Jump to content
Shipfriends

Οδυσσεύς (IMO 5284780)


Recommended Posts

O Οδυσσέας βρίσκεται στη Δραπετσώνα με το νεό όνομα Lucky Star, σημαία Παναμά και τα σινιάλα σβησμένα. Από το όνομα κρίνω πως πραγματικά θα πάει για πλωτό καζίνο στην Απω Ανατολή.

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nick the Greek έγραψες σε άλλο topic ότι το πλοίο αναχώρησε από το μόλο της ΔΕΗ. Απ'ότι καταλαβαίνω έφυγε οριστικά και όχι για κάποιο νέο δοκιμαστικό. Ξέρουμε μήπως για που;

Link to comment
Share on other sites

Το πλοιο στις 12-09-05 περασε απο το καναλι οπου οι πλοηγοι ανεβαινουν στα πλοια με 8αρες στολες και ασπρα γαντια(Σουεζ) με προορισμο τη Jeddah της Σαουδικης Αραβιας πιθανοτατα για πετρελευση.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 years later...

Tο maritime matters ήρθε να επιβεβαιώσει με την λυπηρή πληροφορία που μας είχε δώσει ο φίλος Γιώργος πιο πάνω.

February 10: DAFA, a Japanese-built ferry that most recently operated for Negros Navigation has arrived along with the LUCKY (ex PRINCESA ISABEL, AQUAMARINE, MARCO POLO, ODYSSEUS, LUCKY STAR, etc.), the latter being beached on 29 January.

Link to comment
Share on other sites

Η φωτογραφια δεν ειναι απολυτως ευκρινης αλλα δικαιολογειστε τον φωτογραφο διοτι ο ανθρωπος την τραβηξε εν κινησει μεσα απο τελεφερικ. Σημασια εχει το αντικειμενο, ειναι ο πρωην Οδυσσεας σαν Lucky Star στη Σιγκαπουρη, θεωρω λοιπον οτι εχει καποια ιστορικη αξια για ολους μας. Εφτασε στο mailbox μου πριν απο 20 λεπτα(στην κυριολεξια) και καρφι στο γκαλλερι με την βοηθεια και αδεια του καλου μου φιλου ALS, που και στις διακοπες του με σκεφτηκε(για πολλοστη φορα).
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 years later...

To όμορφο Odysseus του Ποταμιάνου, εδώ πλέοντας στο Αιγαίο με τα χρώματα της "Ηπειρωτική", πριν βαφτεί στα μπλε της νεοσύστατης ROC, αποτέλεσμα της συγχώνευσης Epirotiki Line και Sun Line.

6773142884_1e23bcd85f_b.jpg

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...