Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)
On 4/17/2011 at 12:29 PM, TankerShip said:

Τα 4 πρώτα ανήκουν στην Ganmar Shipping, η οποία έχει στο στόλο και τo "Potoula", για το οποίο δυστυχώς δεν έχω φωτο.

Το ΠΟΤΟΥΛΑ ειναι ντανιασμενο στο Κερατσινι,οχι και στην καλυτερη κατασταση.Εχω την εντυπωση παντως οτι εχει να δουλεψει αρκετο καιρο.

gallery_1819_22_696246.jpg

Edited by Nick the Greek
  • 2 years later...
Posted

Το ΠΟΤΟΥΛΑ ειναι ντανιασμενο στο Κερατσινι,οχι και στην καλυτερη κατασταση.Εχω την εντυπωση παντως οτι εχει να δουλεψει αρκετο καιρο.

gallery_1819_22_696246.jpg

Το ΠΟΤΟΥΛΑ εξακολουθεί να βρίσκεται στο Κερατσίνι, στο σημείο που δένουν και τα υπόλοιπα εφοδιαστικά της Ganmar, με μια διαφορά: σε σχέση με τη φωτο του Polmyt πριν 2,5 χρόνια, το πλοίο είναι (παραδόξως!) σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση, τουλάχιστον εξωτερικά (βαμμένο κλπ). Δε γνωρίζω βέβαια αν δούλεψε καθόλου αυτά τα χρόνια (δε φαίνεται να διαθέτει AIS) ή πρόκειται να δουλέψει (εδώ ή στο εξωτερικό), θα δείξει...!

gallery_3072_319_134530.jpg

ΥΓ: Στο shipspotting υπάρχει και μια φωτο του Aleksi Lindstrom που δείχνει το ΠΟΤΟΥΛΑ σε... δράση, ανεφοδιάζοντας το TRITON, το 2001.

• 3 years later...
Posted (edited)

Το ΠΟΤΟΥΛΑ βρισκεται στο ναυπηγειο του Κελαϊδη,αλλα για να είμαι ειλικρινης δεν εχω ιδεα ποσο καιρο βρισκεται εκει

large.588905a76d8c9_Potoula21_01_17Peram

Edited by polmyt
  • 2 weeks later...
Posted

Το εφοδιαστικό Ποτούλα (IMO No: 9098218) παραμένει στο ναυπηγείο του Κελαΐδή άλλη παρατήρησα ότι έχουν βγάλει τις μηχανές στο κατάστρωμα του πλοίου. Επίσης στο ναυπηγείο του Κελαΐδή είναι το εφοδιαστικό Μαντούδι (IMO No: 6519326), που φαίνεται έτοιμο να πέσει την άλλη εβδομάδα.

• 7 months later...
Posted

Το ΠΟΤΟΥΛΑ εχει φυγει από το ναυπηγειο του Κελαϊδη και εχει παει στην Κυνοσουρα διπλα στις φορτηγίδες που βρίσκονται χρονια εκει.Απο ότι βλέπουμε εχει ξυστει το χρωμα σχεδόν από ολη του την επιφανεια

Με δεδομενο ότι εχουν βγαλει τις μηχανες του μαλλον σαν φορτηγιδα είναι το μελλον του

Posted

Στα κιτάπια φαίνεται πια να ονομάζεται Aeolus I και να έχει υψώσει τη σημαία της αδελφής χώρας του Togo.

• 1 year later...
Posted

Στην ιδια θεση βρισκεται ακομα το πλοιο.

Μοναδικη αξιοσημειωτη αλλαγη οτι το παλιο του ονομα εχει αρχισει να φαινεται στην πλωρη

• 2 months later...
  • 2 years later...
Posted

Το Aeolus I συνεχίζει να βρίσκεται στο ναυπηγείο του Σπανοπουλου με εμφανή τα σημάδια από επαφές με διπλανά σκάφη (βαθουλώματα στην αριστερή μπάντα και τα ρέλια έχουν στραβώσει)

• 6 months later...