Jump to content
Shipfriends

KARYSTOS

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Uncategorized

  • Location
    ΓΛΥΦΑΔΑ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Δοκίμασε να πας στο menu Options --> graphics --> boats -> και να σβήσεις την επιλογή capsize when titled. Λογικά θα είναι εντάξει μετά.
  2. Δεν ανέβαζε στροφές η μια μηχανή γιατί υπήρχε ένα πρόβλημα με κάποιο φωτοκύτταρο. Τετάρτη βράδυ θα έβγαινε για δοκιμαστικό έξω απο το Μαρμάρι. Δεν γνωριζω τα χθεσινα αποτελέσματα...
  3. Δεν ανέβαζε στροφές η μια μηχανή γιατί υπήρχε ένα πρόβλημα με κάποιο φωτοκύτταρο. Τετάρτη βράδυ θα έβγαινε για δοκιμαστικό έξω απο το Μαρμάρι. Δεν γνωριζω τα χθεσινα αποτελέσματα...
  4. Έχεις δυο scenery? Αυτό το έχω πάθει και εγώ μόνο όταν χρησιμοποιώ δυο scenery. Μπορεί σε ένα λιμάνι να έχω δυο, τρία ή και περισσότερα πλοία και να είναι όλα εντάξει. Μόλις μεταφερθώ σε άλλο σκάφος που βρίσκεται σε άλλο σημείο και μετά επανέλθω στο αρχικό λιμάνι, έχουν μεταφερθεί όλα τα σκάφη με τις ίδιες αναλογίες αποστάσεων πιο δίπλα. (αν τύχει και είναι στεριά κάνουν σβούρες κτλ)
  5. Την VS 7. αγορασμένη από το αντίστοιχο site.
  6. Κάποιο από τα χειριστήρια παρόλο που ήταν απενεργοποιημένο και από το control panel αλλά και από το πρόγραμμα, έδινε τις εντολές. Όποτε του έγινε εκ νέου εγκατάσταση και όλα καλά. Ευχαριστώ για την βοήθεια και τις απαντήσεις σας, τώρα θα αρχίσει η μεταφορά των add on για να επανέλθει στην αρχική μορφή του. Ίσως χρειαστώ ξανά την βοήθειά σας αφού αν θυμάμαι καλά όταν χρησιμοποιούσα 2 scenery (π.χ. Aegean & N.Aegean) μου δημιουργούσε κάποιο πρόβλημα στις θέσεις των πλοίων που βρίσκονταν σε διαφορετικά scenery, θα το δω τις επόμενες ημέρες και θα σας ενημερώσω.
  7. Κατά την διάρκεια που «φόρτωνε» το παιχνίδι, λόγω μικρής διακοπής ρεύματος ο υπολογιστής έκανε επανεκκίνηση. Μετά από αυτό, κάθε φορά που επιλέγεις κάποιο πλοίο αυτόματα το throttle είναι κολλημένο στο 50% και το τιμόνι δεν μένει σε άλλη θέση εκτός από την ευθεία. Έκανα επανεγκατάσταση και πάλι τα ίδια…… (Το παιχνίδι είναι αγορασμένο από το επίσημο site)
  8. Η vstep με το ship simulator, έχει καμία σχέση με την Microsoft ?
  9. Πριν λίγες ημέρες εγκατέστησα το sketchup pro. Ακόμη δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ αρκετά μαζί του. Ότι έμαθα από κάποια μαθήματα από βιντεάκια του youtube. Ελπίζω να βρω χρόνο ώστε να μάθω να το χειρίζομαι. Ανεβάζω κάποιες εικόνες από την πρώτη μου δημιουργία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι ένα μη πραγματικό μοντέλο, αφού ακόμη δεν μπορώ να χειριστώ όλα τα εργαλεία του προγράμματος ώστε να απεικονίσω ένα πραγματικό (δύσκολο πράγμα οι καμπύλες 3d)….. Ο τρόπος δημιουργίας του προφανώς δεν θα είναι και ο πιο λειτουργικός με πολλά επίπεδα που θα «βαραίνουν» το τελικό μοντέλο, μη ύπαρξη σωστών αναλογιών κτλ. Όταν προχωρήσει λίγο ακόμη η κατασκευή του θα μπορούσε κάποιος φίλος που γνωρίζει την μετατροπή αυτών των αρχείων για virtual sailor, με κάποιες δικές του προσθήκες να το προσθέσει στην σελίδα με τα add ons ?
  10. Options……..> Graphics. Επιλέγεις boats και θα το δεις. (για το V.S 7) Όταν το επιλέγω γέρνει και στο δικό μου, όταν το από-επιλέγω είναι μια χαρά.
  11. Έχουμε κάποιο νέο ??
  12. Δεν θέλω να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά, απλώς να ευχαριστήσω όλους όσους μοιράζονται με εμάς τις δημιουργίες τους. Στο topic Μοντελισμός & Πλοία (πραγματικά μοντέλα, 3D κλπ.), υπάρχουν πολλές αναφορές σε μοντέλα του virtual sailor. Μήπως θα ήταν καλύτερο να δημιουργεί ένα topic που να αναφέρεται μόνο σε αυτό?
  13. Αν δοκιμάσεις να από-επιλέξεις την επιλογή «capsize when tilted», συνεχίζει να μπατάρει? Πρώτος κατάπλους με το Λισσός έχοντας συνηθίσει με άλλα, το κάρφωσα….. Ίσα που άρχισε να γυρνάει..
  14. Καλησπέρα σε όλους. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβρισκα τόσα άτομα να ασχολούνται με το αγαπημένο μου Καρυστάκι. Μέσα απ΄ τις σελίδες σας ταξίδεψα και πάλι με το ΠΟΡΤΟ ΛΑΦΙΑ (έτσι το γνώρισα). Σαν νέος στην παρέα, σας χαιρετώ όλους και συγχαρητήρια για την δημιουργία αυτού εδώ του «ναυτικού» χώρου στο διαδίκτυο. Φιλικά Παναγιώτης Σας στέλνω και 2 φωτογραφίες αν δεν κάνω λάθος από το1991. Θα ακολουθήσουν και άλλες .
×
×
  • Create New...