Leo Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Καλημέρα, δεν θέλω να είμαι πάντα ο αγγελιοφόρος κακών μαντάτων αλλά αφού δεν το έφερε κανείς το θέμα ας το πω εγώ Από το marinews: http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=3320
Stefanos Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Το πλοίο της εταιρείας ΤΙΤΑΝ το POLΙKOS έπαθε τη μεγαλύτερη ζημιά μιας και ήταν και σημαντικά πιο μικρό
nautikos Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Tην στραπατσαρισμενη πρυμνη του Πολικος την φροντιζουν τα Ναυπηγεια Ελευσινας.Το πλοιο σημερα το μεσημερι ανεβηκε στη Νο3 δεξαμενη.
enas chiotis Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Mετά από ετήσιο και βάλε παροπλισμό στην βυθισμένη πλωτή δεξαμενή στην Ελευσινα, το πλοίο polikos βρίσκεται στον Μώλο της ΔΕΗ. Άκουσα δε, ότι η ζημιά από την σύγκρουση δεν έχει επισκευαστεί, οπότε όποιος περάσει από εκεί ας του ρίξει μια ματιά.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Όντως το Πολικός είναι στο Κερατσίνι, και όπως μπορείτε δείτε στη φωτογραφία, η πρύμη είχε πάθει μεγάλη ζημιά. Είναι απορίας άξιο, πως δεν χτύπησε κανένας ναυτικός μετά από αυτό το ατύχημα. Από τη πρύμη λείπει και το τιμόνι του βαποριού.
enas chiotis Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Νέο όνομα του πλοίου εδώ και καιρό, σύμφωνα με το equasis, το NAFTOCEMENT XIX. Έχει γίνει καμμία εργασία πάνω στο πλοίο;
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Έχει γίνει καμμία εργασία πάνω στο πλοίο; Ναι βέβαια. Και τώρα πρέπει να είναι στα τελειώματα. Το έβλεπα αρκετό καιρό τώρα που επισκευαζότανε η πρύμη του (ήταν δίπλα σχεδόν στο THASSOS) και είχα μάλιστα απορήσει για τις τόσο εκτεταμένες λαμαρινοδουλειές, μιάς και δεν το είχα συσχετίσει με το συγκεκριμμένο ατύχημα.
pantelis2009 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Αν και αργά τώρα πήρα είδηση το θέμα. μερικές φωτο απο τις επισκευές που έγιναν στο πλοίο.
Recommended Posts