Jump to content
Shipfriends

Ciudad de Barcelona (IMO 9506289)


Recommended Posts

  • 1 month later...

Μοντέλακι του 2011 και αυτό, το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Grimaldi Transmed και σύμφωνα με προφητεία μοναχής στο μοναστήρι της Παναγίας της Valenciώτισσας, χέρι εκ Νάπολης θα το μετονομάσει σε CIUDAD DE BARCELONA.

Στα δρομολόγια από Ιούνιο και στη γραμμή Βαρκελώνη - Alcudia (Mallorca) για αρχή.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • Nick the Greek changed the title to Ciudad de Barcelona (IMO 9506289)
  • 1 month later...

Πάει και το τέλος του μήνα, η αναμενόμενη δρομολόγησή του μετατίθεται για τις 20 Ιουλίου. Τσε βλέπουμε. Όλα αυτά γιατί το πλοίο στη Napoli βρίσκεται στη διαδικασία εγκατάστασης scrubber, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία. Είναι τραβηγμένη την 1η Ιουλίου και κατά τα φαινόμενα υπάρχει δρόμος ακόμη. Υποθέτω όχι μόνο σε επίπεδο εγκατάστασης αλλά και σε επίπεδο σύνδεσης και λειτουργίας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τελικά το πλοίο έφτασε χτές στην Ibiza απ' όπου έκανε ένα πέρασμα για τη Βαρκελώνη χθές το βράδυ. Δευτέρα με Πέφτη θα κάνει Βαρκελώνη - Alcudia(νήσος Mallorca) - Mahon(νήσος Menorca), ενώ Παρασκευή και Κυριακή θα κάνει Βαρκελώνη - Palma. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το είχα διαβάσει πρίν λίγο καιρό στα ισπανικά σάιτ, τελικά βγαίνει αληθινό πρός το παρόν. Το Ciudad de Barcelona ήδη εδώ και 2 εβδομάδες είναι σταματημένο στο Sagunto. Οι φήμες λένε πως η πρόθεση της Grimaldi είναι να μην ξαναβγεί το χειμώνα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Εδώ και αρκετές ημέρες άφησε το ΝΜΔ της Ισπανίας, το λιμενοβραχίονα του Sagunto, και έδεσε στο κεντρικό λιμάνι της Valencia. Απ' ό,τι βλέπω θα ξεκινήσει γύρω στα μέσα Φλεβάρη.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ξεκινάει σήμερα στις 21:00 στη γραμμή Valencia-Ibiza-Palma de Mallorca στη θέση του Ciudad de Mahon. Προφανώς θα κάνει δρομολόγια και στις γραμμές Barcelona-Ibiza και Barcelona-Mahon.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...