Jump to content
Shipfriends

To Navigator of the Seas στην συμπρωτεύουσα


Recommended Posts

Μία απρόοπτη συνάντηση αναμένεται να έχουν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Navigator of the Seas» κατά την άφιξή τους στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το πρωί της Τρίτης.

Τους επιβάτες θα περιμένει να υποδεχτεί ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΘ Γιάννη Τσάρα και τον Λιμενάρχη Θεοτόκη Καλαφάτη.

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο θα καταπλεύσει στο Θερμαϊκό και θα αγκυροβολήσει στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008, στις 10 το πρωί, προερχόμενο από τη Μεσίνα και με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Το πλοίο της αμερικανικής ναυτιλιακής εταιρείας Royal Caribbean International, με μήκος 311 μέτρα, πλάτος 48 μέτρα και ταχύτητα πλεύσης 21,6 κόμβων ανά ώρα, κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Kvaerner Masa-Yards στο Turku της Φινλανδίας και ανήκει στην κατηγορία Voyager.

Η χωρητικότητα του αγγίζει τους 142.000 τόνους ενώ έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 3.114 επιβατών σε περισσότερες από 1.800 καμπίνες.

Τα μέλη του πληρώματος του ανέρχονται στα 1.185 άτομα και στα 15 καταστρώματά του περιλαμβάνονται πλούσιες επιλογές για δραστηριότητες διασκέδασης και αναψυχής που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν εσωτερικό παγοδρόμιο, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ και μίνι γκολφ, τοίχο αναρρίχησης, πισίνες, θέατρο χωρητικότητας 1.362 ατόμων, αμέτρητα εστιατόρια και μπαρ για κάθε γούστο, γυμναστήριο, κινηματογράφο και συνεδριακό κέντρο καθώς και ένα εμπορικό πεζόδρομο μήκους ίσου με 2 γήπεδα ποδοσφαίρου και ύψους 4 καταστρωμάτων.

Πηγή:www.ethnos.gr

Link to comment
Share on other sites

καλα θα ειναι τοσοι επισημοι και θα απουσιαζει ο Παναγιωτατος Μητροπολιτης Ανθιμος; και γω που νομιζα οτι θα τελεστει εξαγνισμος για να αποκαθαρθει το πλοιο απο τις ακολαστες στιγμες του καλοκαιριου.:D

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Ermenegildo. Και εμένα μου φαίνεται και μου ακούγεται ''κάπως'' αυτή η υποδοχή.

Σαν ένδειξη ''υποτέλειας των αυτοχθόνων ιθαγενών'' να την πω..... ?

Εκτός αν συντρέχουν κάποιοι ιδιαίτεροι λόγοι. Who knows...... B)

Link to comment
Share on other sites

emena pantos afto to skiniko mou thymizei kaaaapoia epoxi pou ta krouazieroploia pigainan se ena limani kai eprepe na katevoun oi arxes.. na vgaloun oloi ton logo... i toulaxiston o papas kai o daskalos :P klp klp
Γιατί εκπλήσσεσαι? Δεν συμβαίνει πρώτη φορά...είναι τουλάχιστον η δεύτερη...

resourceview.cfm?id=05D68FB0-347B-D563-605316122E367070

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...