Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Στις οθόνες μας το roro της Seatruck με όνομα Seatruck Pace (IMO 9350678) που εξέρχεται από το λιμάνι του Δουβλίνου. Είναι το δεύτερο κατά σειρά πλοίο στην κλάση πλοίων από τα Astilleros De Sevilla(821) της Huelva, που εγκαινίασε το Clipper Point. Ναυπήγηση 2009 με 2 κύριες μηχανές Wartsila(τύπου 8L46) που του εξασφαλίζουν υπηρεσιακιά ταχύτητα άνω των 20 κόμβων. Χωρητικότητα 120 τεμαχίων σε 1,830 γραμμικά μέτρα φόρτωσης και καθημερινές αναχωρήσεις σαν κι αυτήν από το Δουβλίνο με προορισμό το Heysham.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το Seatruck Pace φαίνεται να ναυλώθηκε από την Fred Olsen - Balearia για την γραμμή Ηπειρωτική Ισπανία (Huelva) - Κανάρια Νησιά. Η κίνηση στα Κανάρια είναι πολύ αυξημένη και το κενό του Cadena 4 δεν μπορεί να μείνει ακάλυπτο. Λίγα περισσότερα για το πλοίο έχουμε πει εδώ. Ήδη βρίσκεται έξω από τη Huelva.

Edited by BS CHIOS
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Κάτι δεν πρέπει να πήγε καλά με αυτήν τη ναύλωση, διότι το πλοίο γύρισε στην Ιρλανδία και κάνει το τρίγωνο Zeebrugge - Santander - Dublin. Προφανώς και η Cobelfret έχει αρχίσει να ενσωματώνει κάποια από τα ρορό της Seatruck και στο δικό της δίκτυο. Επί τη ευκαιρία, εμείς να το δούμε με σώμα Seatruck και φουγάρο Cobelfret, όπως δηλαδή είναι και όλα τα ομόσταυλά του αυτήν την εποχή. Και η αναχώρηση από το Δουβλίνο, αυτήν τη φορά με ήλιο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...