Jump to content
Shipfriends

Wloclawek (IMO 8302313)


Recommended Posts

On 2/5/2011 at 2:54 PM, ΣΕΙΡΙΟΣ said:
Παρεπιπτόντως, νέος ένοικος στην Δραπετσώνα, είναι το θεριό WLOCLAWEK. Από που μας ήρθε ευτούνο ??? Πραγματικά εντυπωσιακό.


Εκ της Πολωνίας ορμώμενο τελικά το ...θεριό wink.gif . Έχει ναυπηγηθεί το 1989 στο Γκντανσκ της Πολωνίας και ανήκει σύμφωνα με το equasis στην εταιρεία POL-EURO SHIPPING LINES PLC-SA, ενώ από το 1997 φέρει σημαία Μάλτας. Σύμφωνα με το Fakta έχει και τέσσερα αδέλφια, τα ZERAN, TYCHY, CHODZIEZ και DEBICA.

Να δούμε το WLOCLAWEK και σε μία σημερινή φωτό από τον ΝΜΔ.

Edited by Nick the Greek
tag
Link to comment
Share on other sites

Αραγε ελληνική αγορά;

Αν και τίποτα δεν αποκλείεται (κάπως έτσι είχαμε ξεκινήσει και την συζήτηση για το COLOSSUS), πρέπει να πούμε ότι την Ελληνική σημαία δεν την φέρει στην πρύμη αλλά στον ιστό στην κόντρα γέφυρα, πράγμα που είναι υποχρεωμένο να κάνει (αν δεν κάνει λάθος) από την στιγμή που βρίσκεται σε Ελληνικά ύδατα - λιμάνι.

Link to comment
Share on other sites

Για το λόγω το αληθές το Wloclawek έχει σημαία Μάλτας (όπως μας έχει ήδη πει ο Σείριος). Στο δελτιου του ΟΛΠ αναφερει ως πράκτορα την GAC SHIPPING S.A, που προσφέρει υπηρεσίες για επισκευές πλοίων σε ξένες εταιρείες. Όποτε πιθανολογώ ότι είναι εδώ για επισκευές και μετά θα αναχωρήσει από την Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Το πλοίο είναι ακόμα ζωντανό και βγάζει το φωμί του στην Καραιβική. Τους τελευταίους 5-6μήνες κινείται επανειλλημμένα μεταξύ του Port Everglades στις ΗΠΑ και των San Juan(Pyerto Rico), Mayaguez(Puerto Rico), Puerto Cabello(Venezuela), Santo Domingo(Dominican Republic), Cartagena(Colombia), Santa Marta(Colombia) και La Guaira(Venezuela).

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...