Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Ηγουμενίτσα.

Βλάβη στην ηλεκτρογεννήτρια του Ε/Γ-Ο/Γ «BRIDGE» σημαίας Μάλτας, παρουσιάστηκε σήμερα στις 00.20, κατά την παραμονή του πλοίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και ενώ είχε προγραμματισμένο δρομολόγιο στις 00.30 για Μπρίντεζι Ιταλίας, με 263 επιβάτες.

Είχε και δεύτερη παράγραφο η ανακοίνωση του ΥΕΝ, αλλά δεν σας την παραθέτω αφού είμαι βέβαιος ότι ήδη την μαντεύετε (απαγόρευση απόπλου, προσκόμιση βεβαιωτικών νηογνώμονα, προώθηση επιβατών κλπ. κλπ. κλπ. :rolleyes:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Νεα βλαβη για το BRIDGE

Μηχανική βλάβη εν πλω παρουσιάστηκε στο πλοίο «Bridge» με 92 επιβαίνοντες.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας στις 02:00 τα ξημερώματα, με προορισμό το Πρίντεζι της Ιταλίας. Ωστόσο, μία ώρα αργότερα επέστρεψε στο λιμάνι.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί πιστοποιητικό διατήρησης αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε και πώς θα ταξιδέψουν οι ταξιδιώτες για την Ιταλία

Απο τη zougla

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Νεα μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «BRIDGE» στην Κέρκυρα

Πηγη: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του Ε/Γ-Ο/Γ «BRIDGE» σημαίας Μάλτας, παρουσιάστηκε σήμερα στις 02.00, ενώ έπλεε 2 ν.μ. από το λιμάνι της Κέρκυρας, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ηγουμενίτσα προς Πρίντεζι Ιταλίας, με 209 επιβάτες.

Το πλοίο προσέδεσε με ασφάλεια στις 03.20 στο λιμάνι της Κέρκυρας, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες προωθούνται στον προορισμό τους, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ «BRIDGE» στην Ηγουμενίτσα στις 02/09/2010

Πηγή: ΥΟΑΝ & ΥΠΠ

Στις 02/09/2010, Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας ενημερώθηκε από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «BRIDGE» σημαίας Μάλτας, ότι κατά τη διάρκεια του πλου του από Μπρίντεζι Ιταλίας για Ηγουμενίτσα, με 59 επιβάτες, είχε παρουσιαστεί βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή (θραύση οχετού αέρα προκίνησης).

Το πλοίο κατέπλευσε αυτοδύναμα και προσέδεσε με ασφάλεια στις 23.57 στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Νέα βλάβη για το πλοίο, η πέμπτη αν δεν κάνω λάθος στους τελευταίους τέσσερις μήνες, αυτήν την φορά και στις δύο κύριες μηχανές του.

Βλάβη στις δύο κύριες μηχανές του Ε/Γ-Ο/Γ «BRIDGE» σημαίας Μάλτας, παρουσιάστηκε χθες στις 21:40, μετά τον απόπλου από το λιμάνι της Κέρκυρας και ενώ το πλοίο βρισκόταν σε απόσταση 2 ν.μ. περίπου, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο (Μπρίντεζι – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα), με 118 επιβάτες και 53 μέλη πληρώματος.

Άμεσα απέπλευσαν για παροχή συνδρομής πλωτό περιπολικό του Λ.Σ. καθώς και το Ρ/Κ «ΔΙΑΣ» Ν.Π. 4447.

Το πλοίο στις 23:00 απεκατέστησε τη βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή και επέστρεψε με μειωμένη ταχύτητα στο λιμάνι της Κέρκυρας, όπου και προσέδεσε ασφαλώς στη 01:00.

Οι επιβάτες με προορισμό την Ηγουμενίτσα παρέμειναν στο πλοίο και αναμένεται σήμερα να προωθηθούν με πλοία της πορθμειακής γραμμής Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας, ενώ οι επιβάτες με προορισμό την Ιταλία προωθήθηκαν στις 03:00 με το Ε/Γ- Ο/Γ «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ» Ν.Π. 11550.

Από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Πηγή : YEN, Υπ.ΟιΑΝ, Υπ.ΠτΠ, Υπ.ΘΥπΑ. κλπ. κλπ. κλπ. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...