Jump to content
Shipfriends

Chang

eMembers
  • Posts

    104
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ειδικός δεν είμαι αλλά πιστεύω πως θα μπορούσε. Είναι κατάλληλο για αυτή την γραμμή και ίσα ίσα αν πηγαίνει και πιο γρήγορα από το Νήσος Αίγινα παράλληλα με την τιμώ των 18€ αλέ ρετούρ θα έπαιρνε κόσμο. Νομίζω πως αρκετοί αποφεύγουν το Νήσος Αίγινα επειδή κάνει 1 ώρα και 40 λεπτά καταπέλτη σε καταπέλτη. Αν ο Πρωτέας πάει όπως πάει ο Φοίβος 14-15 μια χαρά θα είναι.
  2. Λογικά θα μπει, έφυγε το πρωί από Πέραμα και σαν να έκανε ένα μικρό δοκιμαστικό και πήγε Πειραιά. Μπαίνει Μ. Πέμπτη.
  3. 25€ και αν θυμάμαι καλά 37 ή 31 το superrunner
  4. Ε κάπως πρέπει να βγάλει τα λεφτά που έδωσε... Αυτά είναι τα κακά του μονοπωλίου. Αρκεί να υπάρχουν δρομολόγια και όχι με το που πέσει η κίνηση να εξαφανιστεί όπως έκανε και πάει φέτος να το επαναλάβει η ΣΑΟΣ.
  5. Μία φορά μπήκα πέρσι για Σκιάθο από Μαντούδι και ήταν μια χαρά. Αλλά ούτε καιρό είχε ούτε τίποτα. Νομίζω όμως πως είναι αρκετά πιθανόν να το δυσκολεύει.
  6. Έφυγε από τα Αιγινήτικα στον Πειραιά ρυμουλκούμενο από το Μεγαλόχαρη VIII και Ελλάδα Ζ
  7. This Account Has Been Suspended. Please contact the billing/support department as soon as possible. Χωρίς το el στο τέλος Κρίμα
  8. Γρήγορα προχωράει, άραγε πότε θα ξεκινήσει και πάλι δρομολόγια και σε ποια γραμμή; Μαντούδι ή κάτι άλλο;
  9. Παρεμπιπτόντως, είχε το special εισιτήριο 24.70€ που ήταν για κάποιες πρώτες Χ κρατήσεις ή και μέχρι 48 ώρες νομίζω πριν το δρομολόγιο. Τώρα και για Οκτώβρη να κλήσεις έχει 34.70€. Δεν υπάρχει καθόλου αυτό στα γύρω στα 25-27€ μετά τις αυξήσεις, καταργήθηκε τελείως. Από το ποσό μου μάθαμε πως αγοράστηκε το εξπρές Σκιάθος καταλαβαίνουμε πως η Seajets θα θέλει να πάρει τα λεφτά της πίσω από την γραμμή οπότε αυτός είναι ένας τρόπος.
  10. Πια είναι τα πιο παλαιά ταχύπλοα που έχει τα οποία μπορούν να δουλέψουν είτε όπως είναι ήδη ή μετά από κάποιες επισκευές;
  11. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου θα πραγματοποιήσει διπλό δρομολόγιο το Superstar Βόλο - Σποράδες Tην Μεγάλη Πέμπτη στις 2 Μαΐου θα πραγματοποιήσει το πρωί Βόλο - Σκιάθο - Αγνώντα και επιστροφή ενώ το Μεσημέρι στις 15:30 θα εκτελέσει το πλήρες δρομολόγιο, Βόλος - Σποράδες - Βόλος.
×
×
  • Create New...