wysiwid Posted Monday at 06:52 PM Posted Monday at 06:52 PM Πάντως βλέπω ακόμη μια θέση πουλάει … ενώ περιμέναμε να αποκτήσει όλες τις θέσεις
Thanos Skiathos Posted Tuesday at 08:54 AM Posted Tuesday at 08:54 AM Ας δούμε το Ιωλκός στο λιμάνι του Βόλου σήμερα το πρωί με τα νέα σινιάλα της SeaJets.
wysiwid Posted Tuesday at 09:00 AM Posted Tuesday at 09:00 AM @Thanos Skiathos ευχαριστούμε. εμαθες τιποτα για τυχών αλλαγές στο πλοίο?
SuperRunner Posted Tuesday at 10:05 AM Posted Tuesday at 10:05 AM Τελικά νομίζω πως δε ταιριάζει σε όλα η άσπρη τσιμινιέρα.
Ferry Himuka Posted Tuesday at 10:10 AM Posted Tuesday at 10:10 AM Όντως εδώ χάλασε πολύ το πλοίο εμφανισιακά. Βέβαια το μπλέ κατέβηκε τόσο κάτω γιατί υπάρχει εξαγωγή εκεί και μαύριζε συνέχεια γύρω γύρω Επίσης βλέπουμε ότι άλλαξε και η απόχρωση του μπλέ, πλέον έχει την ίδια με τα υπόλοιπα συμβατικά της εταιρίας
AnekLines1 Posted Tuesday at 10:12 AM Posted Tuesday at 10:12 AM (edited) Μήπως γνωρίζει κανείς αν έχουν γίνει αλλαγές στο εσωτερικό του πλοίου; Edited Tuesday at 10:13 AM by AnekLines1
Shippihs Posted Tuesday at 10:27 AM Posted Tuesday at 10:27 AM Φαίνεται να έχουν ευθυγραμισει τις εναλλαγές χρώματος με τα καταστρωματα. Θεωρώ από άλλη γωνία μπορεί να δείχνει πιο ωραίο.
NOMIKOS LINES Posted Tuesday at 01:15 PM Posted Tuesday at 01:15 PM (edited) Και 2 ακόμα φωτογραφίες σημερινές από το λιμάνι του ΒΟΛΟΥ. Edited Tuesday at 01:16 PM by NOMIKOS LINES
AnekLines1 Posted Tuesday at 02:37 PM Posted Tuesday at 02:37 PM (edited) Πολύ ωραία πλάνα μπράβο σου !!Από μακριά η τσιμινέρια δεν είναι και τόσο άσχημη. Edited Wednesday at 11:49 AM by Nick the Greek Quote
NOMIKOS LINES Posted Tuesday at 05:58 PM Posted Tuesday at 05:58 PM Και εμένα μου άρεσε που το είδα από κοντά.
Andros Posted Tuesday at 07:45 PM Posted Tuesday at 07:45 PM Προσωπική μου άποψη το μπλε στο κάτω μέρος πολύ μεγάλο θα μου άρεσε πιο πολύ να πήγαινε μέχρι το ύψος των ρελιων !!!
Ferry Himuka Posted Tuesday at 07:59 PM Posted Tuesday at 07:59 PM 9 hours ago, Ferry Himuka said: Βέβαια το μπλέ κατέβηκε τόσο κάτω γιατί υπάρχει εξαγωγή εκεί και μαύριζε συνέχεια γύρω γύρω @Andros
Andros Posted Wednesday at 03:49 AM Posted Wednesday at 03:49 AM Σε ευχαριστώ πολύ δεν το γνώριζα αυτό!!!!Όπως και να έχει πιο ωραίες οι άσπρες τσιμινιερες !!!! Καλα ταξίδια με τα νέα του σινιάλα
Recommended Posts