Jump to content
Shipfriends

Pride of Rotterdam (IMO 9208617)


Recommended Posts

Ο ανάλγητος, μόλις διεπίστωσα ότι δεν έχω ανεβάσει το Pride of Rotterdam στο γκάλλερι. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες τον Οκτώβριο του 2009 στην είσοδο του λιμανιού του Rotterdam. Το παπόρο εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Rotterdam και Hull(το Acapulco της Αγγλίας:P για όσους είχαν την ευτυχία να το επισκεφθούν) μαζί με το αδελφό του Pride of Hull, τα δρομολόγια είναι ως επί το πλείστον νυχτερινά αν δεν κάνω λάθος. Η διαφορά με τα Cruise ας πούμε που είναι πλοία εξίσου τεράστια, είναι κατά τη γνώμη μου εμφανής σε επίπεδο γραμμών και εξωτερικής σχεδίασης. Το συγκεκριμένο πλοίο μου θυμίζει χελώνα με φουγάρο, αντίθετα τα νεώτερης γενιάς Παλάτια είναι πολύ πιο ευχάριστα στο μάτι. Οι φωτό είναι δυστυχώς τραγικής ποιότητας λογω απαίσιων καιρικών συνθηκών.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...
  • 3 weeks later...

Χθες βρέθηκαν τα Pride of Rotterdam και το Pride of Hull μαζί στο λιμάνι του Ρότερνταμ. Το Pride of Rotterdam αναμένεται σήμερα το βράδυ να επιστρέψει στα δρομολόγια στη γραμμή Rotterdam-Hull. Η φωτογραφία έχει ανέβει στη σελίδα της P & O North Sea Ferries στο Facebook.

27072940_10159820417115363_1790457211557871106_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Να ρίξουμε και μια σύντομη ματιά στα καινούρια σινιάλα της P&O, τα φοράει το Pride of Rotterdam κατά την άφιξή του στο Europoort. Για τους παρατηρητικούς, το μικρό P&O κοντά στην πλώρη έχει εξαφανιστεί, και έχει αλλάξει η γραμματοσειρά του μεγάλου P&O που βρίσκεται στο πλάι του πλοίου. Με άλλα λόγια, τρίχες. Δεν παύει να με εντυπωσιάζει η κενότητα του marketing και το πόσο αστεία είναι πολλές φορές η λογική των ειδικών του. Σκεφτόμουν ποιό μεγάλο re-branding και ποιό διαφορετικό positioning έγινε στην αγορά με την αλλαγή αυτή, και πραγματικά αδυνατώ να σκεφτώ κάτι προφανές. Θα ήθελα πάρα πολύ να μου το εξηγούσε κάποιος.  

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 1 year later...
  • 8 months later...

Αντιθέτως με το αδελφό του πλοίο Pride of Hull που αντί για Αγγλική σημαία ύψωσε Μπαχάμες, πρός το παρόν τουλάχιστον, το Pride of Rotterdam διατηρεί την Ολλανδική σημαία.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Πολύ πρόσφατη συνάντηση με το Pride of Rotterdam στο ομώνυμό του λιμάνι, η όλη αναταραχή που περιβάλλει την εταιρεία του δεν έχει επιφέρει κάποια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση πρός το παρόν.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το πλοίο έχει καθυστερήσει να επιστρέψει από την ακίνησία του και, σύμφωνα με το BBC, η P&O, ως άλλη Attica:P, έστειλε στους πελάτες της sms/mail και τους είπε να κόψουν το λαιμό τους, παρότρυνε είτε να ταξιδέψουν τις μέρες που ταξιδεύει το Pride of Hull, είτε να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και να πράξουν ότι τους φωτίσει ο Ύψιστος. Το μήνυμα κατέληγε με το ψυχοπονιάρικο: "We do apologise for any impact that this may have and hope that this information allows you to plan ahead."  Σε απλά Ελληνικά: Ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για την Εν...αγρίωσή σας.

Edited by proud_ionian
συντακτικό
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...