Jump to content
Shipfriends

defender

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΛΟΙΟ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ(ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ SUPERFAST ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ (ΚΟΚΚΙΝΟ). ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ & GRIMALDI ?????
  2. καθολου αφελες. αλλα ο μεγαλος της ανεκ. κοιταει τι μπορει να του φερει κερδος με το μικροτερο κοστος. απ'οτι δειχνουν τα πραγματα τα μελεταει πολυ!!! και η πορεια της εταιρειας δειχνει συνεχη ανοδο!!! το χς1 θα το βαλει καπου που να δει κερδος γρηγορα.. τον ενδιαφερει οτι λεει να γινετε τωρα.... θα δεις και πολλα αλλα σε λιγο καιρο!!!!!! θα αλλαξει ολο το χαρτη των γραμμων και των δρομολογιων και κανεις δεν θα του πει τιποτα.... το αλλο θεμα ειναι αν ξεκινησει τα δρομολογια απο την συρο ποιοι εργαζομενοι θα πανε εκει???? λογικα θα στειλει ανθρωπους απο τα νησια εκει...απο πειραια κ' κρητη λιγο δυσκολο... αλλα καθολου απιθανο... εχει προβληματιστει πολυς κοσμος...!!!!!!!!!!
  3. σχετικα με το χρωματισμο,καλο θα ηταν να το εδιναν μια ζωντανια... αντι μπλε να εβαφαν λευκο με το σινιαλο της ανεκ οπως το εχει....!
  4. καλημερα... ειμαι νεος στο forum . θα ηθελα να πω σχετικα με το ελ. βενιζελος οτι κανενα μα κανενα πλοιο και για πολλες 10ετιες ακομα δεν θα μπορει να το ανταγωνιστει στην χωριτικοτητα. σιγουρα ειναι ενα πλοιο που το εκτοπισμα του δεν του επιτρεπει να μεγαλες ταχυτητες. στην ανεκ φερνει εσοδα μεγαλα καθε χρονο.εχει ζητηση. το κακο ειναι οτι ειναι αρκετα κουραστικο για τους εγαζομενους. (προσφερει μεγακη ανεση στον επιβατη)....
×
×
  • Create New...