proud_ionian Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 εχω μπερδευτει με τον απολλωνα. στο ενα τοπικ θα ειναι σποραδες με τα χρωματα της HSW (?) και στο αλλο παει στον παπαϊωαννιδη και μενει σαρωνικο.
polmyt Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Στον Παπαϊωαννιδη παει σιγουρα,με την αγορα να ολοκληρώνεται το Νοεμβριο.Αυτό που ξερω ακομα είναι ότι θα υπαρχει ναυλωση όπως και με το ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ από την ανοιξη,αλλα για τα δρομολογια του και αν θα αλλαξει σινιάλα θα σε γελασω
Petros P Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Οταν γύρισε απο Ασία παλι ο μελλοντικός του πλοιοκτήτης δεν ειχε μετοχές ;
Panagia Ekatontapiliani Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 (edited) Όντως η οικογένεια του κ. Παπαιωαννιδη είχε ποσοστό στο πλοίο με την επιστροφή του απο την Ασία! εχω μπερδευτει με τον απολλωνα. στο ενα τοπικ θα ειναι σποραδες με τα χρωματα της HSW (?) και στο αλλο παει στον παπαϊωαννιδη και μενει σαρωνικο.Γιατί έχεις μπερδευτεί?? Δεν ανέφερα πουθενά ότι θα μείνει φέτος στη γραμμή του Σαρωνικού για το καλοκαίρι!! Την ημέρα που σας ανακοίνωσα την ολοκλήρωση της συμφωνίας σας είπα ότι το Απόλλων Ελλάς θα πάει στον Αγιο Κωνσταντίνο το καλοκαίρι και θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πλοίου το Νοέμβριο!!! Edited February 22, 2016 by Panagia Ekatontapiliani
proud_ionian Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 αρα η νεα εταιρεια του βαζει ποδι και στις σποραδες;
sv1kyk Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Λιγο δυσκολο μου φαινεται αυτο Πιστευω οτι θα γινει οτι εγινε με τον Ποσειδωνα
Panagia Ekatontapiliani Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Παίρνει παράταση στα δρομολόγια του, το πλοίο μέχρι την Τετάρτη 24/2/16 (ίσως να πάρει και νέα παράταση)!! Το πλοίο πήρε παράταση στα δρομολόγια μέχρι το 3ημερο της Καθαρής Δευτέρας
Panagia Ekatontapiliani Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Το πλοίο θα συνεχίσει τα δρομολόγια του μέχρι τις 27 Μαρτίου στο Σαρωνικό
Panagia Ekatontapiliani Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Νομίζω ότι χθες πρέπει να έγινε η παράδοση της διαχείρισης του πλοίου από την HSW στην 2Wayferries.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Δεν βρίσκω το λόγο να αλλάξει σινιάλα το πλοίο τώρα που θα δέσει, γιατί το καλοκαίρι θα δουλέψει στον Άγιο Κωνσταντίνο για λογαριασμό της Hellenic Seaways.
proud_ionian Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 (edited) Το ναυλωσε η HSW απο την 2WAY? εχω μπερδευτει με τον απολλωνα. στο ενα τοπικ συγνωμη το πουλησε στην 2way και κανει charter back? το ναυλωσε στην 2way εν οψει πωλησεως και κανει ναυλωση στη ναυλωση; πολλα περιεργα συμβαινουν με τα πλοια της hsw στο σαρωνικο, απο τοτε που επιχειρηθηκε να πουληθουν στη sejets ολο... αλλαξοβαποριες Edited March 24, 2016 by proud_ionian
Panagia Ekatontapiliani Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Η νέα διαχειρίστρια εταιρεία του πλοίου είναι η Απόλλων Φέρρις Ν.Ε.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Τα ευκόλως ενοούμενα παραλείπονται εάν και έχουν γραφτεί και πριν 10 ημέρες!! Νομίζω ότι χθες πρέπει να έγινε η παράδοση της διαχείρισης του πλοίου από την HSW στην 2Wayferries.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα δεν θα αλλάξει σινιάλα μέχρι να τελειώσει η καλοκαιρινή δρομολόγηση του πλοίου στις Σποράδες για λογαριασμό της Hellenic Seaways Δεν βρίσκω το λόγο να αλλάξει σινιάλα το πλοίο τώρα που θα δέσει, γιατί το καλοκαίρι θα δουλέψει στον Άγιο Κωνσταντίνο για λογαριασμό της Hellenic Seaways.
Petros P Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Δε θυμάμαι να έχω ξαναρωτήσει,αλλα υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες του ως Sun Beach?
Hastaroth Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Αρα ειναι ναυλωση στη ναυλωση Και τα....ναυλιάτικα ποιός -και σε ποιόν- τα πληρώνει;
Panagia Ekatontapiliani Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Το Απόλλων Ελλάς σταμάτησε χθες τα δρομολόγια του και αναμένεται να μεθορμίσει στο Ν.Μ. Δραπετσώνας, για να πραγματοποιήσει το δεύτερο τμήμα της ακινησίας του.
Panagia Ekatontapiliani Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Χθες το μεσημέρι το Απόλλων Ελλάς μεθόρμισε από το λιμάνι του Πειραιά στο Ν.Μ. Δραπετσώνας
Hastaroth Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Οπότε μάλλον το Πάσχα θα ξανασκάση πλώρη,σωστά;
Panagia Ekatontapiliani Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Το πλάνο για το Πάσχα δεν είναι να κάνει ξανά την εμφάνιση του στη γραμμή του Σαρωνικού. Βέβαια εάν δεν πάει κάτι καλά με το Φοίβος τότε θα κάνει guest εμφάνιση λίγων ημερών!!
Recommended Posts