Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

Ένα από τα νεότερα πλοία στην Ιαπωνία είναι το Sunflower Kurenai της MOL Sunflower. Αυτό το πλοίο που κινείται με LNG δεν είναι το πιο όμορφο πλοίο εξωτερικά, αλλά είναι σαν ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Έπλευσα με το πλοίο από την Οσάκα στο Beppu. Ήταν ένα ολονύκτιο ταξίδι, το οποίο ήταν πολύ σύντομο για να απολαύσετε το πλοίο στο ακέραιο. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο/φωτογραφία.

Sunflower Kurenai

Edited by proud_ionian
Tag
Posted

Such a nice photo tour!! 

I have to say that her accomodation is perhaps the most beautiful i have ever seen on a japanese ferry , truly amazing with relaxing colours and decoration.

Posted (edited)

Εκπληκτικό πλοίο! Προσωπικά τέτοια πλοία θα ήθελα να δω στο μέλλον σε κάποιες γραμμές στην Ελλάδα. Εξαιρετικές φωτογραφίες επίσης.

🙂😝

Μια απορία στην τελευταία τελευταία φωτογραφία: Στο αεροδρόμιο παρήγγειλες φαγητό και σου ήρθε μέσω ιμάντα αποσκευών (conveyor belt)? Ωραία πατέντα που δεν την έχω δει σε κανένα ευρωπαϊκό αεροδρόμιο ☺️😃

Edited by proud_ionian
τεχ βοηθεια
Posted

εντυπωση μου εκανε που οι δεξαμενες LNG ειναι κ οι 2 αριστερα κ οχι στο κεντρο η μια δεξια  η αριστερα για το κεντρο βαρους του πλοιου

Posted
1 hour ago, pilot said:

Μια απορία στην τελευταία τελευταία φωτογραφία: Στο αεροδρόμιο παρήγγειλες φαγητό και σου ήρθε μέσω ιμάντα αποσκευών (conveyor belt)? Ωραία πατέντα που δεν την έχω δει σε κανένα ευρωπαϊκό αεροδρόμιο ☺️😃

Ήταν στο καρουζέλ των αποσκευών. Ήταν μια επίδειξη πλαστικού φαγητού που διαφήμιζε ένα εστιατόριο στο αεροδρόμιο. Ήταν ένα πολύ περίεργο θέαμα.

Posted (edited)

Όντως περίεργο αν και ομολογώ θα είχε πλάκα 😊. Όνειρο μου πραγματικά να επισκεφθώ την Ιαπωνία

Edited by proud_ionian
Posted
On 10/12/2024 at 6:07 PM, pilot said:

Εκπληκτικό πλοίο! Προσωπικά τέτοια πλοία θα ήθελα να δω στο μέλλον σε κάποιες γραμμές στην Ελλάδα. Εξαιρετικές φωτογραφίες επίσης.

🙂😝

Mε αυτή την διακόσμηση κ ξενοδοχειακό δεν υπάρχουν στην Ευρώπη,θα υπάρχουν στην Ελλάδα;;

On 10/12/2024 at 6:14 PM, margaritis24 said:

εντυπωση μου εκανε που οι δεξαμενες LNG ειναι κ οι 2 αριστερα κ οχι στο κεντρο η μια δεξια  η αριστερα για το κεντρο βαρους του πλοιου

Αφού δεν είναι συμμετρικό το βαπόρι με τους καταπέλτες μονόπαντα,θα είναι οι δεξαμενές;;

Συγχαρητήρια για την παρουσίαση κ τις πανέμορφες φωτογραφίες
Τελικά τα σύγχρονα ιαπωνικά πλοία ασχημαίνουν εξωτερικά κ ομορφαίνουν εσωτερικά
Σχετικά με το πρώτο Sunflower. Sunflower,από το ηλιοτρόπιο που έχουν στις πάντες,είναι brand name που ανήκει στην εταιρεία Μitsui
To KURENAI MARU (ομοίωμα) ήταν ένα ακτοπλοϊκό,ένα ποσταλάκι που στα τελευταία του ως ROYAL WING έκανε βόλτες στον κόλπο του Τόκυο
Τα νεότευκτα μικρά εγ/ογ σαν το REIMEI MARU που θα έκαναν γιά οποιαδήποτε τοπική γραμμή στην Ελλάδα,εξακολουθούν να είναι κουκλίστικα.
Περιμένουμε με λαχτάρα κάποια καινούργια δουλειά σου στην Ιαπωνία!!!