Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Χρόνια πολλά!

 

Συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα έγραψες. Κρίμα, για τους ανθρώπους των 2 νησιών, και ΝΤΡΟΠΗ για τους ανάξιους συνεχιστές του "ονόματος" ΣΤΡΙΝΤΖΗΣ στην ακτοπλοία, που μέσω της πορείας της Strintzis Ferries αποδείχθηκαν πολύ μικροί...

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Αφου έμειναν πια 'αβάποροι', να πούμε οτι και στο πρακτορείο της Ανεκ στην Αμαλίας που έκλεισε στο τέλος του 2014, έχει μπεί πωλητήριο, το οποίο μου είχα μάθει οτι ανήκει στην οικογένεια. Αρα φαίνεται οτι όλα τα εναπομείναντα περιουσιακά στοιχεία πουλιούνται για να πούν στο τέλος μακριά και αγαπημένοι :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 6 years later...
On 7/9/2011 at 9:30 PM, proud_ionian said:

 

?:rolleyes:

πηρανε το καραβι μας, το πηρανε απο εδω.B)

ηρθεν η μερα. μετα απο 16 χρονια αφηνει τη γραμμη του για να εξυπηρετησει αλλη γραμμη. απο το 95 που ξεκινησε, η μοναδικη φορα που ειδαμε αλλο βαπορι το καλοκαιρι, ηταν τον αυγουστο του 2004, μετα την προσαραξη στο βαθυ.

σημερα ειδα απο κοντα την τελευταια του αφιξη και αναχωρηση. ερισσοτερες φωτο εδω) καλοταξιδο, να ειναι και εκει που θα παει:) και μακαρι να το ξαναδουμε συντομα στη φυσικη του γραμμη

gallery_1817_94_241278.jpg

gallery_1817_94_338735.jpg

au revoir :)

 

On 7/11/2011 at 12:04 AM, proud_ionian said:

μια χαμενη κυριακη, ηρθε το τανι να μας βρει:rolleyes:

μπορει να ειχε ηλιο και 40 βαθμους, αλλα η κυριακη ηταν συννεφιασμενη.<_< (χαθηκε ο ηλιος:P)

πρωτη (high season) μερα στη γραμμη, με ταχυτητες απο 18.7-19.4 (ειδα εγω στο AIS) και με αναχωρηση απο πατρα στην ωρα του, (πρωι και βραδυ)

gallery_1817_69_715590.jpg

gallery_1817_69_109691.jpg

 

On 7/15/2011 at 9:31 AM, proud_ionian said:

η μερα φευγει, ο johnnie walker ερχεται:rolleyes:

αναχωρηση του επτανησος απο πορο για βαθυ στις 09/07, με συριγμους.

 

 

 

On 7/6/2011 at 4:09 PM, proud_ionian said:

Φερνουν το Τανι Φερνουν το<_<

το on-line booking της εταιρειας δινει κεφαλονια για ολο το καλοκαιρι, οι κοπελες στα γραφεια της strintzis, αν ρωτησεις για δρομολογια πατρα σαμη σου λενε τα γνωστα ωραρια και πλοιο κεφαλονια, αλλα το πληρωμα του κεφαλονια αποχαιρετα τους γνωστους του στην πατρα. οποιος δωσει ραντεβου για ταξιδι μεσα στο υπολοιπο καλοκαιρι, παιρνει την απαντηση οτι μετα το σαββατο (9/7) θα ειναι στην κυλληνη:(.

οι λογοι πολλοι. (ημι)επισημως γιατι το επτανησος ειναι και καλα οικονομικοτερο (εχε μεγαλυτερο γκαραζ και μικροτερη καταναλωση και θα ειναι αποδοτικοτερο στην πατρα. τα εχουμε ξαναπει και παλιοτερα αυτα. μεχρι και πρωταπριλια το εχουμε κανει). ανεπισημως (τουλαχιστον ετσι πιστευουν οι θιακοι), ειναι δωρακι για το ραλυ ιονιου (και οχι μονο):rolleyes:. η επτανησαρα δεν πλαγιοδετει, λογω πλατους μονο πρυμνιοδετει, με αποτελεσμα να κοβονται πανω απο 50 θεσεις σκαφων αναψυχης (πλοιο, λενττιες, εκταμα καδενας κλπ).

περα απο τη συναισθηματικη πλευρα (εννοειται οτι γουσταρω κεφαλονια και γουσταρω αφιξη στο βαθυ, οπως και οι περισσοτεροι), κανεις δεν μπορει να υποδειξει στην εταιρεια πως θα εκμεταλλευθει τα πλοια της. δεν υπαρχει (δυστυχως) ισχυρο αντεπιχειρημα για την τραμπα (το επτανησος και πιο αργο ειναι, θελει 15-20 λεπτα παραπανω για το βαθυ και πιο ευαισθητο στον καιρο. στη πραξη ομως εινα δυο πλοια περιπου ιδου μεγεθους και που λιγο ως πολυ θα τηρουν τα ιδια ωραρια).

αν οντως η ιστορια ειναι συνεχεια της κοντρας για το που θα διανυκτερευει το πλοιο, η απαντηση ειναι οτι τα προβληματα λυνονται με κουβεντα και οχι με κοντρα.

 

On 7/9/2011 at 1:48 PM, proud_ionian said:

και επισημως απο σημερα η τραμπα. ειναι περασμενα και στο on line booking πλεον. επτανησος στα μερη μας και κεφαλονια στην ξενιτεία.

 

10 χρονια σημερα απο την... μαυρη 09.07.2011 και την τραμπα κεφαλονια με επτανησος στη γραμμη της πατρας.

η κινηση αυτη ηταν η απαρχη δεινων για τη γραμμη, αλλα και του τελους της εταιριας

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...