Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

Το καινούριο απόκτημα του ΠΝ δωρεά του κ Λασκαρίδη κατέπλευσε πρόσφατα στη Σούδα.

Πάντως από όσο έχω δει σε φωτογραφίες τα πλοία γενικής υποστήριξης του ΠΝ αυτού του τύπου (Άτλας, Ηρακλής και το νέο Αίας) για να ανεφοδιάσουν άλλο πλοίο με καύσιμο νερό που πρέπει να τους πλευρίσει. πως ο ανεφοδιασμός άλλων μονάδων του στόλου θα γίνει στην υπήνεμη μεριά νησιών Αιγαίου όταν έχει καιρό.

Βέβαια αυτά τα πλοία δεν είναι ικανά να εκτελέσουν μόνο ανεφοδιασμούς.Έχουν πάρα πολλες δυνατότητες και μπορούν να υποστηρίξουν τυχόν επιχειρήσεις εύρεσης και υποστήριξης υποβρυχίων,να είναι πλατφόρμες διοικήσεως κτλ.

Edited by Nick the Greek
  • Nick the Greek changed the title to ΠΓΥ Αίας (IMO 9255957)
Posted (edited)

Ναυπήγηση 2003 για τον πάλαι ποτέ στόλο του Καλλιμανόπουλου από το Appledore Bideford(188) της Αγγλίας και 3 κύριες μηχανές MaK. To IMO του είναι 9255957.

Edited by Nick the Greek
  • 1 year later...
Posted

Σήμερα έκανε και ενα γκέστ σταρ στο λιμάνι του Πειραιά,φτάνοντας ταυτόχρονα με το Φιόρο.

 

Posted (edited)

Bλέπω  παρέβαλε εξωτερικά της νηοδόχης Μάλλον γιά κάτι σχετικό με NΔΑ,Υδρογραφική ή Υπηρεσία Φάρων
Εκτός κ αν ήταν ταξίδι παραλαβής/παράδοσης κυβερνήτη Εμένα αυτό που μου είχε τύχει,ήταν η χαρά του καραβολάτρη Κόλπο Ελευσίνας,Δίαυλο,είσοδο/έξοδο από Ψυττάλεια!

 

Edited by proud_ionian
quote

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...