Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted
On 4/18/2025 at 2:18 PM, Φάνης Σέμπρος said:

Καλησπέρα σας! 

Κάτι για τη γραμμή Σποράδων που ανακοίνωσαν δρομολόγια από αρχές Ιουνίου έως και 7 Σεπτεμβρίου δεν ισχύει τελικά; 

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,η τελευταία πληροφορία που είχα είναι ότι τελικά το πλοίο θα δρομολογηθεί στην Αίγινα ( και εμένα μου έκανε μια εντύπωση γιατί τα δρομολόγια που έχουν αναρτηθεί είναι για τις Σποράδες) αν θα έχω κάποια νεότερη πληροφορία θα επανέλθω 

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Και η σημερινή ενημέρωση που είχα λέει ότι το πλοίο Αίγινα θα πάει 

Posted (edited)

Τελικά μέσα κάνανε τίποτα; 

Έχει ακουστεί για αλλαγή κατηγορίας (πώς το λένε, για πιο μακρινα ταξίδια υποθέτω) και πως θα έμπαινε και μια rescue, άραγε έγινε διαμόρφωση reception; Καμπίνες πληρώματος να ανακαινισανε έστω; Απο σαλόνια μια χαρά ήταν πέρσυ πάντως.

Edited by polmyt
Posted (edited)

Καλά τα σαλόνια θέλουν μια αλλαγή ( για το πρώτο μιλάω ),το επάνω σαλόνι έχει να ανοίξει πολλά χρόνια.

Edited by polmyt
Posted (edited)

Ας δούμε κάποιες φωτογραφίες από τον δεξαμενισμό του Πανόραμα 

panorama_e_5-1024x768.thumb.jpg.743e9562d0ba880633078fe256d1424e.jpgIMG_20250505_161536.thumb.jpg.8da2555fa1d18cf7f0f0e65df4ebb31a.jpg

Πηγή:Ελληνική Ακτοπλοΐα 

Edited by aggelos_lask
Posted

Βάφτηκε κι αυτό όπως και το άλλο της ίδιας εταιρείας. Αν τελικά μπει στο Σαρωνικό, προσωπικά πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και θα χτίσει το δικό του κοινό, καθώς θα είναι ένα από τα καλύτερα συμβατικά της γραμμής αυτής. 

Posted
1 hour ago, giordim said:

Βάφτηκε κι αυτό όπως και το άλλο της ίδιας εταιρείας. Αν τελικά μπει στο Σαρωνικό, προσωπικά πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά και θα χτίσει το δικό του κοινό, καθώς θα είναι ένα από τα καλύτερα συμβατικά της γραμμής αυτής. 

Δυστυχως δεν θα ερθει Αιγινα. Παει προς Αγ Κωσταντινο

Posted

Το πλοίο έχει επιστρέψει στον Νέο Μώλο και όπως είπαν και συνομιλητές τελικά θα πάει Σποράδες και όχι Αίγινα 😝 νομίζω κάπου εδώ το σίριαλ με την δρομολόγηση του έλαβε τέλος 

Posted (edited)

Ας δούμε μια φωτογραφία από Photoshop με τα νέα του σινιαλα  απο τον Νίκος τριαντάφυλλου στο group shiptravelers του facebook

Screenshot_2025-05-08-16-33-04-264(1).thumb.jpg.62efb38526cb7b95e2e8c3ce7c0e06a6.jpg

Edited by polmyt
πηγη φωτο
Posted (edited)

Δεν γνωρίζω,αυτό είναι απλός ένα photoshop που την βρήκα στο Facebook με τα χρώματα που όντως έτσι μπήκαν ( πιστεύω ),δεν έχω βρει κάποια φωτογραφία ακόμα πλην αυτή στην δεξαμενή που μπορούμε να καταλάβουμε πολλά,περιμένουμε να δούμε!

Edited by polmyt
  • 3 weeks later...