Jump to content
Shipfriends

Ραφήνα-Σύρος-Πάρος-Νάξος


Recommended Posts

Το Blue Star Ithaki από την 01/07/11 έως 04/09/11 θα έχει καθημερινά απογευματινά δρομολόγια (εκτός Σαββάτου) από Ραφήνα στις 18:45 για Σύρο (21:25-21:40) Πάρο (22:55-23:10) Νάξο (23:55-00:15) Πάρο (01:00-01:20) Ραφήνα (04:50)

Link to comment
Share on other sites

Η BS υπολογίζει στα φορτηγά για αυτό το δρομολόγιο? Γιατι δε νομίζω ότι ο κόσμος έχει συνηθίσει να πηγαίνει σε αυτά τα νησιά μέσω Ραφήνας...και κυρίως για Σύρο από Ραφήνα αν θυμάστε και το Χαισπίντ-Φλαινγκατ το είχε δοκιμάσει και το έκοψε μέσα στο καλοκαίρι.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι για το καλοκαίρι που κάποιους επιβάτες θα τους βολεύει να φύγουν από τη Ραφήνα, αντί για το Πειραιά. Ενώ για τα φορτηγά μάλλον θα δουλεύει για ξελάσπωμα των πλοίων της από το Πειραιά. Μην ξεχνάς ότι τη πρώτη χρονιά που ήταν δρομολογημένο το Blue Star Ithaki από τη Ραφήνα προς Σύρο Πάρο Νάξο Σαντορίνη πηγαινοερχόταν γεμάτο.

Link to comment
Share on other sites

Το καλοκαίρι του 2007 έκανε και το SFII, 2 αν θυμάμαι καλά απογευματινά την εβδομάδα απο Ραφήνα (τρίτη και Πέμπτη) για Σύρο, Νάξο και από εκεί επιστροφή κατευθείαν Ραφήνα (πάλι αν θυμάμαι καλα).

Εγώ είχα ταξιδέψει 11.08 από Ραφήνα για Νάξο και επιστροφή στις 17.08, αλλά είχε τύχει να είμαι στη Ραφήνα και άλλες μέρες όταν φόρτωνε για το απογευματινό. Το καράβι έφτανε στην ώρα του από Μ-Τ-Α, αλλά καθυστερούσε πολύ να φορτώσει (και κυρίως να αποφασιστεί ποιά φορτηγά θα φορτώσει) με αποτέλεσμα την επομένη το πρωί να φτάνει οριακά στη Ραφήνα για να φύγει πάλι για Α-Τ-Μ. Στο ντόκο γινόταν ένας χαμός από οδηγούς φορτηγών που διαπλικτίζονταν με τον πράκτορα και με το πλήρωμα και μεταξύ τους ενίοτε για το ποιος θα μπει, για το πόσες φορές έχει μείνει έξω ο καθένας στον Πειραιά και άλλα τέτοια όμορφα.

Όσες φορές το είδα και τη φορά που ταξίδεψα το γκαράζ ήταν γεμάτο, αλλά από επιβάτες σχεδόν άδειο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...