Jump to content
Shipfriends

Volcan de Tamadaba (IMO 9360506)


Recommended Posts

Το Volcan de Tamadaba (ΙΜΟ: 9360506) είναι κατασκευασμένο το 2007 στα ναυπηγεία Barreras του Vigo, και ανήκει στην Naviera Armas. Έχει μήκος 154,5μ. και πλάτος 24,2μ., ενώ σύμφωνα με το site της εταιρείας του, μπορεί να μεταφέρει 1000 επιβάτες. To πλοίο είναι αδελφό του Ciudad de Mahon και του Bahama Mama, ενώ έχει αρκετά κονταδελφα (Timanfaya,Tamasite). Το φετινό καλοκαίρι, το πλοίο απασχολήθηκε στη γραμμή Almeria - Nador, ενώ τώρα κάνει δρομολόγια στα Κανάρια (Las Palmas de GC - Arrecife και Las Palmas - Puerto del Rosario) στην θέση του Ciudad de Ibiza.

image.thumb.png.a0638c92998f11ad78c28e564378b8f2.png 

Μία φωτογραφία του πλοίου για το τέλος, από το Fakta om Fartyg και τον George Koutsoukis σε καλοκαιρινή του άφιξη στην Almeria.

Link to comment
Share on other sites

Αφού έκανες την αρχή, να θυμηθούμε κείνο το καλοκαίρι με Λάκη Κομνηνό στην Almeria. Πρωινή είναι η άφιξη του Volcan de Tamadaba, κρίνοντας από την εικόνα στα καταστρώματα και το πόσο στον αφρό είναι το πλοίο, μάλλον δεν είχε κίνηση τη συγκεκριμένη ημέρα. Για την άφιξη αυτό, γιατί για την αναχώρηση υπήρχαν ορδές Βορειοαφρικανών, καταλλήλως ενδεδυμένων για την περίσταση, που το περίμεναν για να επιβιβαστούν. Τη γνώμη μου για αυτήν την πορτάδα την έχω πεί εδώ, πολύ όμορφο και το τελείωμα της πρύμνης καθώς το βλέπουμε να ξεκινά τη στροφή του. Κλείνουμε με το σινιάλο της Naviera Armas στο φουγάρο του. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...