Jump to content
Shipfriends

Selimiye (ΙΜΟ 8998916)


Recommended Posts

Το αμφίπλωρο της Σαλαμίνας ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΙΙ, έχει βγει για διετία αυτές τις ημέρες στο ναυπηγείο Παναγιωτάκη.

gallery_2102_708_183065.jpg

Πλοίο κατασκευής του 2004 με ΙΜΟ number : 8998916, "συνέχεια" του κατά έξι χρόνια παλαιότερου ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ, που από το 2008 δραστηριοποιείται στην Βενετία με το όνομα LIDO DI VENEZIA.

Σε μία ακόμα φωτό από τον Ιανουάριο του 2008.

gallery_2102_708_256705.jpg

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Στο πρώτο συμβούλιο της κοινοπραξίας για το 2012 ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Σαλαμινία για το Ρίο.Το σκάφος είναι σε άδεια απ'τις 9/1/12 για προετοιμασία και συντήρηση προκειμένου ν'αναχωρήσει για τη νέα του γραμμή μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.Καλές θάλασσες στο σκάφος και στο πλήρωμα του!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Σαλαμινία μετά την άδειά του ξαναέπιασε δουλειά στην γραμμή Παλούκια Πέραμα.Έγιναν κάποιες αλλαγές στο σκάφος: Τοποθέτηση σχεδιών,έξτρα γερανάκι κ.λ.π,και αναμένεται η επιθεώρηση σκάφους και το Σ Α Σ.

Link to comment
Share on other sites

Oλοι ανεξαιρέτως οι πλοιοκτήτες (τουλάχιστον των αμφίπλωρων, μιας και σε αυτά αναφερόμαστε) στοχεύουν σε κάποια μελλοντική πώληση. Mεταξύ μας πάντως, η τοποθέτηση σχεδιών και το έξτρα γερανάκι (κρατάω μία επιφύλαξη για τα .....κ.λ.π. :D του φίλου pontos) δεν νομίζω ότι μπορούν δα να χαρακτηριστούν ως "τόσες αλλαγές".

Link to comment
Share on other sites

Bασικα με την ερωτηση για μελλοντικη πωληση αναφερομουν σε κατι αρκετα κοντινο και οχι σε κατι μακρινο.Aπλα μου κανει εντυπωση μεσα σε τετοια οικονομικη κατασταση να κανουν εργασιες χωρις να το απαιτουν ειτε οι κανονισμοι στο Pιο ειτε κατι αλλο,και ακομα περισσοτερο οταν μιλαμε για ενα σκαφος οχι ιδιαιτερα παλιο

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Σείριε δεν αναφέρθηκα σε 'τόσες ή πολλές αλλαγές' αλλά σε 'κάποιες' είτε λίγες είτε πολλές αυτές έγιναν.Όσο για το θέμα της πώλησης του σκάφους όντως το έχω δεί σε δύο site καθώς το παραδέχονται και οι πλοιοκτήτες του. Αλλά πιστεύω είναι ψηλά η τιμή του γι'αυτή την εποχή με την οικονομική κρίση.Ο χρόνος θα δείξει..............

Στο θέμα που αναφέρεται ο φίλος polmyt (αν επιτρέπει να πάρω θέση) δύσκολα θα βρεθούν αγοραστές με τις τιμές που ζητούν όλοι οι πλοιοκτήτες(και του συγκεκριμένου)κι όπως αναφέρει ο φίλος Σείριος όλοι θέλουν να πωλήσουν αλλά υψηλά.

Link to comment
Share on other sites

Oποιοδηποτε μπορει να εκφραζει τη γνωμη του ελευθερα για ολα τα θεματα.Φυσικα και δεν χρειαζεται η αδεια μου για κατι τετοιο ;)

σχετικα με το πλοιο τωρα,για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα δει καμια αγγελια πωλησης.H σκεψη δημιουργηθηκε λογω των εργασιων που γινανε και αυτο γιατι θεωρησα οτι ηταν αρκετες (το "τοσες εργασιες" ηταν δικη μου εκφραση και απο οτι βλεπω μαλλον εμπλεξα τα πραγματα).Aπο οτι καταλαβαινω παντως δεν υπαρχει κατι αμεσο παρα μονο η γενικη λογικη οτι τα παντα πουλιουνται αρκει να δωσει καποιος αυτα που ζηταει ο ιδιοκτητης

Edited by polmyt
Link to comment
Share on other sites

Δεν έμπλεξες καθόλου τα πράγματα όπως έχετε αναφέρει οι παλαιότεροι του site εδώ γράφουμε απόψεις ή πληροφορίες και δεν έχουμε σκοπό να μπλέξουμε ή να δημιουργήσουμε κόντρες.Στο θέμα μας δυστυχώς χτυπούν δυνατές τιμές ακόμη και στα παλαιότερα σκάφη με αποτέλεσμα να μην γίνεται ούτε και αποσυμφόρηση της γραμμής.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 7 months later...
  • 3 weeks later...

Selimiye (ΙΜΟ 8998916)

(2004, ex- Σαλαμινία ΙΙ)

Στα Παλούκια Σαλαμίνας, με τα νέα του σινιάλα και όνομα. To πλοίο έχει πωληθεί στην εταιρεία Instabul Lines και σε λίγες ημέρες αναμένεται να αποπλεύσει για την Τουρκία και την νέα του γραμμή.

gallery_2102_573_30894.jpg

gallery_2102_573_354679.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το ex- ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΙΙ αναχώρησε από τα Παλούκια της Σαλαμίνας ρυμουλκούμενο για την Τουρκία την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, και από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου το πρωί βρίσκεται στο λιμάνι της Τούζλας στην Τουρκία.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 9 months later...
  • 3 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...