Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Ακινητοποιημένο στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου παραμένει από τα ξημερώματα το επιβατικό πλοίο "Μιλένα" που εκτελεί το δρομολόγιο Σκιάθο-Σκόπελο-Αλόννησο-Θεσσαλονίκη. Το πλοίο παρουσίασε βλάβη σε μία από τις μηχανές του με αποτέλεσμα να του απαγορευτεί ο απόπλους. Οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν σήμερα στις 08:00 το πρωί με μέριμνα της εταιρείας θα μεταφερθούν στον προορισμό τους με άλλο πλοίο, εντός της ημέρας.

ΠΗΓΗ: ΝΕΤ

Link to comment
Share on other sites

Οι επιβάτες από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς τα νησιά ταξιδέψανε με το Jet Ferry 1. Όσο για αυτούς που θα ταξίδευαν από τα νησιά για τη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία έδωσε δυο επιλογές στους επιβάτες. Να ταξιδέψουν με το Jet Ferry 1 από τα νησιά προς τον Άγιο Κωνσταντίνο, και να πάνε οδικός στη Θεσσαλονίκη. Ή να μείνουν στη Σκιάθο με το ξενοδοχείο πληρωμένο από την εταιρεία και να ταξιδέψουν αύριο με το Νταλιανα

Link to comment
Share on other sites

Το ειδα πριν λιγο στο ΑΙΣ μαλλον να κανει δοκιμες με 13.6 κομβους ;)

Εγώ δεν το είδα στο AIS, αλλά το είδα live από την Εθνική Οδό, ώρα 18.15 να βγαίνει από τον Μαλλιακό με κατεύθυνση ΒΑ-Α, μόνο που πήγαινε πολύύύύύύύύύ αργά

Link to comment
Share on other sites

Είναι τόσο σοβαρή η βλάβη ή μήπως εντάσσεται στη "νόσο του Σεπτεμβρίου";:rolleyes:

Είναι νέα νόσος, απαντάται αυτήν την περίοδο ιδιαίτερα στα ταχύπλοα, και ονομάζεται "έχω βλάβη Δευτέρα - Πέμπτη" ή αλλιώς "ταξιδεύω μόνο ΠΣΚ".

Link to comment
Share on other sites

Τελικά η ώρα αναχώρησης από 17:00 μετατέθηκε στις 20:00, ίσως για να παραλάβει και τους επιβάτες του Σαμοθράκη που αναχωρούσε κανονικά στις 20:00 από Θεσσαλονίκη για Λήμνο - Μυτιλήνη αλλά όπως είπε και ο Π100 θα βγει από σήμερα εκτός δρομολογίων για περίπου μία βδομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...