν στις θαλάσσιες συγκοινωνίες οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στα πελάγη (κυρίως στο βορειοδυτικό βορειοανατολικό Αιγαίο και το Θρακικό).

Λόγω καιρού δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια Πρίνου-Καβάλας και Κεραμωτής-Λιμένα Θάσου, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους των "δελφινιών" για Αργοσαρωνικό καθώς και για όλα τα πλοία από Λαύριο και στη γραμμή Αγ. Μαρίνα - Νέα Στύρα.

Επίσης δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των μικρών πλοίων στη γραμμή Σαλαμίνα - Πειραιάς. Το πρωί δεν πραγματοποιήθηκε ένα δρομολόγιο στη γραμμή Κυλλήνη - Ζάκυνθος.

Link to comment
Share on other sites

Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ την εκανε(κ ο θεος μαζι του :P )ενω ο ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ εφτασε στην Κυθνο για να αντιμετωπισει τον νοτια.Ειναι ο χειροτερος καιρος για ταξιδι παντως,καλυτερα να καθεσαι σπιτι σου.

Link to comment
Share on other sites

Να χαρούμε τις τελευταίες ανοιξιάτικες μέρες γιατί από Πέμπτη βράδυ ο χειμώνας αρχίζει να δείχνει τα δόντια του με ψυχρούς βοριάδες 9-10 μποφώρ στο Αιγαίο και ψύχος που ξυρίζει. Αναμένονται χιόνια ακόμα και μέσα στην Αθήνα και απαγορευτικό για Παρασκευή και Σάββατο οπωσδήποτε. Επιτέλους χειμώνας...

Link to comment
Share on other sites

Απαγορεύθηκε ο απόπλους των πλοίων από Κυλλήνη για Κεφαλλονιά, από Κυλλήνη για Ζάκυνθο και από Ληξούρι για Αργοστόλι, λόγω των ισχυρών ανέμων έντασης 9, τοπικά 10 Μποφόρ.

Επίσης δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Πάτρα-Ιόνια Νησιά, Βόλος-Σποράδες, Πρίνου-Καβάλας και Ηγουμενίτσα-Λευκίμης. Τα δρομολόγια Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα πραγματοποιούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Πηγη: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Link to comment
Share on other sites

Απαγόρευση απόπλου ΜΥΤΙΛΗΝΗ, EUROPEAN ΕXPRESS, ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, ΑΛΚΥΟΝΗ

Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ σας ενημερώνει ότι, τα πλοία της εταιρείας μας Ε/Γ-Ο/Γ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS, E/Γ-Ο/Γ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ και Ε/Γ-Ο/Γ ΤΧΠ ΑΛΚΥΟΝΗ παραμένουν στους λιμένες Πειραιά, Μυτιλήνης και Λαυρίου αντίστοιχα με απαγορευτικό απόπλου.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέο δελτίο τύπου.

Link to comment
Share on other sites

Από Ραφήνα γίνονται δρομολόγια μόνο για Μαρμάρι ενώ από Πειραιά δεν έφυγαν το ΚΟΡΝΑΡΟΣ, το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ και τα Μυτιληνιά.

Μάλλον έχουμε ΓΕΝΙΚΟ πλέον αφού δεν έφυγαν ούτε τα Κρητικά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...