Champion Jet_2 Posted Wednesday at 09:23 AM Posted Wednesday at 09:23 AM Πραγματικά πολύ δύσκολο να βλέπεις τα Highspeed να κατεβάζουν τόσο λίγο κόσμο. Που είναι οι βαποριές που κατέβαζαν κάποτε τα Highspeeds και ιδιαίτερα το 5 όταν ήταν στη γραμμή του Ηρακλείου; Δε ξέρω τι χρειάζεται να γίνει, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξουν πολύ σύντομα εκεί στην Attica όσον αφορά τα δρομολόγια των ταχυπλόων τους, αλλιώς δε βλέπω να μακροημερεύει η γραμμή. Με τόσα ταχύπλοα της Seajets, δύσκολο να ρίξουν τιμές για να τραβήξουν κόσμο, όπως πολλοί λέτε .Θα ακολουθήσει και η Seajets με ένα καράβι, πάλι θα γεμίζουν και πολύ που θα τους νοιάξει.Σίγουρα κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να ρίξουν λευκή πετσέτα για φέτος, να γυρίσει το HS4 στη γραμμή του ή να το αλλάξουν με το HHS, και να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό για του χρόνου. Ίσως να φταίει και ο Πειραιάς στη εξέλιξη της δρομολόγησης αυτής. Έχει γεμίσει ο τόπος από ταχύπλοα της Seajets για όλα τα νησιά. Αν γινόταν από Ραφήνα η δρομολόγηση αντί του Πειραιά και σε εναλλακτική ώρα, 9μιση το πρωί για παράδειγμα, ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ούτε θα ανταγωνίζονταν τα συμβατικά τους, θα ήταν μόνα τους τα Highspeed στη Ραφήνα για την Attica και τολμώ να πω πως θα είχε σαφώς περισσότερο κόσμο από ότι τώρα.
aggelos_lask Posted Wednesday at 09:30 AM Posted Wednesday at 09:30 AM (edited) 7 minutes ago, Champion Jet_2 said: γινόταν από Ραφήνα η δρομολόγηση αντί του Πειραιά και σε εναλλακτική ώρα, 9μιση το πρωί για παράδειγμα, ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Ούτε θα ανταγωνίζονταν τα συμβατικά τους, θα ήταν μόνα τους τα Highspeed στη Ραφήνα για την Attica και τολμώ να πω πως θα είχε σαφώς περισσότερο κόσμο από ότι τώρα. Τα ταχύπλοα θα μπορούσαν να πιάσουν και την Άνδρο ή θα ήταν άχρηστη η προσθήκη της ; Επίσης ,θα έκαναν ανταγωνισμό στο Superexpress ή δεν θα το επηρέαζαν επειδή είναι 2 ώρες αργότερα; Αλλά από την άλλη άμα το Superexpress σε μια κλασική ημέρα φεύγει από Ραφήνα με 500 άτομα πόσο θα μπορούσαν τα Highspeed να έκαναν την διαφορά ; Edited Wednesday at 09:31 AM by aggelos_lask
Annivas Posted Wednesday at 09:45 AM Posted Wednesday at 09:45 AM Και Ραφήνα να τα έβαζαν θα έφερνε άλλα δύο ο Ηλιόπουλος να τα πηγαίνουν συνοδεία. Αυτή είναι η τακτική και νομίζω ότι πετυχαίνει το σκοπό του.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now