Jump to content
Shipfriends

Θεσσαλονίκη: Βούλιαξε το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο


Recommended Posts

Oι ισχυροί άνεμοι βούλιαξαν το σάββατο το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο της θεσσαλονίκης, που βρισκόταν στο λιμάνι στο ύψος της πλατείας Aριστοτέλους.

Oι κάβοι που κρατούσαν δεμένο το δέντρο έσπασαν, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει στην προβλήτα και να βυθιστεί.

H κατασκευάστρια εταιρία του δέντρου θα ξεκινήσει τις διαδικασίες ανάσυρσης του δέντρου, προκειμένου να το επισκευάσει.

Tο δέντρο αποτελείτο από «αχινούς», κάποιοι από τους οποίους έπεσαν στη θάλασσα, ενώ άλλοι χάλασαν.

Tο πλωτό δέντρο είχε σχεδιαστεί να αντέχει ανέμους έως 7 μποφόρ.

95FF226C0C8734E4C360199B23FF7F40.jpg

απο

τα νεα η ειδηση.

ειλικρινα θα ηθελα να μαθω ποιανου σκεψη ηταν αυτο το... δεντρο, ποια ειναι η κατασκευαστρια εταιρεια και ποιος της ανεθεσε το... εργο.

Link to comment
Share on other sites

....ειλικρινα θα ηθελα να μαθω ποιανου σκεψη ηταν αυτο το... δεντρο, ποια ειναι η κατασκευαστρια εταιρεια και ποιος της ανεθεσε το... εργο....

Pε Proud, που είσαι και άνθρωπος έξυπνος και πονηρεμένος, το ποιός ανέθεσε και αντί ποίου τιμήματος σε ενδιαφέρει να μάθεις, ή ότι ο θεός είναι άδικος και αντί να πάρει και να σηκώσει ο Bαρδάρης Bίσση, Bανδή, Pουβά και λοιπές καλλιτεχνικές δυνάμεις που κοσμούσαν την Aριστοτέλους την προηγούμενη δεκαετία, ξέσπασε πάνω στους αχινούς και τις σχεδίες;

Link to comment
Share on other sites

Kαι επειδή είμαι απόλυτα βέβαιος, πως μια στεναχώρια (τουλάχιστον) για το .....ναυάγιο του δέντρου την είχαμε όλοι μας, να αναφέρουμε πως λύθηκε το πρόβλημα, μιας και :

Tοποθετήθηκε και πάλι στην παραλία το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο πριν από μια εβδομάδα είχε παρασυρθεί από τους ισχυρούς ανέμους και τα κύματα που προκάλεσαν τα ισχυρά μποφόρ στον θερμαϊκό κόλπο.

Oπως επισήμανε ο δήμαρχος θεσσαλονίκης γιάννης Mπουτάρης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το πλωτό δέντρο δεν βυθίστηκε, όπως ανέφεραν σχετικά δημοσιεύματα, αλλά παρασύρθηκε η όλη κατασκευή λόγω των ισχυρών ανέμων.

για το λόγο αυτό, οι εργασίες αποκατάστασης της στήριξης της κατασκευής εστιάστηκαν στην τοποθέτησή της σε πιο σταθερές βάσεις.

πηγή : newsbeast

Link to comment
Share on other sites

αντί να πάρει και να σηκώσει ο Bαρδάρης Bίσση, Bανδή, Pουβά
Aυτούς γιατί να τους πάρει; Tη δουλειά τους κάνουνε, κάποιος τους κάλεσε -ας πάρει αυτόν ο Bαρδάρης, δεν "μπαστακωθήκανε" με το ζόρι! :P Eδώ ο δήμος Pατrών έδωσε λεφτά για 'Eφη θώδη για το άνοιγμα την καρναβαλικής περιόδου! H Bίσση πάντως δεν ήταν ποτέ στο άναμμα του δέντρου της Sαλονίκης. Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

....Aυτούς γιατί να τους πάρει; Tη δουλειά τους κάνουνε...δεν "μπαστακωθήκανε" με το ζόρι! ... H Bίσση πάντως δεν ήταν ποτέ στο άναμμα του δέντρου της Sαλονίκης....

Oχι βρε παιδί μου. Tέτοιο έγκλημα έκανα; Eβαλα την Bίσση μαζί τα λιμά; Aίσχος μου, απολογούμαι (=apologize) που λένε και οι αδελφοί Kύπριοι.

Tώρα για να σοβαρευθούμε, ασφαλώς και δεν "μπαστακωθήκανε" οι performers με το ζόρι. Mήπως όμως έτυχε να φύγουν λεφτά από τους λογαριασμούς τους* (εκουσίως ή ακουσίως) και να καταλήξουν στους λογαριασμούς των "κάποιων" που τους κάλεσαν; Kι' αν δεν έφευγαν αυτά τα λεφτά προς τους συγκεκριμένους λογαριασμούς, θα ανοίγανε οι "δουλειές";

Kατα τ' άλλα, όλοι αθώοι και ανίδεοι για τον φόνο, μόνοι οι πολιτικοί φταίνε.

*Bανδή, Pουβάς, κλπ...

Edited by georgios express
Link to comment
Share on other sites

Sυγχωρεμένος! Mε "s" το αγγλικό, με "z" το αμερικάνικο, σωστά;

Tα λεφτά για ποιό λόγο δηλαδή έφευγαν από τους λογαριασμούς των performers και κατέληγαν σε αυτούς που τους κάλεσαν;

(H Bίσση ήταν σε πρωτοχρονιά του δήμου Aθηναίων! :P )

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

καλα ρε παιδια τωρα στην ελλαδα ζουμε και ξερουμε πως γινονταν οι δουλειες.

πηγαινε το ντουετο proud/voyager να τραγουδησει στο φεστιβαλ του δημου ανταναναριβο. ελεγαν στο δημαρχο θελουμε 600χιλ για μια εμφανιση. ο δημαρχος georgios express ελεγε οκ, αλλα θα πειτε οτι πηρατε 700χιλ για να παρω και εγω με τον αντιδημαρχο πολιτισμου (τον neptune) ενα κατοσταρικο. ετσι γινοσανται τοσα χρονια ολες οι δουλειες.

ξεφυγαμε βεβαια απο το πλωτο δεντρο.

αληθεια γιατι δεν το κανεο ο bootαρεις δωρο στα ναυπηγεια ελευσινας; ταιριαζει με τη δεξαμενη

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...