Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Νωρίτερα σήμερα απέπλευσε και πάλι για το Γαλαξίδι. Είναι από κατασκευής παντόφλα προφανώς, πάντως μαθαίνω πως από άποψη νηολόγησης λογίζεται πια ως αυτοκινούμενη φορτηγίδα.

Posted
On 5/30/2020 at 8:07 PM, polmyt said:

Η παντοφλιτσα εχει ερθει στου Κελαϊδη και βρισκεται εκτος νερου με την δεξια της πλευρα να εχει μινιαριστει απο τη μεση και προς τα πισω

Ας δούμε την Ανδρομάχη ΙΙ κατά τη διάρκεια των εργασιών του δεξαμενισμού του.

• 10 months later...
Posted

Έχω ένα ερώτημα σχετικά με τα προηγούμενά του ονόματα. Το Cibela δεν το πήρε ποτέ επισήμως, αντίθετα εγώ βλέπω πως από το 2012 ως το 2015 ονομαζόταν Νικόλαος. Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει αυτό?

• 2 months later...
Posted

Στη γνωστη θεση κοντα στο Γαλαξειδι βρισκεται η παντοφλιτσα.Εμφανισιακα δεν εχει τη παραμικρη αλλαγη

• 1 year later...
Posted

Ας δουμε την παντοφλα δεμενη στο γνωστο πλεον σημειο στο Ανεμοκαμπι Γαλαξειδιου.

Σε καλη κατασταση εξωτερικα ,ενω σε καποια σημεια εχει περαστει μινιο. Μοναδικη αλλαγη σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια ειναι η προσθηκη δυο πεδιλων στον καταπελτη.Αξιοσημειωτο το γεγονος οτι στην δεξια πλευρα δεν υπαρχει γραμμενο το ονομα ,αλλα αν δεν κανω λαθος ειναι τουλαχιστον 3-4 χρονια ετσι

• 9 months later...
Posted

Κάπου πήρε το μάτι μου σε οικονομικό site πως η επιχείρηση ιχθυοκαλλιεργειών στην οποία ανήκει και η παντόφλα, πωλήθηκε σε κάποιο μεγαλύτερο σχήμα του εν λόγω τομέα. Να δούμε αν και τι μπορεί να σημάνει αυτό για το Ανδρομάχη ΙΙ.

• 10 months later...
Posted

Κοντευει μια δεκαετια πλεον που η παντοφλα δουλευει για τις ιχθυοκαλλιεργιες στο Γαλαξειδι

Την βλεπουμε και μεις για αλλη μια φορα στην κλασικη του πλεον θεση στο Ανεμοκαμπι Γαλαξειδιου.Αυτο που βλεπουμε και ειναι πρωτοτυπο ,ειναι πως εχουν κολησει μια ταμπελα στην πλωρη με το ονομα του πλοιου και το νηολογιο.Ομολωγω οτι δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει κατι τετοιο