Jump to content
Shipfriends

Volcan de Tauce (IMO 9081588)


Recommended Posts

  • 1 year later...

Το Volcan de Tauce που εδώ και κάποια χρόνια απασχολούταν ανάμεσα στο Motril και το Nador, τον τελευταίο καιρό έκανε δρομολόγια Algeciras - Tanger Med, επί τη ευκαιρία του δεξαμενισμού του στο Γιβραλτάρ, όπου και βρίσκεται. Το είχα παρατηρήσει στο Marine Traffic, το έγραψε σήμερα και το Ferrybalear. Όπως και με την πλειοψηφία των σχολίων επί του δρομολογιακού προγραμματισμού των ισπανικών εταιρειών, το συγκεκριμένο site επαναλαμβάνει τη λέξη "veremos" που στα ελληνικά σημαίνει θα δούμε. Με άλλα λόγια, κάτσε να βγεί απ΄ την επισκευή και θα δούμε που θα το βάλουμε, πως κάνεις έτσι..:D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Ανοίγουμε και ένα θέμα για το Volcan de Tauce, ένα πλοίο που υπηρετεί τη Naviera Armas από το 1995 που κατασκευάστηκε, μέχρι σήμερα. Το πετυχαίνουμε σε άφιξή του στο Motril της Ισπανίας πρίν από 4 χρόνια. Προιόν του Hijos de J. Barreras(1544) στο Vigo της Galicia. Οι δυό του μηχανές είναι Mannheim και έχει υπηρεσιακή ταχύτητα 18 κόμβων. Η έμφασή του στο φορτίο είναι προφανής, χωρά 62 φορτηγά στα 120 του μέτρα μήκους, σε 3 deck με 1,023 γραμμικά μέτρα φόρτωσης. Επιβάτες μόλις 250. Η εμφάνισή του τότε στο Mοtril ήταν σύντομη, επέστρεψε στα Κανάρια Νησιά όπου και εξακολουθεί να κάνει δρομολόγια. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Από τις 5 Οκτωβρίου το πλοίο κάνει δρομολόγια στη γραμμή Motril - Tanger Med στη θέση του Tom Sawyer που ναυλώθηκε στην Peregar. Το καλοκαίρι το Volcan de Tauce δούλεψε στην γραμμή Algeciras - Tanger Med, με ένα δρομολόγιο ημερησίως, από κάθε λιμάνι.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι σύντροφε, εγώ να προσθέσω πως δρομολόγια στο Στενό το καλοκαίρι έκανε για λογαριασμό της Balearia μια και από αυτήν φαίνεται να έχει ναυλωθεί. Κι αυτό δεν το λέω γιατί έχω μουστάκι και είμαι ξύπνιος, αλλά γιατί το είδα μπροστά μου :D.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...