Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Φέτος το καλοκαίρι το Flying Cat 1 δε θα έχει διπλό πλήρωμα μετά από πολλά χρονιά. Παρόλο αυτά θα κάνει διπλά δρομολόγια προς Πόρο Ύδρα Σπέτσες το πρωί και το απόγευμα προς Πόρο Ύδρα. Έτσι το τελευταίο δρομολόγιο θα γίνεται από δυο δελφίνια, οπού το ένα θα διανυκτερεύει στο Πόρτο Χέλι (Ύδρα Σπέτσες Πόρτο Χέλι στις 19:00) και το άλλο στην Ερμιόνη (Πόρο Ύδρα Ερμιόνη στις 18:30).
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Η HSW στο πρώτο δρομολόγιο (08:00) από Πειραιά για Ύδρα Σπέτσες, αφαίρεσε το Πόρο. Η αιτία ήταν ότι μετά τα πρώτα δρομολόγια του Flying Dolphin Athina (08:30) στη γραμμή, έφτανε δεύτερο το δελφίνι της HSW στην Ύδρα.

Link to comment
Share on other sites

Κάποιες τροποποιήσεις των δρομολογίων της Nova Ferries για να κάνουν κάποια δρομολόγια σήμερα. Έτσι χθες το Φοίβος έφυγε κανονικά για το πέμπτο δρομολόγιο για την Αίγινα στις 20:05, αλλά παρέμεινε στην Αίγινα, έτσι ώστε να κάνει ένα δρομολόγιο σήμερα στις 15:45 από Αίγινα. Ενώ το Φαίδρα άλλαξε σήμερα την ώρα αναχώρηση στο πρωινό δρομολόγιο για Σουβαλα, έτσι αντί να φύγει στις 06:35 έφυγε στις 05:45 πριν ξεκινήσει η απεργία, ενώ θα κάνει κανονικά το πρώτο δρομολόγιο από τη Σουβαλα στις 07:50.

Link to comment
Share on other sites

Χθες η Aegean Flying Dolphin λόγω της σημερινής απεργίας έκανε τρία έκτακτα δρομολόγια!! Ένα για Ύδρα Σπέτσες στις 19:00 με το Flying Dolphin Athina και δυο έκτακτα για Αίγινα Αγκίστρι στις 18:30 και στις 20:30 Αίγινα Αγκίστρι με το Flying Dolphin Hermes.

Αλλά η Hellenic Seaways τροποποίησε τα δρομολόγια των ταχύπλοων για Ύδρα Σπέτσες μονο

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το Απόλλων Ελλάς δεν έκανε το δρομολόγιο από Πειραιά για Αίγινα στις 17:15, γιατί έκανε ένα έκτακτο δρομολόγιο για καύσιμα. Το δρομολόγιο της επιστροφής στις 18:45 θα το κάνει το Ποσειδών Ελλάς που κανονικά δε θα έπιανε Αίγινα στην επιστροφή από Αγκίστρι, αλλά τροποποιήθηκε το δρομολόγιο του.

Link to comment
Share on other sites

Όχι κάθε Κυριακή. Μόνο για σήμερα και την άλλη εβδομάδα. Μιας έχει κίνηση και από το να κάθεται αποφάσισαν να κάνει ένα δρομολόγιο μέχρι το Αγκίστρι Αίγινα Πειραιά για τις επιστροφές. Μετά του Αγίου Πνεύματος νομίζω ότι ξεκινάνε τα καλοκαιρινά δρομολόγια της AFD.

Link to comment
Share on other sites

Λόγω της βλάβης του Ποσειδών Ελλάς έμειναν ανεκτέλεστα το προχθεσινό δρομολόγιο στις 16:30 από Πειραιά για Αίγινα Αγκίστρι. Το χθεσινό στις 07:20 για Αίγινα και στις 11:45 για Αίγινα Αγκίστρι.

Το δρομολόγιο των καύσιμων του Ποσειδών Ελλάς το έκανε χθες το Απόλλων Ελλάς μετά που τελείωσε τα δρομολόγια του (στις 19:15 έφευγε από το Πειραιά για το Κερατσίνι).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Χθες το Νεφέλη δεν έκανε το δρομολόγιο στις 20:30 από Πειραιά για Αίγινα και επιστροφή στις 21:50 από την Αίγινα. Φαντάζομαι λογω της μειωμένης κίνησης που παρατηρείται σε αυτό το δρομολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

Από την Παρασκευή, αλλαγή δρομολογίων της AFD για Ύδρα - Σπέτσες - Πόρτο Χέλι, με δύο έως τρια δρομολόγια την ημέρα και διανυκτέρευση στο Πόρτο Χέλι

Link to comment
Share on other sites

Τρία δρομολόγια θα έχει μόνο τη Κυριακή, ενώ τις άλλες ήμερες έχει από δυο. Μέχρι στιγμής πιστεύω ότι AFD πρέπει να είναι ευχαριστημένη από τη κίνηση του δελφινιού, κυρίως στο δρομολόγιο της επιστροφής.

Link to comment
Share on other sites

Με τη προσωρινή μεταδρομολογηση του Flying Dolphin Venus I για Ύδρα Σπέτσες Πόρτο Χέλι, τα χθεσινά δρομολόγια της AFD στις 17:30 και στις 19:30 από Πειραιά για Αίγινα (Αγκίστρι) έμειναν ανεκτέλεστα.

Link to comment
Share on other sites

Λόγω της βλάβης του Ποσειδών Ελλάς, το δρομολόγιο των καύσιμων του Ποσειδών Ελλάς το έκανε χθες το Απόλλων Ελλάς μετά που τελείωσε τα δρομολόγια του (στις 19:15 έφευγε από το Πειραιά για το Κερατσίνι).

Ενώ το Αγκίστρι έχει μείνει χωρίς σύνδεση με συμβατικό πλοίο, παρά μόνο μετά δρομολόγια των δελφινιών. Σύντομα θα ξεκινήσει τις καθημερινές προσεγγίσεις το Φαίδρα ξανά για το Αγκίστρι (εάν δε κάνω λάθος από τις 11/06/10). Λογικά θα έχει ένα δρομολόγιο καθημερινά εκτός Παρασκευής και Σαββάτου, που θα έχει δυο δρομολόγια προς το Αγκίστρι.;)

Link to comment
Share on other sites

Η Σουβαλα δεν έχει τελειώσει καθολου σαν προορισμός. Το καλοκαίρι συνεχίζουν τα δρομολόγια κανονικά το Φαίδρα και η Σουβαλα. Η Σουβαλα θεωρείται από πολλούς ιδανική το καλοκαίρι γιατί τα περισσότερα εξοχικά είναι σε περιοχές κοντά στη Σουβαλα, σε αντίθεση με το χειμώνα που ερημώνει!!

Το πρωινό δρομολόγιο του Φαίδρα γύρω στις 09:15 είναι προς Αίγινα Αγκίστρι, που έχει χρόνο μεταξύ του πρώτο και τρίτου δρομολογίου του. Ενώ τα δυο απογευματινά δρομολόγια είναι ένα τη Παρασκευή το τελευταίο δρομολόγιο που αντί για τη Σουβαλα, θα πιάνει Αίγινα Αγκίστρι. Ενώ το Σάββατο θα κάνει και τέταρτο δρομολόγιο από τρία που έκανε τελευταια.

Link to comment
Share on other sites

Χθες το Απόλλων Ελλάς ήρθε από τη διανυκτέρευση και δεν έκανε κανένα άλλο δρομολόγιο. Έτσι έμειναν ανεκτέλεστα τα δρομολόγια στις 10:25 για Αίγινα και στις 13:45 για Αίγινα Μέθανα Πόρο.

Link to comment
Share on other sites

Η Σουβαλα δεν έχει τελειώσει καθολου σαν προορισμός. Το καλοκαίρι συνεχίζουν τα δρομολόγια κανονικά το Φαίδρα και η Σουβαλα.

Τό Φαίδρα τό ξέρω,το Σουβάλα ποιό είναι;Μήπως εννοείς τον "Αλέκο";

Πάντως το ξαναλέω,δέν είναι και κανένας hot προορισμός η Σουβάλα.Μιά μικρή παραλία έχει κοντά στό λιμάνι και την μία και μοναδική φορά που έκανα μπάνιο το σκυλομετάνιωσα,παραλίγο να χτυπήσω και σέ κάτι βράχια που έχει εκεί κοντά.Τώρα γι'αυτούς τους λίγους που έχουν εκεί εξοχικά δέν λέω,καλά είναι να πηγαίνουν να κάθωνται τά ΣΚ,ήρεμα είναι,έχει και κανα-δυό μπαράκια κι'άλλα δυό εστιατόρια,αλλά "τζέρτζελο" σέ στύλ π.χ. Αγία Μαρίνα δέν γίνεται ούτε κάν τόν Αύγουστο.Χώρια που τό μέρος "βλέπει" πολύ πρός το separation και τρώει τά απόνερα όσων πλοίων διέρχονται έστω και από μακρυά,με αποτέλεσμα η θάλασσα στην παραλία να είναι πολύ σπανίως ήρεμη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Από τις 20/09/2010 σταματάει τις προσεγγίσεις το Φαίδρα προς το Αγκίστρι για αυτή την δρομολογιάκη περίοδο, θα επανέλθει σίγουρα όταν θα δέσει το Ποσειδών Ελλάς για την επισκευή του.

Link to comment
Share on other sites

Τις τελευταίες δύο Κυριακές, ήταν αδύνατο να βρεις δρομολόγια προς Πειραιά. Η Αρμάτα στις Σπέτσες το προ- προηγούμενο και αυτό κάτι η ναύλωση του FC2 κάτι το επισκεπτήριο στον Πόρο, άφησε πολύ κόσμο να ψάχνει εναλλακτικές επιλογές για επιστροφή ή να ακυρώσει το ταξίδι του

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σήμερα και αύριο δε θα εκτελεστεί το δρομολόγιο στις 19:30 για Σουβαλα όπως και τη Παρασκευή το δρομολόγιο στις 06:35 από το Φαίδρα. Ενώ σήμερα και αύριο το Φαίδρα θα κάνει το δρομολόγιο του Φοίβος για την Αίγινα στις 17:15.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

H HSW τα έχει μπερδέψει με τα δρομολόγια της (για Ύδρα κλπ) λόγω εκλογών

Αλλάζει τελευταία στιγμή, βάζει κάποια έκτακτα αλλά και πάλι τα δρομολόγια είναι όλα φουλ.

Απαράδεκτη κάλυψη της κίνησης αλλά και εξυπηρέτηση, αφού ξαφνικά βάζει το FC5 και αλλάζει τις ώρες

Ενώ μέσα σε όλα, το FC5 κάνει το δρομολόγιο Περαιάς - Ύδρα σε χρόνο μόλις 2.20!!!

Και το πληρώνεις για ταχύπλοο.....

Edited by kerkini
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Σήμερα το Ποσειδών Ελλάς θα κάνει δρομολόγιο καύσιμων αντί για αύριο λόγω της απεργίας της ΠΝΟ οταν τελειώσει τα προγραμματισμένα δρομολόγια γύρω στις 19:00

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...