Jump to content
Shipfriends

Melina (ΙΜΟ 8132055)


Recommended Posts

  • 3 years later...

Μιας και υπηρξε ενδιαφερον με τον ΜΕΛΙΝΑ ΙΙ ας δουμε και το πρωτο ΜΕΛΙΝΑ προσαραγμενο στην παραλια του Ριου.

Συμφωνα με το equasis εξακολουθει να εχει το ιδιο ονομα και με σημαια Βενεζουελας ταξιδευει στα νερα της Λατινικης Αμερικης.(μπορει και να το εχουμε πει αλλα δεν εκατσα να ψαξω παραπισω)

Link to comment
Share on other sites

Ψάχνοντας στά χαρτιά τού πατέρα μου,βρήκα ένα εισιτήριο που είχε βγάλει γύρω στό 1965 γιά τήν παντόφλα αυτή.Σκεφτόμουν μάλιστα να ανοίξω ένα θέμα εδώ γιά όλα τά παλιά φέρυ τού Ρίου-Αντίρριου.

Οταν λύσω κάποια τεχνικά προβλήματα μέ το PC μου,θά σκανάρω και θά ανεβάσω τό εισιτήριο αυτό,ώς "ιστορικό έγγραφο" (καθώς και εισιτήρια από άλλα φέρυ μέ τά οποία είχα ταξιδέψει κι'εγώ στην ίδια διαδρομή την εποχή εκείνη...)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 5 years later...

Το Μελίνα (IMO No: 8132055) είναι κατασκευασμένο το 1981, στο ναυπηγείο Σαλαμίς στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, με αριθμό νηολογίου Πειραιά Νο: 7876. Οι διαστάσεις του πλοίου είναι μήκος 66 μέτρα και πλάτος 14 μέτρα. Το πλοίο δούλεψε στην Ελλάδα νομίζω αποκλειστικά στη γραμμή Ρίο Αντίρριο μέχρι που πουλήθηκε στην Atlantica De Navegacion, στο Puerto La Cruz της Βενεζουέλας και κράτησε το ίδιο όνομα (Melina). Όταν έφυγε από την Ελλάδα το 2006 μέχρι το 2015 είχε σημαία Βενεζουέλας, αλλά τώρα έχει σημαία Dominica. Το Melina είναι βαμμένο στη γκρι χρώμα και σε όσες φωτογραφίες το έχω δει είναι γεμάτο με container.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Το πλοίο παίζει ακόμη μπάλα στην Καραιβική, το βλέπω ανάμεσα σε Philipsburg του St Maarten και το Little Bay του Montserrat. Βασικά πρέπει να κάνει διάφορα δρομολόγια ανάμεσα στα νησάκια της περιοχής.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...